Sjukling.

Datum: 2007-12-20 Tid: 16:20:15
Tjolahoppsan!

Nu har jag inte skreve på ett tag och detta beror på att jag har varit sjuk typ sen i Fredags... drygt... hosta, ont i halsen, kallsvettningar, kan inte sova på nätterna....dryyyygt! Jag hatar att vara sjuk! Det är det värsta jag vet! *ARG*165327-9

I Fredags så mådde jag någorlunda så jag och Putte åkte hem till Lena och Macke för att umgås lite, spela guitar hero, gosa med katterna och hade jätte skojigt!
Senare på kvällen gjorde vi inte så mycket mer... bara låg död framför TV´n

I Lördags så sov vi ut ordentligt *me like* sen så gjorde vi oss iordning för att senare på kvällen (runt 23:00) åka in på Püngel, där ebenholt spelade. Det var riktigt roligt. bra röjj och mycke folk! Helt lyckat!
För alla som inte vet vad Püngel är för någonting,  så är det en motorcykel-klubb här i stan.
Efter mycke dans och mycke skoj så kände jag att jag inte mådde någe bra så jag begav mig hemåt. Fick sjuds av en gammal skol-kamrat, jag tackar och bockar! =)
Putte stannade kvar på Püngel över natten. Det är som lättare om han vill festa länge. Dom är snälla som låter folk sova där.

I Söndags så gjorde jag ingenting heller, bara fanns... nu började jag känna att jag började bli ordentligt sjuk, satan! Men hoppades på att det skulle gå över till på måndagen då det var dax för jobb men ack så jag bedrog mig.
Jag har typ legat i soffan hela veckan. Har pyntat lite men inte alls så mycket som jag hade tänkt... Har inte hafft orken av det.

I Natt kunde jag inte sova alls. Jag bara hostade hela tiden. Så jag gick och la mig i soffan  med alla djur för att inte störa Putte så mycket då han försöker sova. Trodde att jag skulle somna efter en stund (brukar göra det då TV´n är igång) men nej nej... Jag har nu varit vaken i över 24 timmar och bara hostar och hostar. Sitter på jobbet. Har gjort det sedan 09:30 i morse, och jag slutar 17:30.
Efter att jag har slutat så ska vi åka hem, släppa ut hundarna och sedan åka hem till mamma för att äta årets första julbord. Det ska bli gott och trevligt att umgås med lilla mamma en sväng=)
Tyvärr så kan vi inte stanna så länge som jag hade önskat eftersom jag känner mig så hängig och för att djuren har varit ensamma hela dagen. Men vi får ju lite tid med varandra iaf! Det e bra det hihi.
Jag har en förhoppning om att jag ska somna på en gång då jag lägger mig i sängen i kväll, vilket kommer bli väldigt tidigt!

Sen så är det bara i morgon kvar på jobbet för några dagar....sjöööönt!

Nää nu ska ja fortsätta jobba.

Hade bäst allihopa!

Puss puss

Bonde söker fru.

Datum: 2007-12-14 Tid: 11:16:54
Jag har sedan start tittat på Bonde söker fru.
Jag har inte sett det så noggrant andra år men det här året blev jag helt fast! Har sett varenda avsnitt och det är hemskt att det snart är slut på avsnitten!
Min favorit är Fredik. En blyg kille som inte trodde på sig själv. Det har varit kul att se hur hans självförtroende har växt och han har blivit mer öppen.
Avsnittet i går fick mig väldigt rörd då Sofia berättade att hon tyckte om honom, han började gråta... Det var så underbart att se honom lycklig! Han förtjänar det verkligen. Han borde få höra komentarer varje dag enligt mig.
När jag har tittat på det här programmet och följt Fredrik så känns det mer och mer som att jag redan känner honom? *weird*
Han är i alla fall en person som jag skulle vilja ha som vän! En ekta person från topp till tå! Det finns inte många sånna personer och jag skulle vara mycket stolt över att ha en genom-ärlig person som vän! Helt klart.
Varför finns det inte fler personer som Fredrik? Alla borde vara som fredrik är i hjärtat tycker jag...
Vi tar livet för givet men inte Fredrik, han gör det bästa för att  få varje dag att skina mot honom och de nära.
Ja må vara fånig som försjupar mig så pass mycket i en serie som jag gör men han är verklig!
Det är en människa med kännslor, ett liv ett hjärta som slår.
Man blir berörd av andra människor oavsett vad man gör. Jag blev berörd av Fredrik pga att han var så ärlig och jordnära. Han är överlägset den bästa i såpa-världen sverige på länge!

Jag tycker ju att han gjorde rätt val av tjej ävan fasst att hon mest verkar lite osäker och lite för "vänskaplig". Hennes sätt att vara hjälper nog Fredrik att kunna öppna sig mer och få mer självkännsla.
Jag tror att hon kan hjälpa henne mer än Lena någonsin skulle kunna göra.
Såg heller ingen kärlek mellan honom och Lena, därimot så blixtrar det till lite då och då mellan Fredrik och Sofia.

*kämpa på Fredrik*

image31

Lucia

Datum: 2007-12-13 Tid: 09:15:58
I dag är det Lucia dagen. Sitter här på jobbet och väntar på att barnen från nipan-skolan (ligger i närheten av mitt jobb) ska komma. Varje år kommer det ett gäng barn i söta dräkter som sjunger. Dom är så söta!
 Jag är ingen Jul älskare som ni kanske förstått, och jag är inte mycket för högtider men när man ser in i barnens ögon och ser glädjen och spänningen så tycker jag att det är roligt. Det är för barnens skull man skall fira Lucia, Jul, Påsk m.m Det är dom som uppskattar det mest, så det är för deras skull man skall göra allting högtids-mysigt.
Det finns ju också en historia bakom varje högtid som kan tolkas på olika sätt. Jag tror inte på Gud eller någonting sådant och jag vill inte klanka ner på dom som gör det. Men jag tror inte på dessa historier...
Man vet ju hur rykten och historier förstoras upp som virvrar runt i stan. Där gör man en höna utav en fjäder på 10 min. Man kan ju tänka sig hur dessa historier har förstorats upp och ändrats under alla dessa 1000 år!
Det jag alltid trott och tror fortfarande är att dessa människor förmodligen har funnits men att dom facktiskt var onda. Varför skulle dom annars straffas till döden?
Det är precis som i dag. Vilka är de personer som vi minns mest om? Den läskiga mördaren eller den snälla politikern? Naturligtvis så finns de goda kvar någonstans men mördaren sitter som i benmärgen.
Jag vet att jag har konstig syn på sånna här saker. Jag respekterar andras tro och deras religioner men jag tror på min verson...
Jag hoppas inte att folk tar illa upp av detta, men jag har rätt att säga som jag tycker och min tro, precis som alla andra får säga som dom tycker och sin tro.

Men som jag sagt tidigare så tycker jag att det är jätte mysigt då små barn tindrar av lycka för att det är någonting speciellt på gång. Och jag önskar dom all lycka i världen. Det är som sagt för barnens skull man firar dessa högtider, dom är värd att ha roligt, få presenter och bilda en egen uppfattning av högtider.

Mina kusin-barn nere i Göteborg ska gå Lucia-tåg i dag... hoppas att det går bra!=) Jag önskar att jag kunde se dom. Hoppas att deras mor Gilla inte glömt kameran =)

image30

Nu ska ja fortsätta jobba.

Puss Puss!

Mitt Liv

Datum: 2007-12-11 Tid: 15:24:49
                                                         Husen


 
image22

Detta är det hus vi håller på att renoverar så att vi kan flytta in dit så småningom. Ett jätte mysigt hus som kommer bli helt underbart då vi är klara. Det är dock mycket arbete så vi kanske är klara om 3 år. Förhoppningsvis tidigare.

image23

Detta är det hus vi bor i just nu. Ett litet sött hus på 3 rum och kök byggår: 2001 så det är gannska nybyggt.
Det ligger på samma gård som det större huset. Detta hus kommer att bli gäst-stugan då vi är klar med andra huset.


                                                                        Djuren

image24

Det här är Ilona Grace, hämtade henne söndag 3 september 2006 i Sollefteå.
Hon har varit en ridhäst i endast ca 2 år. Måndag 26 juli 2004 klev hon av travbanan för sista gången efter att hon dragit in 21.250 kr totalt. Hon är en väldigt stressig häst och hatar inkräktare som hundar i hagen. hon skulle kunna jaga en hund flera mil bara för att få ut den ur hennes hage. Trotts att hon är stressig och en "hundhatare" så är hon en helt underbar häst! hon har verkligen hjärtat på rätt platts och jag älskar henne oerhört mycket!

image25

Zilla är en 4 årig Blandrastik på 35 kilo 89% Rotweiler och 11% Kungspudel. Hämtade henne i Gävle då hon var 2 år gammal. Hon ser ut som en Rottis med lite krull på rumpan.  Hon är en mycket dominant dam med mycket hyss för sig. hon har, precis som matte väldigt svårt att lära sig nya saker och lägger gärna dövörat till. Hon kan uppfattas som väldigt agressiv men är i själva värket väldigt snäll och tillgiven. hon måste bara ha lite tid på sig att lära känna nytt fok.

image26

Groggen är en 2 årig blandrashane på 45 kilo 75% Rotweiler och 25% bullmastiff. Hämtade honom i gävle då han var 1 år gammal. Han ser ut som en Rottis men med ett enormt huvud (som bullmastiff) Han är rena motsattsen mot Zilla. Han är mycket lydig och har väldigt lätt att lära sig saker. Han tror att han är en Chihuahua och vill helst att alla ska klappa honom dygnet runt, året om. Han har dock Otit i öronen. detta är någonting som vi håller på och åtgärdar förfullt men det verkar vara kroniskt. Han är vän med allt och alla, och skulle aldrig göra en fluga förnär.

image27

Lucifer är en 1 årig svart bondkatt. Han är en riktig vilde och är inte rädd för någonting. Han äter allt som kommer i hans väg, även om det står en majs-korns burk framme så käkar han som bara den. Han är en väldigt pratglad ung man med glimten i ögat. Tror ibland att han har lite Siames i sig.

image28

Klimpen är en 6mån bondkatt. Fick honom av min Sambo Patrik efter att Mr.Skrot gick bort. Han är en livlig liten krabat med mycket kurr i sig. Han är också väldigt "lurig". Han kan komma och vara jätte go med mig och kurra som ett tröskverk men rätt vad det är så sitter han fast i armen. Han har lärt sig det han kan av Lucifer, ÄTA! Äter allt hela tiden.

image29

Mr. Skrot var en bondkatt. Skaffade honom då han var 1 år, då kom han ifrån Härnösand. Han var en väldigt skygg katt och var inte i närheten av människor på säkert 6 mån, han var likadan hos den förra ägaren. Därefter han flyttat till oss började han närma sig människor med stormsteg! Han blev en väldigt social katt och en riktig livsnjutare. Han var också väldigt kräsen på ett udda sätt, han åt nämligen bara torrfoder. Åt inget som andra katter älskar som gravad lax, tonfisk, blötmat, räkor m.m och var mycket rädd för att vara ute. Men han var världens mysigaste katt och han var och är mitt solsken i livet! Efter att han bara åt Torrfoder så fick han tyvärr njursten. Vi åtgärdade det en gång men andra gångan han fick detta så avled han dagen efter vi varit inne på vetrinärstation akut till 2 på natten. Han avled i extra sängen fridfullt och är nu vackert begravd på våran gård. Hans själ lever vidare och ibland tror jag att den har hoppat över till klimpen. Kommer aldrig att glömma honom och det går inte en dag utan att mina tankar vandrar tillbaka till den tiden han var vid liv. 



Nu har ni fått lite information och ansikten på min familj och sett hur jag bor. kommer att lägga ut mer vid senare tillfälle=)

2 år och 1 dag!

Datum: 2007-12-11 Tid: 14:39:45
I går då jag skulle gå och lägga mig så slog det mig! Det var min och Puttes 2 års dag!
Jag är ingen som firar sånna saker men jag kände mig aldeles varm innombords då jag kom att tänka på det. Att det redan har gått 2 år? Tiden går så fort då man har roligt hihi.
Putte låg och sov då jag kom för att lägga mig, jag la armen om honom och kände värmen, helt fantastiskt!
Att det skulle bli han och jag, hade jag ingen aning om för 2 år sedan.. vi var bästa vänner och pratade om allt tills den dagen kom då vi fördes samman, 10 December 2006 på en julfest.
Ödet är någonting jag tror på, och ödet har nu bestämmt en underbar väg för mig att vandra på.
Vi är väldigt lika personer, vi har dålig humor, gillar at umgås med vänner, är inte svartsjuka, mysmumrikor, djurvänner ja allt klaffar!
Vi har aldrig hafft ett riktigt bråk, vi har hafft små-dispyter då vi har varit onyktra men aldrig nyktra...känns skönt som fan!
Naturligtvis så har vi våra upp och nergångar som alla andra men allt känns underbart för mig nu!
Jag har en underbar sambo, underbara barn (djuren) och underbara vänner!
Jag kräver inte mycket, det ända jag vill ha är detta, mitt drömmliv!
Tack älsklingen för att du står vid min sida!165327-4

                                                               



I dag så fick jag lite grejer från Oriflame som jag har beställt via Sophie. Fan va glad jag blev! Jag älskar lukten av kokos! Det luktar så gott! Blir helt tokig då jag känner den lukten! Så jag beställde Shampoo, balsam, dusch-gel och hudlotion som luktar kokos "coconut & ricemilk". Fan va jag ska ta en lång dusch i kväll! *längtar*
image21


Jag har laggt upp en kategori som heter "Mitt liv". Där skall jag lägga upp bilder på mina djur och någon bild på husen. Tänkte att det kan vara kul för folk att se hur jag bor och se de omtalade Djuren.
Ta en titt där.

Hade bäst allihopa!
Puss

Helgen är över...

Datum: 2007-12-10 Tid: 15:28:26
I helgen har det varit mycket flängande. Väldigt rolig dock!=)

I Torsdags så åkte jag hem och la mig typ på en gång, var så trött efter arbetsdagen...*suck*
I Fredags så klev jag upp tidigt och for in med Putte in till Sophie. Sophie och vovvarna var ute och morgon-pinkade när jag kom. Vi gick upp till hennes lägenhet, tittade på tv ett tag och surrade. Vi skulle iväg tidigt på stan men vi somnade om med alla djur i famnen! HAHA! Klev upp runt 12:00 och åkte direkt till Näbbar & klor (efter frukosten). där köpte Sophie en munkorg till Rocco och ett flexi-koppel som var ROSA! hehe, sååå sött!
For sedan till Skattkistan för att söka efter en present till Frida, hittade 2!! hihi En ram som var rosa, rymdes 4 kort i och det stod PRINCESS under korten, och en fjäril som var rosa att hänga på nyckelknippan.
Frida hatar fjärilar och är dyng-rädd för fjärilar, hur kan man va rädd för dom??!! haha!
Sen så köpte vi lite att dricka på systemet.
Efter shoppingen så for vi och hämtade häst-transporten och for sedan ut till Forsmo, fan va halt det var efter vägen...huvva! men det gick bra då Sophie kunde köra i sin egen takt.
Väl framme i Forsmo så mockade vi ur Lindie´s box, jagade Dilema, lastade Emelie och Dilema upp på transporten och hädde in Lindie in i boxen.
Efter en lång färd in till ridskolan (hästarna ska stå där) så var vi framme. Vi körde runt 35 km/h hela vägen, så halt va det! Då vi kom fram så fick vi se till vår fasa att det var typ ännu mer halt där! Å hästarna var utan dubbskor *suck*, det var bara att lasta ur dom och gå försiktigt med dom till stallet där dom ska stå. Dom fick en stor box så dom rymdes bägge två och en granne som hette Kalle=) Så sött! Fyllde på vatten, fixade lite och kikade runt i deras nya hem.  Fan att det ska va så dyrt annars hade jag tagit dit Ilona också...fan va behändigt att få tillgång till att rida innomhus, häst-dusch ja allt! *morr*
Efter detta så sjudsade Sophie mig till Lena. Satt hos Lena och gosade med kattungarna, surrade skit och spelade Guitar Hero. Fan va kattungarna är söta! En av dom är numera döpt till Dojjan! Han kryper in i en sko och sover där, haha så himmla mysigt! En annan som jag har döpt till Gurkan sov på mitt bröst hur länge som helst då vi tittade på TV. Vill så gärna ha en av dom... man vet aldrig vad som händer. =) kommer lägga ut en bild på dom här sen=)
Senare på kvällen for jag, Lena och Macke ut på stan och snurrade runt lite. Kul att titta på folk! Tyvärr så hade vi oturen att det inte var någon ute typ höhö så dom sjudsade hem mig till min gubbe och djuren. Tittade lite på TV och somnade.

På Lördagen så latade jag mig gärnet! Bara for omkring och flummade hela dan typ förutom att jag grejaade med alla djur, borstade Ilona och hälsade på Mr.Skrot´s grav... tills det blev skit stressigt (inte direkt ovanlgt då det gäller mig) gjorde mig iorning, for och handlade lite mat och for till Sophie. Där åt jag och vi började fixa med Fridas presenter, skit skoj hade vi=) Åsså hittade Sophie nån glitter-spray som vi använde i håret! haha! Sophie har numera glitter i hela lägenheten!
Vi gick hem till Frida *dryyygt att gå* sen var det Party för hela slanten! Va hade jätte skojigt hela kvällen. Gick på krogen och partade loss ordenligt.
Det satt nån jäkla idiot vid ett bord som vi satt vid. Han började prata om när han skulle avliva en katt, nått om att han hade hängsnara på den och sköt på den och skröt om att det var så roligt! Jag blev tårögd...vilket han såg och frågade då om jag var djurvän... ÖÖÖHH DÖÖHH... JA sa jag, han reste sig snabbt från bordet och gick därifrån. Jävla idiot alltså! Blir så irriterad på sånna människor! Svårt att fråga i förväg då?!
Efter många öl och lite mat så var det dax för ett avslut på kvällen. Jag hade fått nyckel hem till Sophie så jag och en vän skulle sova där (i olika rum), men vi hamnade först på efterfest hos min chef! haha! Kom till Sophie´s lägehet runt 05:00, gjorde lite kättfärsås och spagetti sen så dog jag i Sophies säng höhö=P

Söndagen var lite seg till en början... försökte titta på TV men innan ja fatta hur den funkade! HAHA! Högsta volym på TV´n 7000 dosor (egentligen bara 2) och jag fattade inte hur man bytte kanal! haha, så jag tittade på 3an i några timmar tills Sophie svarade på ett SMS jag skickat med råd om hjälp haha!
Jag blev sedan lite kräkfärdig så jag gick och drack en massa vatten för att hjälpa den onda anden ut och hävde ur mig en sväng, duschade därefter en lång stund sen så var jag pigg igen! haha!
Sophie kom någon timma senare. Jag hjälpte henne att hänga upp nån julbelysning ute på balkongen, Sophie ville åxå att jag skulle sjunga julsånger men stoppade mig ganska snabbt då jag hade börjat (va trodde hon av en som hatar julen haha) och sedan for vi till hennes hästar i stallet. Dilema är så söt, hon gick under tråden och mötte oss då vi kom gående! haha!

Bild nedan på Lindie och Dilemma.



Efter att Sophie had släppt av mig hos mamma och Putte kommit och hämtat mig så for vi och köpte kebabpizza och chips, for sen hem och tittade på the simpsons movie,åt gott och myste länge och väl. Somnade ganska tidigt.

I morse så vaknade jag och Putte runt 06:00, jag hade vaknat ett antal gånger i natt åxå av att Guld klimpen (katten) försökte gosa med mig, klev mig i ansiktet och puttades. Vi fixade med alla djur tillsammans, fan va härligt det är då man har sällskap på morgonen! Annars brukar jag få kliva upp själv och tassa omkring som nån liten mus, fixa med alla djur och väcka Putte då det är dax att åka.
Vi åkte in till stan till 07:00 och jag har nu suttit här sedan dess=) Slutar 17:00 sen så ska jag hem och städa och gör fint =) 

Ska nu fortsätta jobba.
herrå 

bloggen försvann....

Datum: 2007-12-06 Tid: 21:02:41
Så jävla less jag blev nu.... Skrivit ett svinlångt inlägg åsså försvann alltihopa! GRRRRRR! Får försöka skriva om allting haha!

I går var det meningen att vi skulle åka hem till ena och Mecke efter att jag slutat jobbet 18:00 men det hann vi inte eftersom vi var tvungen att ta hand om djuren, fixa Puttes arm  m.m, när klockan blev 20:00 så tyckte både jag och Lena att det var för sent så vi bestämmde att på Fredag så kanske vi kan ses=) hoppas hoppas hoppas!

I morse vaknade jag första gången 04:00 av att alarmet av nån underlig anledning satte igång! Har bytt mobil till Puttes å jag förstår mig inte på den haha! satte första alarmet på 08:00 men den ringde aldrig!!! så jag försov mig...IGEN! Vaknade 11:15 i ett ryck! Började 12:00 så det vartr en massa stress! Djur hit och dit, mat hit och dit och sprang omkring som en yrhöna! Kom till jobbet lite sent...hummm börjar detta bli en ovana? haha!
Jag skulle egentligen hem till Sophie i morse vid 07:00 men hon är en svikar-ninis! höhö!
Har nu suttit här sedan dess... slutar 21:00...VILL HEM! Men Sophie var här några timmar och höll mig sällskap! hihi snäll du e! image15

Frida fyller 20 år i dag! weeeee! jag må hon leva jag må hon leva jag må hon leva ut i hundrade år *sjunger* Våran (min och Ellan) lilla flicka e stor nu! hihi! Men hon kommer alltid vara liten i våra ögon, våran lilla struttiplutt! 
                                                                              GRATTIS FRIDA!!! 



I morgon är jag ledig men jag skall upp tidigt som gatan endå( åker in med Putte runt 07:00). Ska till Sophie för vi har en massa ärenden på stan, sedan ska jag hjälpa henne att flytta hennes hästar från Forsmo till Sollefteå Ridskola, hihi=) 
Efter det så ska jag hem och städa *pust och stön* måste jag tala om att jag hatar å städa?!?!
Senare på kvällen så ska jag och Putte försöka ta oss till Lena och Macke för att snacka en massa skit, spela och gosa med kissungarna! hoppas det blir av bara.

på Lördag så är det födelsedagsfest hos Frida så då ska jag naturligtvis dit =) skoj skoj. ska kolla på Fridas pojkvänn *tar med chekhäftet* ingen karl ska komma och ta min lilla frida uatn att vara godkänd. NOPE! NO WAY!

På söndag så ska jag och Putte kanske åka till Sundsvall och hälsa på hans familj, fan va skoj! det va länge sedan. vi ska nog passa på att gå in på några affärer också då vi ändå är där. hoppas att det blir av *håller tummarna*

Nu slutar jag. ska hem och slänga mig i soffan.
kommer nog inte kunna uppdatera bloggen förns på Måndag för jag har ju inte internet hemma *suck* men men.

Hade bäst alla!
Puss Puss! 

Myspys med Sambon

Datum: 2007-12-04 Tid: 19:44:23
I går kom Putte och hämtade mig klockan 17:00, så for vi raka vägen till ICA för att handla. Då kom Putte på att vi skulle göra en kyckling-gryta med ris...mumms! Handlade det och lite småsaker, for sedan hem. Tog hand om alla djuren och sedan ville jag börja diska..tror du det blev av? NÄÄÄÄ haha! Jag hatar å diska!BLÄÄ säger jag bara, jävla slavgöra! haha! Jag diskade iaf det som behövdes för att göra och äta mat.
Putte lagade maten! Han e så snäll min gubbe! Maten var så god så jag bestämde att han alltid ska få göra mat! haha! Vet inte om han tyckte att det var sån bra idé men men . 
Efter maten så tittade vi på TV och myste med alla djur. 
Folk kan tycka att sitta framför TV´n med 4 djur i famnen inte är mys...men det är det för mig. Det är min familj och varje minut jag får med dom nära är värdefull för mig. Då är det ett lyckorus att få sitta med allihopa och gosa.
Tittade på Jerry Springer, Extreme home makeover och Djurpolisen på Animalplanet.
Blir så rörd då jag tittar på Extreme home makeover och Djurpolisen. Tänk att få göra en människa eller djur gott. Det lär ju inte finnas en bättre känsla då arbetsdagen är slut!

I dag så vaknade jag "tidigt" (runt 09:00) pratade en sväng med Sophie i telen och bestämde mig för att städa och pyssla lite hemma. Då jag hade bestämmt det så sneglade jag in i sovrummet och såg katterna och hundarna ligga och sova i sovrummet, jag var ju bara tvungen att gå dit och gosa lite med dom. Tror ni inte att ja somnade?! haha! Jag vaknade 11:15 i ett ryck (kändes inte som att jag hade sovit alls) och fick panik! Började 12:00 och Putte kom 11:30 för att hämta mig. Ut med hundarna, mata alla djur, pussa alla djur och åka till jobbet.
Som tur var så var det lugnt och fint här på jobbet. Slutar 20:00 *suck* så snart har jag suttit här i 8 timmar.

Har suttit och sökt reda på en massa adresser, så att man kan skicka julkort för första gången! HAHA! Det blev några adresser må jag säga hehe!  skoj skoj. nu ska ja bara skriva dom på korten och skicka dom! Lär ju skita sig iaf! haha! Så förvänta er inga julkort! hahaha!

Snart ska man hem och gosa med alla i soffan. skööönt! Och i morgon efter jobbet så kanske man ska hälsa på Lena =) Fick lust med det ! höhö! spela lite spel, snacka en massa skit och gosa med kissungarna! hihi va mysigt!

I söndags då vi var på affärn (efter att vi fått ut bilen) så köpte jag grav-ljus... ska sätta ett på Skrots grav på Julafton. Det känns jobbigt... min lilla bäbis ska inte vara med det här året... känns fel på nå vis. Gruvar mig för att gå dit varge dag för jag vill fortfarande inte tro att det är sant... ropar fortfarande på honom ibland och hör honom komma och gå. Han var och förblir mitt guld-hjärta!


Nä nu ska jag fortsätta chattra med mamma! Haha!  och om 16 minuter åker jag hem!
Ha en bra kväll allesammans!
Puss Puss 

Biljett...=)

Datum: 2007-12-03 Tid: 16:45:45
Nu har man vunnit ett pris på jobbet åxå!=)
Dom hade en tävling för ett tag sedan där man skrev upp sig på en lapp och dom drog 4 namn som skulle vinna ett inträde på Hullsta Julshow =)
Oftast så är det fjortisdisko på Hullsta men nu är det 21+, 3 barer och dansgolv!=)
Jag och Sophie vann! Så vi ska dit tillsammans, dagen efter jul, tyvärr så jobbar jag den dagen och den 26e men jag ska gå endå! =P får sova hos Sophie eller nått.
Första gången jag har vunnit någonting! Skit lycklig är jag! hihi. måste iväg och köpa mig en trisslott sen, de här kan vara min turdag! hehe! Äntligen!
Grattis till oss!=) 165327-11

Hatar snö!

Datum: 2007-12-03 Tid: 08:25:21
I Lördags slutade jag 18.00 sen så kom Putte och hämtade mig. sen bar det iväg hemåt och stressen satte sina spår. 19.30 hade jag hunnit ätit, dushat, sminkat mig, fönat och plattat håret samt att alla djur var klara. Ellans bror Henke kom och hämtade oss i Forden och vi hämtade upp Ellan och Jimmy i Forsmo, sen for vi till Erik i stan. 
Det va jätte skoj, alla skrattade och surrade en massa skit och drack gott. 
Det var jag, Putte, Ellan, Jimmy, Erik, Camilla, Frida, Elias, Henke och Raffas (Ellans pappa). Senare kom också Lena =) 
Då klockan var 22.30 åkte vi till SMF. Fan vikket röjj det blev! Det var länge sedan jag hade så j*vla kul! 
Bandet va bra och trevliga då man pratade med dom. Alla var på bra hummör, ja allt var perfekt!
Jag drack inte så mycket, jag hade så kul som det var! Dansade och "minglade".
Fick autografer på trummstockar med oss hem åxå! 165327-11
Senare på natten då vi var på väg hem så  fick vi punka på Forden, dryyyygt! Så Henke fick springa iväg till en kompis för att låna en bil, men innan han kunde låna den så var han tvungen att fixa nått på den. Så vi låg typ 6 stycken och sov i bilen tills att Henke kom tillbaka! hahaha. Jag och Putte var hemma runt 05.00...j*vla skit! Vi som skulle vara hemma någorlunda i tid men men...
I Söndags så vaknade jag runt 08:30 och gjorde mig i ordning för jobbet och när jag gick ut med hundarna fick jag mig en smärre chock! SNÖ ÖVERALLT MYCKE SNÖ! METERDJUP SNÖ! och vart var bilen?!
då var bilen in-snöad totalt! Har aldrig sett så mycke snö på ett och samma ställe! HATAR snö från och med söndag!
Fick lite panik eftersom jag började 09:30, hur skulle jag få bort all snö? Trolla? Sprang in till Putte och bad han kliva upp för att skotta med fyrhjulingen, men det visade sig att det ínte fanns nå bensin i den! SATAN! började skotta för hand, höll på att dö efter 5 minuter för att snön var bly-tung! Ringde Sophie och berättade att jag var insnöad och skulle göra allt för att ta mig till jobbet, som tur var så var det lugnt i telen på jobbet. 
Allt slutade med att jag ej tog mig till jobbet i går... har så dåligt samvete för det men vad skulle jag göra? Jag tog mig ingenstans! Senare på kvällen så hade vi skottat så att vi fick lös bilen iaf....har ont i hela kroppen sen i går... HATAR SNÖ! GRRRR!

Någonting jag funderade på sen i Lördags:
En kille som påstod att han var kompis med Lena kom fram till oss då vi stog ute för att svalkas och han sa så här till Lena:
Du har svarta ögonbryn, svarta stora ögon och liten munn, du har väckt din uppmärksamhet så det räcker nu. Sedan stod han och bara klankade ner på henne, hon var så ful och bla bla bla...
Jag vart förbannad! (man säger inte så till mina vänner) Jag gav genast en komentar tillbaka:
Vad skulle du tycka om jag sa så här - Du har stora utåt-stickande ögon, stor näsa, stor munn och ett jävligt litet huvud! (han är inte direkt snygg kan ja säga)
Killen vart genast fruktansvärt förbannad och stod och gapa och skrek till mig. Jag tyckte inte att det var någon skillnad på det jag sa till honom och det han sa till Lena, eller har jag fel?
Till slut frågade jag honom om han någonsin har frågat Lena vad hon tycker om hans komentarer (han har hållit på så här i många många år). Lena förklarade för honom att hon inte tyckte om att han sa sånna saker och att hon mår dåligt över sig själv då han spyr ur sig galla över henne varge gång. 
Men vart det någon skillnad? NÄÄÄ skulle inte tro det. De ord som Lena sa gick in genom ena örat och ut genom det andra, han fortsatte med samma visa.
Det jag undrar över är: varför är det ok för folk att spy ur sig galla på folk och sedan då någon ger igen med samma mynt så blir det ett j*vla liv? Varför hä ur sig saker om någon om man inte kan ta det själv? 
tycker man att någonting inte är ok för en själv så ska man väll inte göra det mot andra...eller har jag fel?
komentera gärna vad ni tycker om det... 

Nu sitter jag iallafall på jobbet och börjar om 6 minuter. Skall ta och göra allt klart.
Hade bäst alla!
Puss Puss 
 

lite saker...

Datum: 2007-12-01 Tid: 17:55:21
Måste börja med att hälsa min kära kusin Gilla välkommen till min Blogg =)
Hon bor nere i Götet så jag har inte träffat henne på typ miljoner år känns det som! Så nu känns det bra att man har lite kontakt iaf. hon är en underbar tjej med hjärtat på rätt platts, underbart vacker med vacker familj!
Får hoppas på att man får träffa henne en liten sväng till Jul då hon kommer upp! Skulle va så kul! kommer att krama henne så hårt och inte vilja släppa taget!
Jag hoppas även att hennes Lillasyster Sofia kommer hit till Jul. Hon är en av mina bästa vänner och jag saknar henne nått så fruktansvärt... det är nästan så att jag börjar gråta då jag tänker på henne och det tomrum som finns inom mig då hon ej är nära.
                                              Ni är de bästa Kusinisar man kan önska sig! tack för att ni finns! 165327-4

I går efter jobbet så gjorde jag exakt vad jag hade förutspått : kastade mig i soffan och spelade död! haha!
vi käkade Pizza och tittade på "Evan den allsmäktige". Kanon film! Den rekomenderar jag starkt! Den var så rolig!
Det var skit häftigt att titta på extra matrialet efteråt och titta på hur dom gjorde med alla djur! Skit grymmt! Missa inte! 
image13

I morse försov jag mig litegrann, så jag kom ungifär 15 min sent till jobbet, men det var lugnt i telefonen så det gjorde inte så mycket. Har umgåtts mycket med Sophie eftersom hon också har jobbat i dag, suttit och snackat en massa skit och planerat för en blivande tjejkväll med spa och mys!=) Ska bli riktigt skojigt *längtar*

I kväll så ska jag och Putte till Erik (som spelar i ebenholt) på fest sedan ska vi till SMF dom har julfest och Wackos spelar så det ska bli skoj med lite Rockabilly i vinterkylan! =)
Ellan och Jimmy skall också dit så det ska bli skit skojsigt!
Ska inte dricka så mycket för jag skall som sagt jobba i morgon. Får se om det eventuellt blir så att jag sover hos Sophie för att komma närmare jobbet. Man vet aldrig hur kvällen slutar. Det blir alltid en överaskning! haha!

Nää nu ska jag fortsätta jobba, är ensammen här nu till 18:00 då jag slutar....6 min kvar *räknar ner*
Men hare bäst alla!
Puss Puss!

RSS 2.0