Stress...stress...stress...

Datum: 2009-06-30 Tid: 18:18:54
Oj oj! Det är mycke nu!

Vet inte om jag ha sagt det innan men jag ska fara ner till Dalarna över helgen. Vi åker i morgon eftermiddag till Sundsvall, sover där över natten hos Puttes föräldrar och åker sedan den långa färden ner till Dalarna på Torsdag morgon med Puttes syster Jenny och hennes sambo Micke.  Vi ska även ta med våran hund Groggen och en utav deras hundar Mia.

Problemet är att jag inte vet va fan jag ska ta med mig! ALLT och ingenting typ! Grejjer till hunden, kläder, smink, shampoo, balsam, tvål, handdukar, sängkläder, alkohol med mera!
Vi ska bo på en camping i en stuga och där finns det typ ingenting! Så man måste verkligen tänka på ALLT!

Så i kväll då jag slutar 19:00 ska jag hem till min söta mamma och hälsa på en sväng, sen far jag hem och börjar packa inför resan, jag har försökt att skriva ner vad jag ska ta med mig men de e ju oändligt med grejjer så jag gav upp ganska snabbt!

Har iaf köpt mig en väska i dag på stan, en svart med vita och rosa dödskallar på, den är jätte söt och stor! Så den får jag nog platts med en del i!  Aja det ordnar sig nog... glömmer jag nått så får vi väll köpa det då vi kommer fram.

Hur har min dag varit annars? jovars, jag sitter ju med i styrlesen i den fackliga organisationen Unionen på jobbet så jag har mest suttit i förhandling hela dagen. Det blir man gannska stressad av också, bara för att man vet att man sitter där för alla de anställda och vill göra deras röst hörd. Samtidigt så sitter jag på ett vikariat på jobbet som jag vill visa framfötterna på, så jag kämpar på alla sätt och vis överallt känns det som!

Nä om man ska fortsätta med mitt jobb kanske?

Ciao bella!

Ännu en Måndag,

Datum: 2009-06-29 Tid: 21:54:50
Det är en ny Måndag och som vanligt sitter jag på mitt arbete, I dag är det gannska lugnt, det är sjönt när Måndagar är lugna, i vanliga fall på Måndagar brukar det trycka på gannska mycket på kund-fronten!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så for vi till Hammarstrand i Lördags, Jag slutade jobba 19:30, och hade väldigt bråttom hem för att kunna komma iväg till Hammarstrand Cruising så fort som möjligt, dock så började inte min kväll så jäkla bra måste jag ju säga!

För att i huvudtaget kunna komma hem så var jag tvungen att tanka bilen, for in på Statoil och tankade full tank. I mitt stressiga tillstånd så skyndade jag mig in och betalade och skyndade mig ut till bilen igen, naturligvis så står det en bil tätt bakom min bil med en äldre gubbe i som väntar på dig tur att få tanka. Jag slänger mig in i bilen och kastar in en cigg i munnen och startar bilen för att åka, då jag plöttligt hör en tut och ser bilen med gubben komma rullande brevid mig, gubben vifftar och har sig på min bil. "Va fan e de nu då?! kan han inte vänta på sin jävla tur" tänker jag lite irriterat och kliver ur bilen för att höra va han säger. Då visar det sig att jag har världens lekage under bilen så det fullständigt FORSAR ur bensin under bilen! "tänd inte den där ciggen" säger han efter att jag sett vad han menar och skrattar lite krassligt. "nää du" säger jag, tackar för att han informerat mig och sätter mig i bilen och skyndar mig hemåt, halva vägen hem svär jag allt vad jag har över att jag just har tankat bilen och att det nu forsar bränsle ur den!

Halvägs hem så ser jag att en bil väjjar för någonting väldigt litet och grått på andra sidan körbanan, jag saktar ned ifall att det skulle vara en katt eller någonting som är på väg över vägen... Jag saktar ner så mycket att jag nästan står stilla brevid det gråa lilla djuret och ser att det är en liiiiten liiiiten kråka, ingen riktig fågelunge...mer en ungdom-fågelunge, vet inte va de kallas! Den lilla sitter helt stilla och stirrar rakt framför sig mot de bilar som kommer mot honom?! Jag kom på de att den lilla pippin måste ha det väldigt svårt hemma som försöker ta sitt liv på detta dramatiska sätt... jag kunde dessvärre ej kliva ur bilen och schasa iväg honom då jag såg att det kommer bilar bakom och framför mig, jag fortsätter att köra med ögonen riktade mot backspegeln, som tur är så väjjar de andra bilarna som kommer mot den lilla fågeln också så jag får hoppas på att han klarade sig!

Väl hemma så sitter Putte, Ellan , Johan och väntar på mig på bron. Jag skyndar mig in och gär mig iordning lite snabbt, håret uppsatt i en stor båge, skinnvästen på och lite smink - Ready to rumble!
Vi satte oss alla i Forden och startade våran färd bort mot Hammarstrand! Många piss-pauser blev de för de som drack alkohol och bilen krånglade lite titt som tätt naturligtvis, men men vi kom till slut fram till Crusingen! Kul att få vara med även detta år! Snygga bilar, bra musik! Tänk om det jämnt vore cruising! Gud va kul det hade vare! Då hade man ju fått leva i en drömm! Vi gick även in på området där de hade live-band som kom ifrån hammarstrands trakterna, å satan va bra dom var! Det var helt sjukt, å flyt mellan låtarna, spexade och hade roligt! Fick väldigt lätt med sig alla i publiken! Där har många band någonting att lära säger jag bara! Åt hamburgare, träffade folk och tittade på många som skämde ut sig! Det är som vanligt på dessa tillställningar haha!
Träffade även Lena som var där med en kompis till henne. Fick nån snygg bild på Lena då hon drack öl!

Hemfärden blev gannska tidig då den slutade i lite kaos, men vad är en utekväll utan kaos?!
Det var en gannska mysig hemfärd, Ellan somnade gannska tidigt så hon låg över hela framsoffan i bilen och hade huvet på en kudde vid mina knän, Johan halvsov i baksätet och Putte diggade musiken i baksätet och surrade med mig hela vägen (tur att nån va vaken och höll mig sällskap).

Summa sumarum så blev det en gannska lyckad kväll!

Bilder på detta och lite mer som jag missat kommer innom kort! Nu fick ni mycket text iaf !

Ciao Bella!

RIP Mickael!

Datum: 2009-06-27 Tid: 19:20:30
Japp, det var som jag skrev i det tidigare inlägget, alla borde fått reda på att våran POP legend Mickael Jackson nu är avliden.
Jag tycker fan att det är tragiskt att det ska bli sån uppståndelse av att en kändis dör! Då kan man smuttskasta och skriva en massa påhittade historier hit och dit! Visst han har ju på sätt och vis valt att vara kändis men va fan! Nån jäkla måtta måste det ju vara! Han är död...PUNKT! Kan inte folk vara sjysta och ge hans familj och honom lite frid?! Varför spekulera i VARFÖR familjen valt att flytta kroppen till ett hemligt ställe? Det klart att dom gör då Mickael Jackson endå har miljarder med fans och idioter jorden runt! Man vet ju aldrig om det är någon som lyckas ta sig in och göra någonting hemskt med kroppen!
Säga vad man vill om den mannen men han var/är och kommer alltid att vara en legend, POPens konung!
Jag har lyssnat på honom i mina yngre dagar, han var en utav mina idoler, precis som nog alla på denna planet har gjort!
 Den bilden jag fått utav honom under alla dessa år, är att han är sprudlande glad, tacksam för livet, har en stor kärlek till sina medmänniskor och han ville nog bara ge folk en så bra tillvaro som möjligt genom sin musik och sitt Neverland.
Det är lätt att kritisera folk för allt möjligt men tänk för fan på att han har barn och han var faktiskt innerst inne bara en människa, åååhh herre guuud! Tanken på de hära skiten med att han skulle varit en pedofil?! Det hänger kvar ÄN fasst att han blev friad från misstankarna för MÅNGA år sedan, och det finns ej några som helst bevis för att han skulle gjort dessa övergrepp! SLÄPP DET!

Som jag sagt, han var/är/ kommer alltid vara en legend, ge honom och familjen lite frid! Det är faktiskt en människa som dött!

Även fasst att han ej är en Idol till mig i dag så sörjer jag med hans familj och att planeten har misst POP historiens största frontfigur!

Detta är en av de få "vettiga" annonser på aftonbladet som skrivits om hans död än så länge: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5438419.ab

REST IN PEACE MICKAEL!


Crusing igen!=)

Datum: 2009-06-27 Tid: 18:17:39
Jahapp då är det snart dax för Crusing i Hammarstrand då! Typiskt bara att jag måste jobba varenda jäkla crusing i år... känns inte helt okej men men, de är bara att le och se glad ut! Jag får ju vara med på crusingen iaf! Måste tänka possetivt! Måste tänkta possetivt!
Slutar 19:30 sen ska ja köra hem och byta bil, se till att alla som ska med sitter i bilen och har allting med sig sen bär det av till Hammarn!
Som det ser ut i nuläget så är jag chaffis å Putte, Ellan, Lena och Johan åker med och dricker! Ska bli skit skojigt!
Ska försöka knäppa nå kort under kvällen åxå, jag har kort sedan Sollefteå Crusing åxå som jag hade tänkt att dela med mig av till mina få men trogna läsare
Jag får ju skylla mig själv för tt jag inte har så många kvar då jag typ aldrig skriver nått! HAHA !

Jo, sen va de ju en sak till! Alla som känner mig vet ju att jag är lite 80´s! Typ Kitty Jutbring fast ändå inte. Jag gillar stilen man hade på 80 talet! 
Jag är besatt av 2 årtioneden! 50 talet med sina vackra pinupor, snygga kläder häftiga frisyrer och UNDERBART snygga bilar! Sen har vi 80 talet! Håret åt alla håll, stora tröjjor och benvärmare! Ja menar, fan va charmigt  och vilken avslappnande tid - och helt olika årtionden! Dom är ju inte lika för fem öre heller. 50 talet är varmt och vackert "blygt" skulle man kunna säga, medans 80 talet var nästan smutsigt, rebeliskt och överdrivet.
Hur som helst så har vi ju vissa legender som Rock kungen Elvis Presley osv. Som nog ingen kan ha undkommit så har den stora Pop Legenden (pop-kungen) Mickael Jackson tyvärr dött. Jamena man kanske inte lyssnar på honom just nu men ALLA har nog lyssnat på honom någon gång! Han är en legend och det får alla säga vad dom vill om.... förresten! Ja tror jag ska skriva ett extra inlägg om bara de här!! HAHA

Ciao!


Big Brother.

Datum: 2009-06-10 Tid: 00:38:36



Jag har alltid varit väldigt fasinerad utav Big Brother och tycker att det är JÄTTEKUL att se ett stort gäng människor bli instängda och att dom gör bort sig så in åt helvete! Jamenar, vem gillar inte att se folk göra bort sig totalt?!

I samband med att Linda Rosings senaste realityserie gick på kanal 5 så började de sända Big Brother 2003 på tv400. Å Jag följde SJÄLVKLART denna varje dag och skrattade så ja höll på å dö, även fast att jag såg denna serie då det gick 2003. Vet inte varför men jag tycker de där e sjukt bra!
När BigBrother 2003 tog slut så tyckte jag att de va skit-tråkigt! Jag hade lugnt kunnat se den serigen igen! Men till min stora glädje så började de direkt sända Big Brother 2002!!!

Jag sitter just nu å tittar på de så klart och jag håller på å dör av skratt! Precis så har Kitty Jutbring fått reda på att Joacob har runkat i hennes finger-nallebjörn "kotten"! Hur sjukt är inte de?!?! Att runka i en nallebjörn!!! Jag förstår att hon blir vansinng! Men på ett sjukt jävla sett så tycker jag att det är så jävla kul! Att folk kan bli så konstig utav att bli inlåst!

Undrar hur folket som har varit inlåst i Big Brother huset, blir då dom kommer ut...? Dom blir ju väldigt konstiga då dom går in, dom tappar personligheten/respekten för andra människor/verklighetsuppfattningen och blir så fruktansvärt egosentriska! Det dom gör från dag 1 är att gå runt och prata om sig själv, försöker få fram de bästa sidorna om sig själv och strävar att stå i mitten för att höras och synas mest! Då dom vill vara för sig själv så går de in i ett rum som kallas "bikten", vad gör de där? JO de pratar OM SIG SJÄLV, hur dåligt behandlade de blir och hur dåliga alla andra är! Vad är standardfrasen i bikten? jo - " jag får inte det utrymme jag behöver här inne". Näää konstigt dom bor i ett litet hus med typ 4 rum å kök å badrum. Detta ska dom dela på 10 pers typ, och alla strävar efter att synas mest!

Jag tycker iaf att det är en KUNG serie och skulle gärna vilja att dom sänder en ny Big Brother!
Måste även sga att jag diggar Kitty Jutbring as mycket! Hon är sig själv och är mycket vacker som den hon är på alla sätt och vis! Jag vet ju iof inte att hon är vacker på alla sätt och vis då jag endast har sett henne på TV och lyssnat på henne på radio samt läser hennes blogg men va fan, av de jag sett så är hon typ kung!

Näää fy fan, nu ha ja skreve mycke om en serie som gick för typ 6 år sen! men va fan, i brist på annat...

Ciao Bella!

Helgen som varit.

Datum: 2009-06-08 Tid: 15:54:11
Helgen har varit lugn... det är skönt att ta det lugnt ibland! Att inte göra någonting. Jag har i princip bara läst min bok och umgåtts med djuren och sambon. Att ta tid för sig själv känner jag är viktigt! Nästa helg blir det nog lite mer gjort hemma, ska nog ut å påta på gården och försöka hälsa på så många jag kan! Det är alltid någon som bli utanför men då får jag ta igen det en annan dag.

Jag börjar få lite panik! boken jag läser är 2an i en serie på 9 böcker och jag har snart läst ut den! Tyvärr så finns inte 3an att köpa i bokaffärer! Det brukar kunna finnas någon enstaka på tradera.com, men de går på över 350kronor varge gång då dom är eftertraktade! Jag måste få tag i den! Men att lägga ut runt 400 spänn på en bok som är begagnad känns lite jävligt... aja jag får nog tag i den någon gång!
Böckerna är iaf förjävla bra och jag brukar i vanliga fall inte läsa så mycket, men dessa böcker är kanon!

Sitter på jobbet och arbetar för fullt! Kvälls-arbete hela veckan denna vecka, känns skönt då man får lite sovmorgon varge dag! Jag som är världens sömntuta!

Nää nu ska ja fortsätta arbeta!

Ciao Bella!

I´m Back!!

Datum: 2009-06-05 Tid: 12:13:25
Hej alla glada!

Jag har varit VÄLDIGT inaktiv ett tag och det ber jag om ursäckt för... Dock så har jag behövt en paus ifrån allt bloggande.
Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ska lägga ner denna blogg för gott, eller om jag ska starta en ny osv.
Men det kändes fel då jag endå har skrivit gannska mycket på denna blogg... jag har bara inte hjärta att kasta allting?

Att börja på en ny käns så struligt och att bygga på denna igen går ju ganska fort endå. 

Vad har hänst sedan sisst då? ööö jaani.... MYCKET och ingenting då det är över 6 månader sen ja skrev ... att jag ska strula till detta på jävulskt!!!
Jag ska försöka fylla upp så gott jag kan. Men nu ska jag fortsätta jobba, mycket nu! 

Vi hörs senare!

Ciao Bella!

  

RSS 2.0