Halloween och senaste veckan...

Datum: 2008-11-06 Tid: 15:27:55
Över Halloween så jobbade jag...såå jäkla dötrist! Det var tur att jag hade några vänner här som också jobbade, annars hade ja fan gått under! Så jag gjorde inte så mycke, klev upp- jobbade- åkte hem- tittade på tv- gick och la mig.
Jag hade turen att få lite främande iaf! Lena, Macke och Linnea kom på besök så man fick snusa lite bäjbis och surra en massa skit! skoj skoj, Marajah likee like!

Sen så har det väll inte vare nån skillnad i veckan förutom att jag har umgåtts lite med Lisa och Lisa! Nää jag stammar inte, jag har 2 vänner som heter Lisa bara! Lisa W och Lisa J. Lisa W för numera heta Laiza! Ja måste ju skillja på dom lite! haha! Lika go bägge 2 !! Mina små Fis-Lisor!

Jag var till Lisa J i går på besök, fick kaffe och kaka.. mmmmm....mumms mumms! Det var roligt att se hur hon bor och få träffa henne lite privat då vi jobbar på samma ställe allihopa. Trevlig tjej och det verkar som att hon har hjärtat på rätt ställe. Älskar då man finner sånna här människor! Henne ska jag hålla i!  Åsså fick man träffa hennes lilla dotter Nova! Men gud vilket Troll! Skit söt! De e ju bara de att man blir ju förälskad så fort man är i närheten av barn!  Jag fick till och med kramas lite med henne! Mutade henne med att titta på intressanta saker i min väska så kom hon upp i knä! haha! Man är väll inte dumm eller!

Å som vanligt så hade ja inte kameran med mig, måste skärpa mig på de! Så tråkigt å blogga då man inte ha nå bilder å lägga ut!
Ska ta med mig nästa gång!

Nää nu ska ja på grupp-möte på jobbet!

Ciao bella!

HAPPY HALLOWEEN!

Datum: 2008-11-01 Tid: 11:20:31

RSS 2.0