Utbildning...

Datum: 2008-04-30 Tid: 07:25:58
Nu är det 3dje dagen på utbildningen... Å jag känner mig helt fullproppad med en massa skit rent ut sagt!
Ni skulle bara veta va jävulskt mycke komandon och koder det finns i det här systemet!! Helt sjukt för fan! Så nu har jag korvstoppning i huvve! Jag känner mig som en halvt uppäten kålrot! Just nu känns det som att man aldrig komma lära sig det här, men så säger man ju jämnt så...

Haft ont i huvet i 2 dagar nu åxå... Vtte fan va de e...men de kan ju va för att man sitter å lyssnar å grejar på så mycke om dagarna... iof så tycker ja inte att de vore nån skillnad gämfört med "vanliga" dagar. Då sitter man ju åxå å lyssnar...men på kunder. Aja ja vet inte va det är men jag ska gå iväg till våran söta reseptionist snart och få mig lite huvudvärks-piller. Hoppas  dom hjälper bara.

I dag är det den 30 April åxå! Känns gannska skojigt. Jag ska iväg efter jobbet och kolla om de finns nå kläder ja kan köpa och ha på mig i kväll... jag hann ju tyvärr inte klippa mig så..
I kväll ska vi iväg till Marcus som bor i klovsta. Det ska bli kul att komma tillbaka till Klovsta... Jag bodde där förut och trivdes som fisken i vattnet. Mitt ute i ingenstans lugnt och skönt, trevliga grannar, skog, å inte allt för långt till stan! Jag hade tänkt å gå över till Per-Erik och Ilona (dom jag hyrde huset av) om dom är hemma och hälsa på i kväll... de va så länge sen jag träffade dom nu, å det är helt underbara människor!   

I går gick jag och Putte runt och kikade på gården. bestämmde oss för vilka projekt vi skulle kämpa med i år. Det blir att rensa upp totalt kom vi fram till. Såga ner träd, röja buskar, städa gården, fixa rabater m.m Det ska bli skoj!
nu är vi iaf överens om vad som måste göras innan något annat.... iof så måste vi fixa vägen åxå, jämna ut den lite.

Nä nu ska jag gå å få mig lite piller och sen ska jag sätta mig å plugga en stund innan utbildningen börjar.

Ciao Bella!

lite av varge!

Datum: 2008-04-27 Tid: 15:23:02
jahapp då har man jobbat helgen då... några timmar kvar för mig i dag sen så är den över... *pust*
Kan ju ge er en förkortning på vad jag gjort dessa dagar:

Torsdag: Umgicks med Sophie i princip hela dagen. Följde med henne på stan och kikade lite, tvättade bilen, knäppte kort, käkade pizza oc hade jätte trevligt.

Fredag: Umgicks med Lena hela dagen. Vi åkte in till stan och shoppade lite, löningen kom ju så då slog vår-shopping-sjukan till igen! Den smyger sig på sakta men säkert! haha! Man har iaf inhandlat lite nya kläder vilket var behövligt!

Lördag och Söndag: Varit på jobbet...inte hafft nå mycke att göra precis men men man får väll ta vara på det, i morgon börjar allvaret! Jag och Kristian (en arbetskollega) har tittat på 2 filmer i dag. "Jump" och "Alvin & chippmunkarna" Riktigt bra filmer!


image82


Jumper har inte kommit ut i Sverige än men den handlar iaf om en kille som har en dåld talang. Att kunna förflytta sig vart han vill. Han tror att han är ensammen om denna talang ända fram tills att han möter fler med samma gåva samt ett gäng som är ute efter att döda jumpers.

image63image63image63image63
Fyra popcorngubbar av 5 !


image83


Alvin & the chippmunks har inte kommit till Sverige än heller men oj oj oj så bra den var!
Handlar om 3 ekorrar som hamnar i staden hos en misslyckad låtskrivare. Det visar sig snart att ekorrarna kan prata och ännu bättre: sjunga! Snart börjar en oförgömlig väg till framgång och kärlek som prövas på olika sätt.

image63image63image63image63image63
FEM popcorngubbar av 5!



I morgon börjar utbildningen... är inte så jäkla road över det...men men de är ju ett jobb iaf. Fan va man önskar att man va rik!!! Då hade man kunnat säga upp sig härifrån och bara slappa... och vid ett senare tillfälle skaffa ett jobba man vill ha! GAAAAH! Jaja jag har iaf mina arbetskollegor kvar! de e bra! hehe!

Ciao Bella!

svenssontest

Datum: 2008-04-23 Tid: 17:33:37
Hittade ett "svenssontest" som jag kännde att jag bara ville göra. Men jag var då inte mycket till svensson precis, 12 av 29 ikryssade.
Bara att ta till sig fakta, jag är ingen svensson :D

[ ] Ditt efternamn slutar på -son.
[x ] Du känner någon som har samma förnamn som du.
[ ] Du känner någon (utanför släkten) med samma efternamn.
[ ] I din familj är ni 2 barn.
[x ] Du bor i villa.
[ ] Du bor i en tätort.
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla.
[ ] Dina föräldrar har gift sig.
[x] Din mamma är yngre än din pappa.
[ ] Din pappa heter Lars.
[ ] Din mamma heter Anna.
[x] Din familj har en Volvo. (Sambon)
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil. (Sambon har en Röd Bmw)
[ ] Du har tillgång till Internet hemma.
[x] Du har en egen mobiltelefon.
[ ] Du har ett eget rum.
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger. (Turkiet och Ungern)
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna.
[ ] Du har varit i Grekland.
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[ ] Du har varit på husvagnssemester. (Räknas 1 natt på Urkult? I så fall har jag de!)
[ ] Din familj har en husvagn.
[x] Ingen av dina föräldrar röker.
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan.
[x] Du har husdjur.
[x] Du får månadspeng. (Lönen eller även kallat bidraget)
[ ] De flesta i din familj är blåögda.
[x] Du får McDonald´s -mat/Pizza/tacos varje vecka. (Pizza)
[ ] Du följer Melodifestivalen.

Torsdag, Fredag

Datum: 2008-04-23 Tid: 17:13:04

Snart är arbetsdagen slut, slutar 17:30. Då ska man hem och städa lite är det tänkt så slipper man göra det i helgen. Drygt men det är såå värt det! jag kommer att tacka mig själv sen det vet jag!
Åsså är man ledig i morgon och på Fredag, härligt! vet inte riktigt va jag ska göra men jag kommer nog på nått. Greja lite på gården, mysa med djuren, sitta ute och njuta i solskenet och bara slappna av! bara för de så lär ju solen inte titta fram en sekund dessa dagar men därimot till helgen då jag jobbar så lär det ju stråla, min vanliga jäkla tur!

Jag har fått vår-shopping-sjukan åxå! 165327-6  En mycket allvarlig sjukdom! Drabbar mest plånkan! Jag hittar saker jag vill köpa överallt och vill köpa in nya möbler! I denna sjukdom ingår även att jag vill måla och tapetsera om hela huset i princip! Jag ser förändringar i allt jag ser på! bord, kök m.m!
I dag har jag tittat runt lite och hittat en säng, sängbord, soffa, soffbord, tv-bänk, 2 utemöbelgrupper och en bärbar dator! har suttit och drägglat hela dan! Tänk om man kunde vinna nån miljon lixom! Fan va livet vore härligt! haha!
Får ta en sak i taget... spara-köpa-spara-köpa-spara-köpa ja o.s.v måste bara lära mig hur man sparar!! Jag är sämst när det gäller pengar, jag får lön åsså säger det "POFF" så är pengarna borta! Vet inte vad jag gör riktigt haha, denna jävla shopping-sjukan alltså! haha! Köper en massa onödigt tjaffs bara! haha! jaja man får lära sig leva med sig själv helt enkelt! 

image81


Bjuder på en någorlunda gammal bild på mig, vet inte varför men jag ha väll inget annat att lägga upp här! haha!
Ha det bäst alla! Se ya on Lördag!

Ciao Bella!


STRAY CATS!

Datum: 2008-04-23 Tid: 09:09:08
image79


Jag nämnde i det tidigare inlägget att vi har köpt konsert biljetter och bokat hotellrum, jajamensan vi ska se Stary cats farwell tour! Det är förmodligen sista och enda gången man har någon chans i världen att se dom uppträda live! Det ska bli så jävla skojigt! Jag kommer dö då jag ser dom! Skulle inte förvåna mig om jag klättrar upp på scen och naglar mig fast i dom! haha! Vi är ett stort gäng som ska fara. Det blir jag, Putte, Ellan, Jimmy, Erik, Camilla, Bojja, Eva och Mimmi. Har en kännsla av att det kommer bli svin kul! konserten är i Stockholm i Augusti så det är ett tag kvar...vill att det ska va NU!

image80

Jamena, fatta va roligt de hära komma bli! GAAAH! Vill ju åka nu på en gång! Jag fattar inte att jag fick se Ozzy Osbourne Live förra året och det här året ska jag få se Stray Cats! 2 Idoler på 2 år som jag aldrig trott jag skulle få se! Jag är så lycklig! Det kan fan inte bli så mycket bättre nu alltså!

Nu är det bara en sak jag måste fixa...hundvakt! Aja det löser sig nog på nå vis, jag har ju världens snällaste mamma så hon kanske kan va hundvakt i 2 dagar förhoppningsvis hehe ;)


Ciao Bella!

I´m so sorry!

Datum: 2008-04-23 Tid: 08:43:24

Nu har jag inte skreve på ett tag igen... vet egentligen inte varför ja ha bara inte hafft ork och lust... jag har varit helt slut på ideér fasst att det har hänt en del haha! Jag måste vara knäpp! En liten förkortning på vad som hänt:

* Skaffat fiskar (det är så fint)
* Skaffat en diskmaskin (den är min bäste vän)
* Gjort rensning i hemmet, slängt allt vi inte behöver eller använder
* Groggen har fyllt 3 år (i går faktiskt)
* Beställt kläder från H&M (blev mer än jag trodde)
* Beställt konsert-biljetter och hotellrum!
* Har fått besked om att vi ska få flytta över till andra sidan bygget...utbildningen börjar på Måndag! Inge kul!
* Köpt en ny TV då våran gick sönder, vi fick hem den nya och den gammla börja funka! HAHA
*Börjat städa på gården

* Vädret är strålande! blå himmel och SOLEN har äntligen hittat till Sollefteå! Helt fantastiskt, man har kunnat sitta ute i solen hur länge som helst å bara njuta! Me like! Å tror det eller ej men snön har börjat tina på våran gård! Nu ser man små fläckar av brunt gräs titta fram lite här och var! Det känns bra! Vill ha bort all snö, NU och få grönt gräs och VÄRME!

Jag lovar att jag ska sköta bloggandet i fortsättningen, jag måste tänka på er som läser hehe! =)
Dock så kan det bli så att jag nu är ledig Torsdag och Fredag men de kan jag uppdatera er om senare.

Ciao bella!



Gården

Datum: 2008-04-09 Tid: 18:00:32
Tänkte bara bjuda på en fin bild utöver en bit av min gård! se och njut...hör ni lugnet eller? haha!

image78

ELLAN 23 år!

Datum: 2008-04-08 Tid: 09:29:49

image77



GRATTIS GUMMAN PÅ FÖDELSEDAGEN!

(Min bästa vän sedan 13 år tillbaka) 

Fy på mig!

Datum: 2008-04-08 Tid: 09:18:32
Nu har jag gjort det igen!!! GAAAAH! Jag måste va den lataste i världen som inte "orkar" skriva haha! Nää men om man säger som så här...de ha inte hänt nått den senaste tin i princip. Jag jobbade i helgen...drygt för att de inte ringde nå nästan! Det var spel och musik som gällde hela långa helgen! Lättförtjänade pengar! höhö!

I Fredags så for jag och Putte ner på Akvariehobby, jag har alltid tyckt att det är så vackert med akvarium men aldrig kommit mig för att köpa ett. Jag och Putte bestämde att vi skulle ge det ett försök och skulle bara ner för att titta vad dom har och prata med ägaren lite om allt som har med fiskar att göra. Det slutade med att vi åkte därifrån med ett akvarium i baksätet med alla tillbehöv förutom fiskar. Det blev ett litet akvarium bara... ett på 58 liter men ja kännde de att de va lika bra att prova med ett litet först och se om man fortfarande är intresserad efter ett tag. Det är ju bara att köpa ett större senare i så fall. Men oj va fint det blev! Levande växter å grejer! weeee! Ska ner i dag till akvariehobby igen och köpa mig nå fiskisar. Akvariet var tvungen att stå i 4 dagar för att lite bakterier skulle hinna odlas. Finns det inga bakterier så simmar fiskarna ryggsim gannska snabbt! haha!
Det ska bli så roligt att få hem lite fiskar! Ska köpa några som har en massa färger! så att det blir färg glatt och fint! Längtar efter att få det klart så man kan sitta å titta. Det är så rogivande att släcka alla lampor förutom akvariet och bara följa fiskarna med blicken! mys mys!

Ska få hem en diskmaskin i dag åxå! Skoj skoj! Då slipper man de dära jävla hand diskningen! SKÖNT! hatar att diska! Det är så jävla hemskt! Å äckligt! då är det bara de att plocka i och plocka ur haha! Men de e ju ingen större fara, man slipper ju det värsta haha! Fy fan va livet vore härligt med en betjänt ibland alltså!

I går så var vi hos Macke och Lena. Macke fyllde år så vi käkade smörgåstårta och firade honom lite. Han fick en present av oss åxå haha! En liten motorsåg....LEKSAK! haha! Tyckte den passade Macke! Så nu kan han gå ut å såga till lite ved!

Det är iprincip det ända som har hänt... annars har det vare jobb och gos med djur/sambo och TV-tittande.

Saknar mina gammla arbetskollegor så in i nordens åxå! Vill ha dom tillbaka... Särskillt 2 av dem... Carl och Lisa!
Det var alltid vi som pratade och hade skojigt! ingen klagade och va hade bara skoj. nu sitter man här me nå uppstoppade pösmunkar lixom! VILL HA MINA PURRISAR TILLBAKA! Marajah miss her friends!


ciao bella!

Sjukling! (långt inlägg)

Datum: 2008-04-03 Tid: 08:16:08
Jag kanske ska förklara varför jag inte har skreve nå på typ 5 dagar. Först så har det ju varit helg och som de flesta vet så har jag inte tillgång till internet i hemmet så där rök ju 2 dagar. Sen så har jag varit sjuk. Började känna mig lite småkonstig redan i Fredag men det bröt ut ordentligt i Söndags tyvärr. hostar, Nyser, snörvlar och huskes. Jag hatar att vara sjuk! Det är så drygt! ligga å inte gö nånting för man har inte ork lixom! BAAH!
jaja slut med självömkan. Nu är jag på jobbet iaf! 

Även fast att jag har varit sjuk så har det hänt en del faktiskt! Tro de eller ej men Maria har faktiskt ett liv ibland! Höhö! Känns skönt att ha fått umgås med en massa folk....vet inte riktigt var jag ska börja berätta? hmmm..?!
Drar igenom det lite snabbt bara. Får uppdatera senare med några bilder.

I Fredags efter jobbet så for jag och Putte hem till Lena och Macke, vi åt och hade trevligt! Jag älskar att vara med dom! Det är alltid full fart och har aldrig tråkigt! hihi! Senare på kvällen så åkte vi hem och städade hemma.

I Lördags morse kom Jenny, Micke och Alma (Puttes syster med sambo och hund). Å vikken fart det blev på hundarna! Kuta fram å tillbaka, hoppa och brottades! haha det var roligt att se Groggen så glad! Men jag tror att jag har glömt hur det är att ha 2 hundar... visserligen så är Alma en valp och dom ses sällan.
Det var knappt en lugn stund på hundarna på hela helgen!  Ni kan tro att Groggen deckade efter att Alma åkt! Han ha vilat sig i några dagar. haha! min lilla bubbe va helt slutkörd. Under Lördagen så tittade vi på film, spelade mario-cart, åt gott, drack öl, spelade monopol och flummade en massa! Putte ville inte sluta festa så han åkte in till Mc-klubben Püngel där några vänner till oss var. resten av oss gav upp och gick till kojs.

I Söndags så vaknade jag gannska tidigt av att jag hade två hundar i sängen! Det var så härligt, jag älskar att sova med djur...det är varmt, mysigt..jaaa jag vet inte hur jag ska förklara men helt underbart är det! Å det är sällan Groggen ligger i sängen så jag fick ta vara på varge sekund! några timmar senare så åkte Jenny och Micke hem till S-vall igen. Jag städade då undan lite och kännde mig så fruktansvärt pigg men hade ingen att umgås med! Ringde till Lena och jag hade turen att dom var påväg in till stan så dom hämtade mig och sen så umgicks jag med dom hela eftermiddagen! Det var sååå roligt!

Sen så har jag legat hemma måndag och Tisdag, har sove hur mycke som helst men har varit trött iaf. måndagen gjorde jag typ inte ett skit på hela dan och kvällen.
Men på Tisdagen så kom Putte hem efter jobbet och berättade att Jimmy skulle komma och hjälpa till med våran varmvattenberedare. Den var trasig så vi var tvungen att byta ut den. Jag gjorde en "Maria ala Gryta" till dom eftersom dom önskade det. han var hos oss till runt 23.00 tror jag. Det var skojigt att få umgås med honom åxå det är sällan man umgs med honom vardagligt lixom.

Onsdag så for jag hem till Lena på morgonen. Satt och surra, titta på tv´n, fixa med smink och hår sen så åkte vi ner på stan. Kuta omkring där i 4 timmar, Lena hittade en tunika och en ögonbrynspenna, ja hittade ingenting!
Efter det så kom Macke och hämtade oss, då åkte vi till Kramfors på Dollarstore! JÄJ! Jag älskar sånna tripper!  Kuta omkring där ett bra tag, jag hittade en masa saker jag ville ha men kunde inte bestämma mig om de passar i hemmet, om man har råd bla bla bla! Men jag köpte iallafall en kaffe-burk i keramik, en socker-burk i keramik en ljushållare i keramik, ljus och en välkomstgroda! haha! Det är en groda med krona som sitter på en sten där det står välkommen! Den var så söt så jag kunde inte låta bli! Allt utom grodan är i gammeldags stil och skitsnygga! Tycker jag iaf! haha! Måste nog tvinga med mig Putte någon dag så man få köpa lite mer grejer.
Efter det så köpte vi mat från Cylos, körde till vattnet och åt. Jag grisade ner mig totalt! Kladdigt men gott haha!

När jag kom hem så var jag extremt sugen på att göra om! Så jag ska nog ta och måla om mitt vardagsrumsbord och tv-bänken. Funderar även på att byta ut knopparna på köks-luckorna... Vill göra med också men de får räcka tillsvidare. Putte blir väll galen på mig! hahaha!  

jag ska försöka klämma in nå kort här framöver så ni får se lite av vad som hänt under helgen och vad jag köpt. Ska bara försöka få tag på nån sladd till kameran så jag får in dom på datorn här på jobbet.

nää nu ska jag ta och fortsätta chatta med Lena på msn! Skriver nog mer sen! Kram på er!

RSS 2.0