Blivande blommor...

Datum: 2010-03-30 Tid: 12:15:45

För några månader sedan så beställde jag en massa blom-frön ifrån tradera som jag skulle plantera i perioden februari- mars innomhus så att de är stora och fina till sommaren och redo att sättas i trädgården!

Tror ni att jag har kommit ihåg detta? näää! Nu är snart Mars slut och inga blommor såda... jag måste iväg och skaffa mig en massa små-krukor nu i dagarna och så dessa små frön... sen är det bara att hoppas på det bästa!

Jag måste erkänna att det var lättare förra året då jag köpte "färdiga" blommor som man bara behövde plantera, men jag får skylla mig själv som trodde i min lilla enfald att jag skulle klara detta då jag beställde fröna..


Denna Akleja är en utav frösorterna jag inhandlat.


                                                                                                                  


Sova, jobba, sova, jobba...

Datum: 2010-03-30 Tid: 07:36:50

Någonting som känns jobbigt är att man har så oregelbundna arbetstider, ibland jobbar man på så vis att man vaknar och far på jobbet på en gång och sedan då man slutar då är det så pass sent så då är det snart dags att sova igen för att komma upp nästa dag..

I går började jag 11:00, man hinner inte göra någonting på morgonen utan man ligger och drar sig så länge som möjligt och sedan är det dags att bege sig mot arbetet. Jag slutade klockan 20:00, for hem, åt och tittade på tv ett tag och sedan är det dags att sova igen för att jag började 07:00 i dag. 

Då det är sånna här svajningar på sin "mat och sov kocka" så känner man lätt att kroppen blir utbränd, kanske inte riktigt utbränd men man känner att kroppen inte mår bra iaf... och jag har nu arbetat på detta vis i ca: 5 år. Men samtidigt så är det ett bra jobb, bra arbetsplats och underbara arbetskollegor så man ska väll inte klaga antar jag.


I går innan jag somnade så såg jag på ännu några avsnitt utav Avatar (och det är inte den avatar som ni tror med blå gubbar) . Som de flesta utav er nog vet vid det här laget så är jag helt förälskad i Anime / Manga / Japan osv. Denna serie är en Anime serie som är lite nördig men bra! Den är mysig på nått vis och  har en mjuk och lugn handling, samtidigt som det händer massor av saker! Jaja, jag vet att det är nördigt som tusan men me löv it!






Nä nu ska jag fortsätta att jobba! See you later!



Då var det dags igen!

Datum: 2010-03-29 Tid: 13:20:51

Hejsan svejsan på er!

Ja ja jag vet... jag har inte uppdaterat min blogg på närmare ett år!
Jag tappar som kännslan utav det ibland och jag vill inte alls- dom här inläggen börjar bli väldigt återkommande men jag ursäktar för detta! Jag blev väldigt paff över att se att jag har aktivitet varge dag endå på min blogg, roligt att se att mina läsare ihärdigt går in och kikar om någonting nytt hänt, vilken överraskning ni lär få nu !

Jag sitter nu på jobbet (som vanligt), har jobbat hela helgen och jag längtar som tusan tills på Torsdag! Då är jag ledig över Påsk! Det känns jätte skönt att få sig en liten mini semester!

Jag går åter igen i tatueringstankar, vet inte riktigt vad det blir denna gången men någonting skoj kommer jag nog på, jag har ju jätte mycket plats att tatuera på så..

Ett litet inlägg blev det denna gången, måste ju sköta mitt arbete också! Men jag ska försöka att hålla i uppdateringen av bloggen nu!

Hade bäst allihopa!


RSS 2.0