Till anonym!

Datum: 2008-05-29 Tid: 13:56:15
Hej,

Nu har jag inte varit inne på bra länge detta pga att jag fortfarande är på utbildning och vill fokusera på detta tills man är klar med "studierna".
När jag loggar in på min blogg så får jag se en komentar från en anonym fjant om inlägget med lastbilsolyckan:

Är du säker på att han vill att bilden ska ligga ute så att folk kan se den? Tvivlar starkt på de, om jag känner honom rätt...

Svar:

Jag har inte gett ut något namn, bilden har legat i tidning och på tidningens hemsida, så varför skulle inte jag få lägga ut denna bild? Han är ju inte med på den själv?!
Om jag skulle ta bort denna bild så är det om han ber mig, inte annars!
Om du har honom i närheten och han tar illa vid sig så kan du ju be honom ringa mig ist för att du ska föra talan åt honom, och om du inte har det= lägg dig inte i detta och säg va han tycker och inte tycker!
Jag respekterar endast hans beslut ingen annans!
Å du! Du behöver ju inte vara "Anonym" då jag typ redan vet vem du är, jag är inte helt blåst i huvet förstår du lilla vän!

Thats it for now!
Ciao!


Devil!

Datum: 2008-05-12 Tid: 09:28:42
image85

Utbildning...igen!

Datum: 2008-05-09 Tid: 11:02:46
Nu har man suttit på utbildning i 2 veckor, känns drygt... I dag är det ett veckotest och nästa vecka är det mellanprov.
Mellanprovet är väldigt viktigt eftersom man efter det får sitta i telen med en som hjälper.
Som det känns just nu klarar ja det nog inte...jag är så svårlärd då det gäller sånt hära. Men men man får göra de bästa man kan.

Nu börjar de bli varmare också! weeee! Man börjar se amerikanska bilar brumma omkring och man känner sig LYCKLIG! jag älskar sommarn! Hoppas på att man kan få åka lite Ford snart! Åsså ska ja tjata på min vän Laisa att vi ska festa lite å åka brumm brumm ;) Längtar efter cruisingen å allt! Vill va ledig över hela sommarn! haha men de kan man ju drömma om.




Fick veta att en barndomskompis (han är som min bror) åkt åt h-vete i går med lastbilen... Det gjorde ont då jag fick veta det här på jobet utav en vänn. Som tur var så var han inte illa skadad...hade han varit det så hade jag blivit väldigt förbannad över att ingen ringt och talat om det för mig! Han betyder oerhört mycket för mig och har alltid gjort... och jag vill inte att nåonting hemskt ska hända honom. Som sagt så är han som min bror! Händer det någonting med honom så vill jag finnas där för honom precis som han alltid funnits där för mig...
Jamnea de kan inte vara så svårt att plocka upp telen och ringa... eller skicka SMS om man inte vill prata... nä lite besviken är ja faktiskt, det har ju kunnat sluta illa och då hade ja gått omkring ovetande... de ska inte gå till så...

image84

Bilden tagen ur våran tidning (tidningen ångermanland) Vill ni läsa annonsen klicka här!

RSS 2.0