(Mobil Blogg)

Datum: 2009-07-29 Tid: 15:45:08

5cd958007123d8c72d38d0e1e5b43644.png

Den 10 juli klockan 13.23 födde min vän Lisa.J en liten son vid namn Alfons. Han vägde 3270g och var 51cm lång. Grattis från mig till hela familjen!


(Mobil Blogg)

Datum: 2009-07-29 Tid: 15:38:47

0-36bd72960714f22b2ebe8c76c4dd5a04.png

Den 28 juli klockan 13.57 födde min vän Lisa.W en liten dotter vid namn Clara, hon vägde 2820g och var 49cm lång. Grattis till hela familjen från mig!


(Mobil Blogg)

Datum: 2009-07-29 Tid: 09:26:01

10f980a7cd26cf7bcdc8dede01a91770.png

va fan?! Frost redan? De blir så då man bor på flofjälle!


Veckans vapen!

Datum: 2009-07-21 Tid: 18:49:14
Alltså jag är inte mycket för vapen... tycker det är lite skrämmande! Men om jag någon gång mot all förmodan skulle gå med i armén så skulle jag inte använda något annat vapen än detta!



Jag älskar Hello Kitty grejjer och det här skulle vara ett måste om jag skulle gå med i armen! Tycker dom kan byta ut dom där fula vapnen de har nu... hur roligt är det?! Räcker det inte med att dom ska tvinga ut en i lera å slask, och tvinga en att springa omkring som en annan galning! Nu låter jag gannska dumm men va fan, lite kul måste man ju få ha i armen!

Färgklick i köket!

Datum: 2009-07-21 Tid: 17:31:43
Om ni saknar en färgklick i köket så kanske detta är rätt för dig?! Coolt och härligt bisarrt knivställ vid namn Voodoo! Knivstället är gjort i glansig rosa plast. Voodoo knivställ är ca 39cm högt, och har en diameter på ca 25cm.
Denna tycker jag är fruktansvärt cool och går att finna här.

 

Dålig uppdatering..

Datum: 2009-07-21 Tid: 16:38:46
Jag vet jag har varit dålig på att uppdatera bloggen under helgen... men det har mest varit för att jag har jobbat till 12 på natten och sen sovit bort hela dagen efteråt... känner mig helt slut! Även fast att man får sova dagen efter och så där så känner man sig alldeles störd i huvet efter en hel helg!

Annars så har det inte hänt så mycket i övrigt... sovit och jobbat har jag gjort... Varit arg över det dåliga vädret dock! det har piss-regnat större delen av helgen - blir så less på att det inte kan bli sommar nån gång! Hoppas att man får bättre väder under min semester i Augusti!

Har läst ut boken jag har pratat om tidigare (Ondskans tecken - del två i Jarastavens vandring. Skiven av Saga Borg)... nu börjar det bli jobbigt för nu måste jag få tag på den tredje boken i serien! Jag har hittat den på Tradera och som vanligt så verkar den bli väldigt dyr... jag leder auktionen än så länge men det är 9 dagar kvar och boken är mycket populär. Den här boken kommer att svida i plånboken kan jag säga! Men jag ska ha den!

 






















Veckans plåster!

Datum: 2009-07-17 Tid: 17:33:20
Hittade dessa hel-charmiga plåster på en utav mina älsklings sidor! Dom är ju ur-gulliga! Måste skaffa! Mer information om Plåstren hittar du här.


Grattis Älskling!

Datum: 2009-07-17 Tid: 15:48:04
Japp Japp i dag fyller min älskling 29 år! Tyvärr så jobbar jag till 00:00 i kväll men jag tillbringade förmiddagen med honom, drack kaffe och surrade ute på bron i det soliga men blåsiga vädret. Det är skönt att han är hemma igen, har saknat honom aldeles förfäligt!



HIPP HIPP HURRAY FÖR MY SWEETE GALT!




Jakten på ET !

Datum: 2009-07-16 Tid: 16:25:14
Alltså denna annons är lite kufisk, en man som letar efter bevis på om utomjordningar besökt jorden. Han hackar sig in på datorer i Pentagon, hos NASAs, Amerikanska flyvapnet och även hos marinen. Detta höll på i ett års tid.
Man kan ju fråga sig hur mycket information han verkligen kom över?! Tänk att veta allt han vet om, alla USA´s hemligheter osv. Helt sjukt! Den största frågan är ju, fick han veta vad han sökte efter? Finns utomjordingar?
Man blir nog lätt galen då man börjar tänka i dom banorna, jag tror ju dock att vi inte kan vara ensamma i hela universum sen om "utomjordingar" ser ut som ET med lång hals och stora ögon och äckliga korv-fingrar, och har tefat som rymdskepp är ju kanske den minsta möjligheten! Det är nog en myt så det skriker om det.
Haha en sak e ju gannska roligt, att folk verkligen tror att Elvis Presley  och Mickael Jackson är återfödda som utomjordingar! Jamenar, kunnde dom inte komma på nått bättre än äckliga utomjordingar?! Vackra änglar, nya jesus, ett troll? Nää men vi tar Aliens! Hur fräch är dom då?!
Aja läs artikeln själva, det står inte så mycket om det hela utan mest att dom självklart  har klassat mannen med en sjukdom som heter Aspergers syndrom. Han kan ju naturligtvis inte vara frisk!!!!


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1639040/jakten-pa-e.t.-slutade-med-atal-for-terrorism

En fin överraskning!

Datum: 2009-07-14 Tid: 19:06:44
När jag kom hem så fick jag mig allt en fin jäkla överraskning, mina kungsliljor har slagit ut! Så vackra! De stog där så ståtliga och genomvåta av regn! Jag är så stollt och så glad nu! Sprang naturligtvis och hämtade kameran på en gång!
Kungsliljan är min absoluta favorit-blomma, dom är så jäkla vackra!
När jag var liten så tittade jag på en anime-serie som heter "Sandybell", hon älskade också liljor- det är nog därifrån jag har fått det ifrån, från början men va gör de? -Me like likee!
Jag har även Dagliljor i rabatten, Här har min rosa Daglilja fått knoppar, så söt så! --Se och njut! --

Man lär sig någonting nytt varje dag! ♥

Datum: 2009-07-14 Tid: 14:20:47
Jag har kanske nämnt tidigare att jag är lite seg när det gäller nya moderna grejer man kan göra på bloggar å sånt dära, jag känner mig lite korkad och gammal ibland men va fan! Jag och Linnea satt nyss och diskuterade hur man gör sånna där små hjärtan som man ser överallt i bloggvärlden nu för tin?
Jag tor det tog runt 3 sekunder så hade våran bordsgranne Fenix (Felix) googlat upp svaret och vipps så har jag och Linnea lärt oss någonting nytt idag! 

Titta va jag e duktigt! -------------> ♥♥♥
 

Jobbar!

Datum: 2009-07-13 Tid: 14:34:57
Gud va jag känner mig Tjatig som hela tiden skriver att jag jobbar.... men det är vad jag mestadels gör om dagarna tyvärr... har varit hur trött som helat i dag, vaknade i ett ryck i natt i panik och trodde jag hade försovit mig, kastade mig upp ut sängen samtidigt som jag skrek -"Fan Fan Fan, helvete!", slängde mig på mobiltelefonen för att se hur mycket klockan var... hummm den var 03:30....!? WHAT THE F***?! Ja kröp tillbaka till sängen och hade väldigt svårt att somna om, sen så...självklart så försov jag mig då jag skulle kliva upp på riktigt! Jag kom som tur är inte så sent... runt 5-7 minuter... inte bra men det hade vare värre med nån timma...
I alla fall så har jag kännt mig så jävla trött och frusen hela dan, tills jag fick min lunch, då gick jag in till vårat solarium här på jobbet och la mig i 20 minuter - somnade som en stock så fort jag la mig. Efter de så känner jag mig as pigg!
Nu vill jag bara hem å pyssla lite hemma... funderar på att panta en massa och rensa extrarummet! Eller även kallat när-vi-får-besök-så-slänger-vi-in-allt-rat-i-det-rummet-rummet ! Jag kommer att få det jag gör då jag väl börjar kan jag ju säga!  
Nää nu ska jag fortsätta å jobba!

Sorry...

Datum: 2009-07-13 Tid: 00:45:44
En dålig uppdatering i dag...sorry för de! Jag har i princip umgåtts med Madde och hennes familj hela långa dagen!
Klockan 12:00 var vi på hudanalys, de va gannska mysigt att bli ompysslad, men sen var ju resultatet typ som jag hade förväntat mig - torr hud och pormaskar i ansiktet...NÄHÄ?! Ja ha väll kämpat med dom i åratal tycker jag! men de va mysigt iaf, sen så for vi in till stan och käkade och umgicks på deras altan resten av kvällen, kul som fan! Nedan kommer lite bilder från dagen. SKa gå och lägga mig nu, ska ju upp och jobba i morgon bitti...suck! Den här helgen har gått så jäkla fort så det är inte klokt!



Nattinatt!

Datum: 2009-07-12 Tid: 00:05:24
Det är bara skit på dumm-burken! Så jag hade tänkt att gå å lägga mig å slå på en gammal o-dödlig chick flick! Det får man göra nu när gubben är ute ur huset haha! Jag ska titta på Pretty Woman! Jag som säkert alla andra tjejer, älskar den filmen! Jag tycker att den är så fin! Me like like!

Dessutom så är Julia Roberts en av mina fovorit skådisar! Jag tycker att hon är så... äkta!
Just i den här filmen så ser man hennes extremt bra skådespeleri, man ser hennes oskäkerhet, ömhet, smärta, kärlek, rädsla och en massa massa mer!  Nä fy fan, me löv it!



Dessutom så har hon ju ett otroligt vackert leende!

Veckans Kändis!

Datum: 2009-07-11 Tid: 20:42:58


Jag älskar kända människor som verkligen står för någonting viktigt i samhället, och verkligen GÖR någonting i frågan de står för! I det här fallet så skall tydligen Liv Tyler sett en äldre kvinna slå ett barn i en barnvagn, medans Liv körde förbi dem. Liv Tyler hade då brommsat och gjort en u-sväng, klivit ur bilen och skällt ut den äldre kvinnan som inte fattade någonting utav vad Liv sa eftersom kvinnan endast talade Spanska (typiskt), sedan hade Liv tröstat den gråtande pojken i barnvagnen. Då hon återvände till sin bil så sa Liv till fotograferna, - Jag var tvungen att göra någonting, man kan inte bara låta sådant passera! 
Riktigt strångt gjort utav Liv Tyler, tänk om fler kunde göra så och inte va så jävla upptagna i sig själva så kanske barnmisshandel och sådant skulle minnska drastiskt! För de är många misshandlar som sker rakt framför våra ögon utan att vi regerar på det och "orkar bry sig", de flesta går hellre hem och ringer till närmaste vän och berättar vad de sett!!! Helt sjukt! Nä förfan, börja angagera er i det som är viktigt iaf!

Mat i magen!

Datum: 2009-07-11 Tid: 18:05:19


Rester sen gårdagens Haitigryta! Så jävla gott och nyttigt är det..aa förutom riset då!

Ensam hemma..

Datum: 2009-07-11 Tid: 17:39:07


 Nu har Putte åkt till sina föräldrars stuga i Sundsvall, det känns redan väldigt tomt här hemma men jag får ju tänka så här: han kommer ju tillbaka senare till veckan, det skulle vara värre om han var borta i flera år! Visserligen så skulle jag nog klara av det också, jag är inte så jäkla beroende av folk som det kanske låter just nu, jag är väldigt självständig utav mig. Det är bara det att man vänjer sig utav att ha någon där hela tiden och då blir det lite jobbigt att bli själv. Men den kännslan brukar ge med sig efter ett tag...som tur är! Jag hoppas i alla fall att min lilla galt (ja jag kallar honom för galt!) får det bra där nere och att han får riktigt roligt med familjen! Puttes morbror med döttrar och pojkvänner skulle tydligen komma så då får han tillfälle att umgås med dem ordentligt och inte en kort stund som när vi var nere i Dalarna förra helgen, då hälsade vi på dem i några timmar, vad är några timmar lixom? Nä som sagt så hoppas jag att han får det bra, Älskar dig hjärtat, Puss Puss Puss!














Film-tittning!

Datum: 2009-07-11 Tid: 11:52:50
Som de flesta vet så är jag nästan besatt av Anime/Manga, jag tycker att filmerna ritas på ett otroligt sätt och berättelserna tillåter mig att drömma mig bort i en annan värld, alla bör ha ett sätt att fly verklighetn och att se på Anime/Manga är mitt sätt att fly från vardagen och drömma mig bort på nått vis.
Sitter just nu och tittar på Manga serien "School Rumble" , det är en nyare serie (inte lika bra som de äldre från 80-90 talet) men det funkar, den här är rolig och flummig på alla sätt och vis, ett gott skratt förrlänger livet!



School Rumble är en romans komedi som fokuserar främst på den japanska gymnasiet elevernas relationer med varandra, den huvudsakliga inriktningen är en kärlek triangel omfattar två protagonister. Serien ofta kastas verkligheten till förmån för överdrivna komiska inslag. School Rumble gjordes klart år 2008 och består utav samanlagt 283 kapitel som har samlats i 22 samlade avsintt.

Good morning sweties!

Datum: 2009-07-11 Tid: 10:01:42
Sitter just nu i soffan med kuddar, tecke, juice, TV och datorn... fan va skönt det är att vara ledig! Har ingenting planerat i dag, jag ska nog bara ta det lugnt och små plocka lite här hemma, Putte ligger fortfarande och sover den lilla galten men de gör inget, om han sover länge så ska jag väcka honom nån timma innan han ska åka till Svall till hans föräldrars stuga där han ska spendera kommande vecka. Det kommer som sagt att vara trisst att vara hemma själv men va fan han kommer ju tillbaka så småningom haha!

Var igår kväll hem till Madde och satt å surrade en massa med henne och Sandra, de är kul att umgås med dom, vi umgicks mycket i våra yngre dagar och sen så föll vi isär, men kontakten med Madde är återupptagen och kontakten med Sandra är på väg åt rätt håll! Det är skönt med vänner som inte dömmer en då man har hafft en klyfta mellan varann, sånna som tar dagen som den kommer och axepterar en för den man är! Me like.

Nä nu ska jag fortsätta stirra på dummburken! Peace out!

Ciao Bella!

Det är dax för Fredagsmys!

Datum: 2009-07-10 Tid: 08:49:01
Äntligen Fredag! Den här veckan har varit väldigt jobbig... är fan intevan vis att kliva upp runt 06:00 varje dag... mitt schema brukar oftast veriera väldigt mycket men inte den här veckan, jag är ingen morgon människa - därför tycker jag att det är mycket jobbigt att kliva upp så tidigt varje dag!

Jag hoppas på lite bättre väder i eftermiddag/i kväll så kanske man kan hitta på nått... typ grilla och ta ett glas vin eller nått... skulle va skoj att hitta på nått med Len, Macke och Linnea i kväll, pratade med Lena för någon dag sen och vi skulle försöka hitta på nått i dag! Jag är så värdelös! hon fyllde ju år den 6 Juli och vem glömmde? JO jag! Jag är den sämsta människan på att komma ihåg folks födelsedagar! Tur för mig att de flesta vet att jag bara är glömmsk och att folk inte tror att jag inte bryr mig om dem! För de gör ja!

Sen så har jag inte så mycket planerat inför helgen... Eller jo! På söndag ska jag och Madde på nå hudanalys? Va de nu är för nått! Sen så ska vi nog snacka en massa skit och äta nått gott, alltid trevligt att umgås med Madde!

Putte åker till Sundsvall på Lördag också... han ska vara borta runt en vecka, trist att vara själv hemma men jag klarar mig nog, jag är en stor flicka nu! Jag ska endå bara jobba...trisst som fan! Jag hoppas att Putte och jag får semester samtidigt nästa år, det skulle vara mycket roligare!

Jag har inte skrivit de, men en av mina katter, Lucifer  försvann förra Lördagen, och jag har gått runt och oroat mig som fan för honom hela veckan! Tänkte skriva ut A4 med en bild på honom och skriva att han försvunnit och mitt telefon nummer för att ge ut till alla grannar i Flo. Men det behövs inte längre! Han kom hem i natt! Jag vaknade av att jag hörde en katt skrika som en galning utanför huset, rusade upp och där va han! Blöt som fan och hungrig! Han hoppade direkt upp på diskbänken och började käka, tror inte ens att han svalde maten! Så nu är jag väldigt glad!


Lee-Rocker, Guld Klimpen och Lucifer



Ciao Bella!

Veckans dummaste förälder!

Datum: 2009-07-10 Tid: 07:55:18
aftonbladet.se finns det i dag en annons som fick mig att sucka väldigt högt! Alltså va tänker folk på?! Visst ska man tro sina barn men vissa saker borde de väll fatta! Eller har jag fel? BULLSCHIT att dottern inte ha träffat en kille! Att mamman tänker skämma ut sig på de där viset?! Jag fattar inte? Nån gräns på dummhet måste det ju för fan finnas! Nä fy va jag tycker synd om den här dottern, hon törs nog inte säga sanningen och nu håller hennes mamma på på det hära viset? Nä den här mamman förtjänar titeln som veckans dummaste förälder bara för att hon verkar vara blind för sanningen! Ciao Bella.



Jobba som häxa?

Datum: 2009-07-09 Tid: 14:22:05
Alltså många kanske kallar mig för häxa och jag känner mig ibland som en, är också väldigt intresserad utav det occulta... Men jag har aldig hört att man facktiskt kan jobba som häxa och få bra betalt för detta?!
Haha jag höll på att skratta ihjäl mig men blev samtidigt väldigt intresserad, men att bo i en grotta låter inte så jävla tillfredställande måste jag säga! Men att leka häxa och få bra betalt låter ju inte helt fel!

Kolla in denna nyhet på Expressen.se:

http://www.expressen.se/resor/1.1634065/haxjakt-har-du-vad-som-kravs



Ciao Bella!

(Mobil Blogg)

Datum: 2009-07-09 Tid: 09:03:17

37bf51098ac881afb9a89f7255e6154f.png

idag är jag väldigt trött... Kände mig som ett kolli då klockan ringde klockan 06:00. Jag hade gärna velat ligga och grisa ett tag till som min hund groggen på denna bild! Ciao Bella!


Veckans Rockabilly(Prince)

Datum: 2009-07-09 Tid: 08:29:37
Tänkte börja morgonen med en veckans.. Rockabilly(prince)!




Denna bild kommer ifrån Japan Rockabilly i Yoyogi Park - Tokyo. Den japanska rockabilly-frisyren skiljer sig något mot för den traditionella rockabilly-frisyren. Den traditionella frisyren brukar oftast ha en rundad topp och inte lika hög som denna samt långa, grova polisonger. I japan bär oftast gängmedlemmar rockabillyfrisyren.

Veckans Hairstyle!

Datum: 2009-07-08 Tid: 23:26:56


Alltså, denna fräna frisyr förstjänar första platts på Veckans Hairstyle!

Fyraåring fastnade i nalleautomat!

Datum: 2009-07-08 Tid: 23:07:43
Varje dag så läser jag aftonbladet för att vara lite uppdated! Det brukar finnas mycke tok på nyheterna, och till min stora glädje så fanns denna charmiga nyhet utlaggd i dag! Jamenar! hur gulligt är inte det här?!?!
Mycket har man hört men jag tror inte att jag hört detta förut! Hur i hela helvete tog han sig in?!?! Jag förstår inte!
Å för att få ut han hadde dom väll kunnat stoppa i en Tia och "vunnit" honom HAHA



Pojken var på Lek och buslandet på Hisingen i Göteborg tillsammans med sin mamma och storebror i går och under ett obevakat ögonblick lyckades pojken, som är i fyraårsåldern, klättra in en nallebjörnsmaskin. Pojken tog sin genom öppningen där nallebjörnarna ska komma ut. Men sedan fastnade han!

Det som är roligast i denna nyhet är följande:
- Först blev han rädd, men efter ett tag tyckte han att det var ganska roligt att vara där inne. Personalen fick in en Festis åt honom också, säger en mamma som var på leklandet med sin dotter.

Klart som fan att han blir rädd då han är instängd i en fyrkantig glasbox! Men att han tyckte det va kul är inte heller så konstigt, fullt i leksaker, får festis och mjukt, han var ju i himmelriket! Let me in!


Vill du läsa hela nyheten? Gå in på nedanstående länk!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5484922.ab

(Mobil Blogg)

Datum: 2009-07-08 Tid: 13:06:04

12e2018b04777f56c3258c16cecfaaf5.png

(Mobil Bloggar) Sitter på jobbet och har på mig mina skit-snygga lurar som jag fick av älsklingen för ett tag sen, skönt att kunna lyssna på musik hela dagarna och jobba samtidigt! Ciao Bella!


Alkohol och Drogmissbruk - Barbie

Datum: 2009-07-07 Tid: 14:41:31


Baribe vistades senst vid tre olika tillfällen på rehab 2007, där hon fick hjälp med sitt alkohol och drogmissbruk.
I Augusti 2007 dömdes hon för rattfylleri och kokaininnehav, och deltar än i dag i ett statligt program där hon får lära sig om farorna med alkohol. Enligt stjärnans vänner borde hon dock lägga in sig på rehab ännu en gång, då hon ryktas ha börjat med droger och alkohol igen.  Senast någon såg henne var i måndags morgon då hon var på affären och handlade "frukost" med hennes tre barn och hennes ofödda barn hon enligt källa har tillsammans med hennes ex.man Ken.

Veckans outfit !

Datum: 2009-07-07 Tid: 13:04:55

50e73fa8961d469dfaa566eff1bb4a6f.png

Veckans outfit ! Lägg märke till de "snygga" moonbotsen! Hade själv såna då jag var liten!


Påhitt till Bloggen?

Datum: 2009-07-07 Tid: 11:29:43
Jag har nu funderat på att kanske börja med nått skojj på bloggen, jamena det kan ju inte va så kul å läsa mina grejjer hela tin om mitt liv å mitt jobb!

Tänkte mig typ nått i stil med Veckans outfit, veckans frisyr, veckans skandal osv?  Olika "veckans..." varje dag lixom!
Jag kanske inte kommer att hålla detta varje dag men jag hoppas på de flesta iaf =)

Detta är i princip bara för att kunna skojja till det lite på bloggen.

Säg till om ni tycker att jag är knäpp!

Ciao Bella!

Skit Tisdag..

Datum: 2009-07-07 Tid: 09:07:30
Det här är en av de sämsta Tidsdagarna på länge! Den här dagen är olycksbådande och jag borde ligga hemma i sängen känner jag!

1. Jag försov mig! Jag slog upp ögonen klockan 07:00 i morse, och när börjar jag? JO, klockan 07:00 och har dryga milen att åka innan jag är framme på jobbet!

2. Jag är väldigt förkyld, huvudvärk, slö och ont i halsen- i dag så är jag fruktansvärt uppsvullen på halsmandlarna, det ser ut och känns som att jag satt två stycken köttbullar i halsen.

3. Jag har nästan ingen snus! Att jobba på detta jobb utan snus är fasansfullt jobbigt!

4. Jag är hungrig som fan! Känns som ett stort tomrumm i magen! Då jag är hungrig så blir jag väldigt lätt grinig... hur ska detta gå?

Dagen har inte varat särskillt länge så jag har en kännsla utav att den kan bli värre....

Ciao Bella!

Hemma igen!

Datum: 2009-07-05 Tid: 23:30:07
Japp Japp jag är hemma igen, det har varit jätte kul att komma bort ett tag och avkopplande! Man har fått fly ifrån vardagen, det är behövligt ibland. Jag och Putte har fått våran mini semester äntligen och man får hoppas på fler framöver! Men jag tror att både jag, Putte och Groggen kände att borta bra men hemma är fan i mig bäst!
Vi har tyvärr inte knäppt så mycket kort.... de e jäkligt synd! Men man har inte riktigt hunnit med det på alla bilturer hit och dit. Vi har hunnit med volvoträffen, släcktingar, shopping, mys i stugan, promenader, grillning och mycket mer!
Oj oj oj de finns hur mycket som helst jag skulle vilja skriva men känner att jag inte har tiden eller orken just nu. Jag ska upp och jobba i morgon så man måste försöka komma i säng tidigt i kväll. Vilken tur Putte har som påbörjar sin semester i morgon! Men då får iaf djuren sällskap hela dagarna!

Ska sova!

Ciao Bella!

(Mobil Blogg)

Datum: 2009-07-02 Tid: 14:46:47

2f97d5488aa0ff1ea08ef79ad2128ff7.png

Nu har vi äntligen kommit fram till borlänge! Så här ser vårat hem ut fram till på söndag. Resan har gått bra och jag har kört hela vägen, hamnska drygt kan jag säga men de gick! Nu är putte och micke på affärn och köper mat, jag och jenny har öppnat oss en svalkande cider och hundarna ligger ute och när gott. Höres mer sen! Chiao Bella!


Roliga klipp!

Datum: 2009-07-01 Tid: 15:21:48
Alltså, jag har inte mycket att göra just nu... Linneá skickade dom här två länkarna till mig, Å fy fan va roligt!
Alla borde se dom här! Ja höll på å skratta ihjäl mig!

Ett skratt förlänger livet!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article3955998.ab

http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article3955884.ab


(Mobil Blogg)

Datum: 2009-07-01 Tid: 13:59:21

63f0ada426b4a9d013d804a7d58c462a.png

Jag sitter just nu och försöker lära mig hur man bloggar via telefonen! Fan va jag är efter känner jag. Inte lätt att förstå sig på tekniska grejer! Tur att jag har hippa Linnea till hjälp ( hon på bilden)! Nä nu ska jag fortsätta jobba, Ciao bella!


Onsdag.

Datum: 2009-07-01 Tid: 09:55:45
Äntligen Onsdag och den efterlänktade "mini semestern" är snart igång! Känns skönt att vi snart ger oss iväg! Att få komma bort ifrån sin vardag litegrann gör mycket.

I natt då jag hade packat klart så gick jag och la mig helt slut, problemet med min sömn i natt var att jag vaknade hela jäkla tiden för att jag kom på saker jag glömmt att packa, typ tandborstar, hund schampoo med mera. Var självklart tvungen att kliva upp gång på gång för att packa ner detta så jag inte skulle glömma det. Nu tänker nog alla som läser det här: "Ursch fy va äckligt, hon packade ner sin tandborse, ha hon inte borstat tänderna i dag?" JO det har jag så alla kan ta det lugnt! Anledningen till varför jag packar ner allting i förväg är för att jag ska komma ihåg att det ska med, så när jag kliver upp på morgonen så packar jag upp det jag ska ha och packar ner igen, haha jag vet det låter sjukt men det funkar skitbra mot mitt dåliga minne, man börjar ju bli till åren så man måste hitta vissa lösningar! haha!

Jag jobbar till 15:30 i dag, efter det ska jag åka på affärn för att köpa shampoo, tvål och deo. Sen far jag hem för att kolla i resväskan för 100 gången typ! Därefter ska jag bara invänta Putte, om han inte redan är hemma å sen fara mot Sundsvall! Vi far vidare till Borlänge i Dalarna i morgon bitti.

Surrade länge med Puttes syster i går kväll, för att planera lite resor till släckt, shopping och nöjjen i bästa mån så man har ett humm om vad vi ska göra vad och när. Vi planerade lite extra bara för att vara på den säkra sidan!

Det här kommer nog bli en kanon resa! Jag ska försöka skicka någon bild ifrån våran resa ifrån min mobil då jag är där nere, vet inte riktigt hur man gör men Linnea på jobbet ska hjälpa mig, så jag får nog till det till slut!

Ciao Bella!

Har nog packat klart nu...

Datum: 2009-07-01 Tid: 00:18:46
Fy fan va jag e slut! Har packat en massa saker! Har inte direkt planerat för vad jag ska ha, utan jag har packat typ allt jag kan hitta! Då kan jag bestämma mig då jag är där istället. Ska även be Putte släppa av mig på Birsta i morgon så jag kan söka efter en klänning eller ett stort linne som jag kan ha i på Volvo-mässan i helgen. JA jag ska på en volvo mässa!! Inge fel på de, komma nog bli skojigt!

Jag har säkert glömmt mer än hälften men va fan... har jag glömmt nått så får man väll köpa det där nere.

Nu ska jag rensa öronen på Groggen och sen ska jag gå och lägga mig!

Tänkte även bjuda på en söt bild på mitt gudbarn Linneá i sin söta pool jag köpte häromdagen! Se om njut!



Ciao Bella!

RSS 2.0