strax roadtrip!

Datum: 2009-08-06 Tid: 11:07:21
Sitter för tillfället å dricker kaffe, äter en bulle och väntar på att Ellan och Frida ska komma nån gång, dom små sömntutorna har ju försovit sig haha! För en gång skull är det inte jag som har försovit mig och är sist HAHA! Jag vaknade klockan 08:30 i dag helt av mig själv, börjar tro att de e nå fel på mig som helt plöttsligt börjat vakna i någorlunda tid.

Va ska vi göra i dag då? Jo vi ska ut på en roadtrip, vi ska försöka hitta ett vattenfall, titta på Chulalongkorn-tämplet och lite annat... vi lär nog komma på saker eftersom.

Nu hör jag Ellans bil komma in på gården! Måste sticka nu!

Semester dag, 3

Datum: 2009-08-05 Tid: 13:48:24
Ja va ska man säga... de e lite trisst att ha semester faktiskt... de hade varit mycket roligare om Putte hade hafft semester samtidigt men men de kommer fler år!
Nu har jag nog inte förstått heller att jag har semester, de enda jag gör är att sova å titta på TV, det brukar ta ca: 1 vecka innan man verklign förstår att man har semester!
I dag ska jag nog inte göra så mycket, jag ska städa lite och laga nån mat- i kväll blir det nog en tur hem till Madde och Jocke, det var nog förra veckan jag senast träffade dem så nu är det dags!
I morgon blir det en Roadtrip med Ellan och Frida! Vi ska ut å kika lite runt om Sollefteå... en sån där dag då man tittar på allting som är vackert i naturen! Hur offta stannar man verkligen upp och ser sig om? Tänk på de!

Tänkte bjuda på en bild på en Hammock, den här skulle passa sig bra i mitt liv under semestern! Tänk att ta en bok och lägga sig i den där?! Gaaaah, vahärligt det ser ut!! Den kallas för cocoon-hammock.



 

Linnea 1 år!

Datum: 2009-08-04 Tid: 03:34:21
Den 1 Augusti fylldemitt gudbarn Linnea 1 år! HIPP HIPP HURRAY! Dessvärre så var jag på Urkult då med jag ringde mamma Lena och hälsade grattis till lill-stumpan.
Fan va tiden går fort! Att det redan är ett år sedan Lena och Macke fick denna lilla ängel?! Helt sjukt...
Aja, jag var hem till Lena och Linnea i dag...(i går- Måndag) med en present och grattade lill-jänta och passade på att umgås med mamma Lena! Det blev kaffe, kaka och shopping på stan!
Jag tror och hoppas på att lill-jänta blev glad för sin present! det var en nalle- jätte mjuk kanin! Hon kramade den och slängde den i golvet några gånger, det måste ju betyda att den blev godkänd eller hur?



Urkult 2009 !

Datum: 2009-08-04 Tid: 02:56:55
Mellan den 31 Juli till den 2 Augusti så var jag, Ellan och Frida på Urkult festivalen i näsåker som nästan varje år! Den är tillräkligt nära och fruktansvärt rolig att vara på! Jag tror inte att det finns en festival som är så lugn och vänlig som denna! Me löve it!
Jag for direkt efter jag slutade jobbet klockan 17:30, hämtade upp Ellan i Resele och körde vidare till Näsåker och Fridas hem med hennes sambo Foffe. Bilen var fullpackad med tält, sovsäckar, alkohol, kläder å en massa annat onödigt som vi inte använde på hela helgen!
Efter att vi anlänt och druckit en kopp kaffe hos Frida och Foffe så tog vi oss ann Tältet, som vi för övrigt alltid har problem med att sätta upp! Vi valde en fin platts på Foffes framsida av gården, runt om hade vi bärbuskar och gärdesgård. Frida packade en väska och flyttade ut ifrån Foffe för helgen för att få den riktiga "Urkultskänslan" med oss andra! Vi har ju alltid bott i tält förut och måste fortsätta med det också! Frida bidrog även med en "Välkommen hem skylt" utanför tältet! mys mys.
Kvällen var rolig, en härlig förfest vid en stor eld med Foffes kompisar och nedgång till Urkult där man träffade några vänner och bekanta. En och annan hatt inhandlades också, tex Foffe köpte en riktigt snygg cowboy hatt! Frida har funnit sin cowboy! Vi begav oss hem runt 03:00 och jag, Ellan och Frida sov gott i vårat tält!
Nästa dag satt vi inne större delen utav dagen och tittade på TV och åt en massa snask och drack massor med kaffe! På kvällen så började partyt igen! Några kompisar till Foffe som var med dagen innan kom igen och vi spelade spel, drack och hade roligt, senare gick vi åter igen ner på festivalen. Den kvällen var vi inte ute lika länge men hade minst lika roligt!
När vi kom hem så bröt vi emot vår "Urkultskänsla" vi tog våra sovsäckar och kuddar och begav oss in till Foffes soffa, Frida svek oss inte nu heller- hon tog en madrass och la sig på golvet i vardagsrummet med oss! De är inte ba att ha tillgång till bekvämligheter då man ska bo i tält! Det var iaf väldigt bra att vi gjorde det då det var mycket fuktigt hela natten och började spö-regna på morgonen och halva dagen!
Även Söndagen satt vi och tittade på TV och mådde gott! Senare på kvällen så begav sig jag och Ellan hemöver. Summa sumarum så var det en bra helg! Men två utav mina äldsta och bästa vänner! Jag kommer att lägga ut mer bilder men just nu så får nedanstående bilder räcka som en liten summering.  Där kan ni se hur stollta Ellan och Frida är för att vi fått upp vårat tält!
Vill ni läsa om Urkult såkan ni gå in här!



RSS 2.0