Helgen har varit bra!

Datum: 2008-10-27 Tid: 16:10:15

Helgen har varit lugn och fin! Gud va jag älskar såna här helger...

I Fredags kväll åkte jag och Putte ut en sväng på stan, det var roligt men lite annorlunda eftersom jag får köra! Men det var riktigt roligt och jag kännde mig vuxen! haha! Jag vet att det låter helt sjukt men jag kännde mig vuxen! haha! Nää men de va skoj, de hände ju inte ett skit på stan som vanligt men de va skoj att köra!

På Lördagen kom Lena, Macke och Linnea på besök! Fick en precent av dom för att jag har tagit lörkortet! OJ va glad ja blev! Fick ett rosa grillsett, satan va jag ska grilla till sommaren! Å då är lilla Linnea förhoppningsvis uppe på benen så då kommer det bli riktigt mysigt! Måste skaffa nån liten baby-basäng som hon får sitta och plaska i hehe gudmor ska skämma bort!, åååhh! fy fan va jag längtar till sommaren! Jag hatar verkligen vintern! Kallt och jävligt! Huvva!
Senare på kvällen åkte jag hem till Lena och Macke och färgade Lenas hår brunt med slingor, nu är hon äntligen brun igen! Tycker Lena är så vacker i brunt hår, hon är fin i blont åxå men passar bättre i brunt! Dessutom kan de va bra att låta håret vila från de blonda ett tag, hår har så lätt att bli som tuggummi då man har blont.
Efter det så for jag och Lena ut på stan och snurra, hände inte ett jävla skit på stan! men det va kul iaf, vi surrade och sjöng om vart annat hehe! Blev omkörd av polisen 2 gånger, bättre än att åka dit för fortkörning iaf!

På söndagen var jag trött, vaknade inte av väckarklockan jag hade ställt, jag var som en död säl! Fan va jag hatar att försova mig, det blir ju så stressigt! Kattmat och hundmat som flyger runt om en och man yrar omkring som en jag vet inte vad!
Jag skulle nämligen till min mormor som fyllde år och träffa några släcktingar...vilket inte händer särskillt ofta!
Jag kom slutligen iväg ocg OJ va roligt det var att träffa min moster Lisbeth, hennes man Alf, en av mina kusiner Tina och hennes dotter Josefin! Jag önskar att jag kunde träffa dom oftare..men men man har sig själv att skylla att man aldrig tar sig i kragen och far iväg till östersund. Önskar att alla kusinerna på den sidan hade varit med!! Saknade särskillt Fia och Gilla, men den dagen då man träffar dom kommer nog snart de med. Det som är roligt med den sidan av släckten är att, det spelar ingen roll hur länge sedan det var man träffade varann sist, det känns alltid som att det var igår! Dom är så trevliga och varmhjärtade att det ibland är svårt att bo så långt ifrån dem... men men man kan inte få allt här i världen...
Å tror ni inte att det enda jag tänkte på var kameran då jag sprang omkring hemma! Å vad glömmde Maria?! JO KAMERAN! Men sen visade det sig att kameran redan låg i bilen, de fick jag veta när jag kom hem efter släcktmiddan
Gaaaahh! Jag som ville få något kort på allihop men nääärå! Men jag får nog fler tillfällen att knäppa kort på dem! haha!


Nämen fy va jag ha skreve mycke nu! Jobbigt att läsa...
Nu ska jag jobba vidare!
Hade bäst alla!

Ciao Bella!


Marjajah har körkort!

Datum: 2008-10-23 Tid: 18:23:12
Den 21 Oktober klarade jag uppkörningen och fick lappen i handen! Så nu kan jag köra bil huuur mycket jag vill!
Känner mig så fri! jag kan åka vart jag vill när jag vill, en sådan frihet har jag inte kännt någon gång! jag har alltid varit beroende av andra, särskillt då jag bor som jag gör, nästan 1 mil utanför stan. GRATTIS på mig!


Linnea!

Datum: 2008-10-23 Tid: 18:18:14
Den 1 augusti så fick Lena och Macke en underbar dotter!
Vikt: 2590g 
Längd: 46cm lång
Hon kom nästan 3 veckor för tidigt men är frisk som en nötkärna!

Så nu är man stollt Gudmor till en liten pingla! Hon är så söt, å Lena och Macke är så fina föräldrar!


Här är hon 3 dagar gammal!

förklaring...

Datum: 2008-10-23 Tid: 17:46:12
Som ni alla nog har märkt så har jag varit borta från bloggandet ett bra tag nu..

Jag har tagit mig en break från detta då jag har hafft mycket för mig med semester, jobb m.m och mitt intresse för bloggandet svalnade litegrann... men nu känns det som att glöden är tillbaka och jag ska ta mig i kragen!

Många har klagat på mig och mitt bloggande... å det är ju inte så konstigt eftersom det har stått fruktansvärt STILLA ett tag.  but gues what!? MARAJAH IS BACK IN BUSINESS!


Förlåt för att jag svikit er så pass länge!

RSS 2.0