Trevlig Helg!

Datum: 2008-03-28 Tid: 17:59:24
Nu har jag inte skreve någonting i dag men jag har inte så mycke å skriva heller haha!
Har typ inte hänt ett enda skit i dag... förutom att ett gäng ifrån min sida har plockat bort sina datorer eftersom dom ska på utbildning på måndag... Det är fruktansvärt tomt här! Det är fruktansvärt tråkigt att gruppen var tvungen att splittras... De jag komma sakna mest är Laisa Minelli och Carl... Va ha alltid hafft väldigt skoj, tur att dom är kvar i samma bygge iaf.

köpte föresten ett skit snyggt halsband till Groggen i går! Ett tjockt läderhalsband! Han blev sååå fin!

Nu ska jag snart sluta och sen åker jag och Putte till Lena och Macke. =) Ska bli skojigt!


Ha en kanon helg allihopa! Kramar i massor! 

Barbie och Bratz bråkar om rampljuset!

Datum: 2008-03-27 Tid: 17:24:50

image76



Barbiewood:

Barbie och Bratz är allt mer än vänner, sedan Bratz gjorde sin succé runt om i världen så har Barbies ljus slocknat allt mer. Dockorna slåss nu om vem som skall stå högst på teppan.

Är oense:
Barbie (49) och Bratz (8) har legat i luven på varandra ända sedan de mötes på den omtalade Doll-Walken i Paris, hösten 2000. Enligt en säker källa så skall Bratz ha haft sönder Barbies klänning i omklädningsrummet innan uppvisning. Detta skall även ha utvisat sig på självaste Doll-Walken, där Barbie skall ha knuffat Bratz ur sin väg.
Vad som utlöste denna tvist är ännu oklart.

Påskägget:
Det var på självaste Påskafton Barbie och Bratz mötes igen när de var ute och firade påsken med sina vänner på Spybar. De skall då ha stått på varsin sida utav baren och tittat ilsket på varandra.
     -"Om blickarna kunde döda!" säger en källa.
Klockan var strax efter 11:00 då Barbie slutligen fick nog efter att Bratz skall ha dansat intimt med Barbie´s pojkvänn Ken. Källan säger att Barbie nästan flög utav ilska över dansgolvet då hon fick se vad som pågick.
I bråket skall Bratz ha haft sönder Barbies krona och medelat åskådarna om att hon nu är världens främsta docka.
Barbies egna komentar till Tidningen Barbieworld löd:
     -"Bratz är endast en tonåring som söker uppmärksamhet, att hon skall vara den främsta dockan i världen är nog bara önsketänkande. Bratz borde lära sig hur man uppför sig annars tappar hon sitt förtroende hos sina fans."

Enligt uppgifter skall Barbie nu ha stämt Bratz för misshandel och förstörande av annans egendom.
Ännu är inte fighten över mellan de två super-stjärnorna.



 


Grattis Gilla!

Datum: 2008-03-27 Tid: 11:48:34
Måste börja med att Gratta min Kusin Gilla (<---länk) på hennes födelsedag! Hipp Hipp Hurra! *kastar serpentiner och glitter* önskar att jag bodde närmare henne så att jag kunde gratta ordentligt!
Hoppas du får en KANON-DAG! Happy Birthday To You!




I natt så kunde jag inte sova riktigt... drygt! vaknade 03.30 i ett ryck! Klev upp och strosade omkring en stund, kände mig inte alls nå trött. Gick sedan och la mig igen men hjälpte det? näää! Man ligger och vänder å vrider på sig, precis då man känner att alla muskler i kroppen slappnar av och man börjar falla in i sömn så åker ögonen upp som en raket! Åsså börjar allt om igen! Så höll jag på ända fram till klockan 06.00 då jag klev upp!
Kan tro att det beror på att jag drack en massa enerig-drycker och kaffe i går kväll då jag jobbade höhö =P
hoppas att jag somnar lättare i natt och sover hela natten ut! GAAHH! när jag inte får sova blir jag galen!

Nämnde i går att jag köpte nytt smink vilket var behövligt! Såå skönt att sminka sig då det är nytt! MEN... (Tony Irving i lets dance) Pudret luktar kärring! Precis som en gammal kärring-parfym luktar det! Åsså kliar det! Jävla skit!
Till och med Putte tyckte att det luktade starkt! Jäkla mupp-puder! WHY ME?!



Längtar till i helgen gör jag åxå!
på Fredag så ska vi umgås med Lena och Macke! Skoj skoj! Äta,surra skit och bara ha det bra! Det är så roligt att umgås med dom, me löve them! Vi har aldrig en tråkig stud med dom! De e bra hihi.
Å varenda gång vi är där så har dom gjort om nått i huset! haha! det är alltid lika spännande att komma dit! Förra gången hade Lena gjort iordning toan nere, den är nu kallad "mystoan" haha! Det ska va mysigt att gå på toa!

På Lördag morgon kommer Puttes syster- Jenny, hennes sambo Micke med deras hund Alma på besök . dom ska stanna tills på Söndag! Så skojigt! Putte och Micke ska greja med Puttes BMW och nå fäljar till Micke om jag förstod det rätt...höhö jag håller inte så stor koll på de dära med bilar! Tycker att de e kul med bilar men fattar inget haha! Det är inte lätt att veta alla termer och delar hit och dit.
Så då får Groggen sällskap 2 dagar iallafall! hoppas att det är bra väder bara så att dom kan vara ute mycke. Groggen blir så stel i benen om han är ute länge i kylan så jag vill inte att det ska vara kallt.
Ska duscha Groggen i kväll så att han är fin tills på Lördag, ska nog ner på "näbbar och klor" också och kolla om dom har nå snyggt halsband han kan få ha på sig då han får dambesök!
Ska bli skojigt att få umgås med Jenny också! hon är så rolig! Vi är väldigt jämnsides hon och jag, surrar mycket om ingenting, skrattar hela tin och flummar på som fan! haha! skoj skoj!


nää nu ska jag fortsätta "jobba" behöver jag säga att det inte händer nå här? HAHA!

Old barbie!

Datum: 2008-03-26 Tid: 19:55:15
image75


Barbie har alltid varit Dockan alla små barn (flickor oftast haha) vill vara! Perfekt, blond, söt å allt de dära dravlet! hon har alltid sett likadan ut i alla år hon funnits, alltså sedan 1959! Det betyder alltså att barbie är 49 år gammal!
En aning glad jag blev då jag hittade denna bild! Detta är ett tecken på att barbie facktiskt åldrats! FINALLY!
Sen att hon ser perfekt ut i affärerna är väll plastkirurgins fel! Där har vi det! Barbie är stammis hos en plastkirurg!Botox, silicon, fett-sugning, ansiktslyftning m.m
Barbie är inte mer än en tjej som fann sin platts i rampljuset som ung och gjort karriär därefter sitt utseénde, utan det är hon ingenting! Så man kan ju inte klandra henne, särskillt inte nu då hon klättrat ner i kariär-stegen efter att Bratz gjort sin stora succé. barbie är inte mer än en docka. 

sorry!

Datum: 2008-03-26 Tid: 19:26:26
Haha nu ha de bleve så här igen! Ingen uppdatering på bra länge! höhö dryyygt att inte ha internet hemma! Önskar jag kunde uppdatera mer än va jag gör i dag... men men ja får ta igen det någon dag!
Jag har till och med fått en liten tillsägelse av Matilda(<--- länk)  Matilda skrev:-"upptatera oftare! :D"
Sorry Matilda I´m ashamed! Like a litle puppy that chewing on your shoes! Höhö!

Men om man säger som så här, det ha endå inte hänt nå speciellt under påsken!
Alla som känner mig och läser bloggen ofta vet nog vid det här laget att jag har ett hemligt förhållande...med min SOFFA! Där har jag i princip bott under hela påsken haha! Jag har inte känt för att göra nå riktigt...bara velat vila ut. Å det är precis vad jag har gjort. Jag har tittat på TV, film och spelat TV-spel såå härligt!
Ellan var förbi en sväng på Lördagen och snackade en massa skit, de va kul! Önskar att de var oftare.
Jag Putte och Mamma var och käkade påskmat på nipan på Söndagen, det var gott och trevlig, maten var lite torr men helt godkänd! Visade för mamma att ja kunde dricka kaffe också! Maria är så stollt! HAHA!
Ville hitta på nått med Lena och Macke men då visade det sig att dom var i Stockholm och fjanta runt! GRRR! haha! Får hitta på någonting med dom nu i veckan istället.
Det är typ ad som har hänt... höhö ja låter som värdens tråkmåns men va fan! Är man ledig så är man!
JO! En sak till som hänt är att vattne sluta funka i Måndags! Varför ska de alltid sluta funka på högtider? Samma sak hände på Julafton! Dryyygt! Men det hoppade igång i går kväll igen som tur var. Att duscha på Puttes jobb nån gång då och då är inte hela världen. Det är en stoooooor nackdel med att ha egen vatten-brunn!

I dag har jag gjort stan innan jag började jobba, typ 1 timma.... gör inte stan så ofta...å jag blev påmind i dag om varför jag inte går på stan... TRÅK-STAD! Det finns inget att köpa nånstans och inget händer! allt ser likadant ut och alla afärer har samma saker jämnt!
Passade på att köpa nytt smink, hittade 2 tröjor och köpte öron-rens till Groggen. YEEAAH vikken dag...NOT!
Aja då ha jag gjort mitt på stan för några månader framöver haha! Förutom att jag ska hänga med Lena en sväng nästa vecka! Me dont forget Lena! höhö!

Det har varit riktigt fint väder i dag, solsken, nån minusgrad och små kalla brisar. Känns skönt att det äntligen har tittat fram lite sol! Kanske det blir sommar snart här med? Vill nu! Ge mig! Marajah wanna!
Men det komma väll ta en evighet för snön att försvinna som vanligt... Jävla snö!

Nää nu ska jag fortsätta dryga... inget att göra som vanligt och jobbar till 21.00 bläää! Vill hem nu!

Happy Easter!

Datum: 2008-03-20 Tid: 17:47:21
image74

jobba jobba jobba!

Datum: 2008-03-20 Tid: 12:02:17
I går efter jobbet så var tyvärr inte arbetsdagen över... For hem och hämtade Groggen och sen så for vi till Puttes jobb. Han behöver lite hjälp där ibland och eftersom johan är hemma i Kalix så får jag ställa upp, vilket jag gör mer än gärna! Vill ju inte att Putte ska jobba ihjäl sig och jag vill att han ska kunna va ledig lite under påskhelgen med mig.
Groggen var väldigt duktig iallafall! Han fick inte vara ute i verkstan eftersom det är mycke damm och starka lukter men han fick vara i omklädningsrummet och fikarummet (det sitter ihop). Han fick ett täcke att ligga på och ett ben att tugga på. Vi var där i ungifär 3,5 timma för att slipa och måla. Det är faktiskt kul att göra någonting annat än att sitta vid datorn hela jäkla dagarna, jag skulle dock inte vilja slipa bildelar tills jag blev 65 år lixom! HAHA!
Förhoppningsvis så kan Groggen få va med fler gånger, så att han slipper vara själv så mycket. Vem vet, tillslut kanske han får vara med Putte hela tin haha! nu när Putte läser de här så grymtar han och mummlar lite! Puss på dig vännen!
I dag är min cepe dag på jobbet... jobbar mellan 11.00 till 18.00. Jamena va fan! hur kan man få börja 11.00 och sluta 18.00?! jag hade inte sagt nå om ja fick sluta 20.00 som de brukar vara då man börjar 11.00. Aja...ja fick sova ut iallafall för Putte var snäll och hämtade mig innan ja började. Det ska bli skönt att få vara ledig i 4 dagar (fredag till måndag) få slappna av och mysa med djuren! Om Det finns någonting jag kan hjälpa Putte med på jobbet så ska jag göra det så han också kan få vara ledig.

Nää nu blev det mycke svammel! Ska fortsätta med mitt...ööö...jobb? Har som vanligt inget att göra!
Lägger in en liten bild på Groggen åxå.

image26

Jamena SÖTAST i världen eller?! 

Fadder??

Datum: 2008-03-19 Tid: 16:20:04
image73

Jag har alltid älskat Elefanter, bland de vackraste och mest fasinerande djur som finns på denna planet. Dock så far dom väldigt illa i de länder de finns. Dödas ofta endast för sina betars skull. Det är hemskt! Hittade ett ställe där man kan bli fadder till elefantungar som farit illa och måste ha vård för att överleva! Har länge suttit och funderat på detta. Att stödja ett djur som håller på och dör ut, att hjälpa dom överlev! Jag älskar djur! Skulle jag få bestämma så skulle jag vilja jobba med djur, tyvärr så har jag inte rätt utbildning för detta så man får hjälpa på de vis man kan. Alla borde hjälpa de djur vi har i naturen! Människan skall föreställa det smartaste djuret på planeten... men hur smart är det att sakta förinta alla djur, oss själva och planeten?! Det är sjukt!

lite uppdatering

Datum: 2008-03-19 Tid: 11:53:14
Nu har man pratat med Polisen ang. misshandeln på Johan, eftersom jag var den sisa som såg honom så ville dom ha min verson av det hela. Inte fö att jag hade så mycket att säga, men jag talade om hur / var och när allt skett av det jag har minne utav.
Inte för att jag tror att dom fick ut så mycket utav det för det var ju ingen om var med under misshandeln. Då var jag hemma och Putte nån annanstans. Tycker så synd om johan. Det måste vara väldigt skrämmande att vara i en ny stad och det första man blir är misshandlad. Som tur är så har han ju fått några vänner här, mig, Putte, Lena och Macke. det måste kännas skönt för honom.
Han åkte hem i går runt 11. Så nu får han vila ut ordentligt och komma tillbaka efter Påsken med nua tag.
Hoppas att Polisen hittar idioterna som gjort detta! Gav även min idé över vad som hänt (skrev om det i förra inlägget) och Polisen tyckte att det fanns ett mönster mellan dessa händelser.
Aja...tur att han lever iaf! Man får se det hela posetivt!



Nu sitter man på jobbet... å som vanligt händer det fan ingenting! Det ringde på lite i morse men inte nu... man sitter och halv-sover hela tin! znarkofagen!
Vi ha precis suttit och sjungit "räddningspatrullen" haha! Våran gruppledare underade om det var smurfhits ?! haha jaaani va ska man ta sig till? Jäkla dårhus de hära! Det är ett under att vi inte har "krama-mig-själv-tröjor" haha! jaja nu ska jag fortsätta diskutera en av många onödigt diskutioner vi har här på jobbet, å vem vet...ja kanske får ett samtal sen!!  

vilken helg!

Datum: 2008-03-18 Tid: 09:20:18
I Lördags var jag på personalfest, skoj skoj! Mycke folk och en bra stämning! Lite tokigheter blev det naturligtvis men va fan de va ju personalfest, sånt är tillåtet...det var kul att titta på iaf! haha!
1 bråk, en massa som var med varandra och några spyor. Höhö ja höll mig lugn och städad iaf, det räkte att titta på alla andra! skoj skoj
Efter att vi varit i lokalen ett tag så gick vi ner på Impuls, jag tycker inte om att gå på krogen egentligen... dom spelar bara en massa fjortismusik och drickat är dyrt som satan, Huvva! Men va gör man inte för arbetskolegerna?
Efter en stund där inne på krogen så blev ja less och kände för att åka hem. Fick naturligtvis inte tag på någon som körde men fick helt plöttsligt höra att Putte och johan (puttes nyanstälde) var inne på Imuls också! Weee sa ja bara och sprang raka vägen till bardisken där dom två stog. Vi drack och hade trevligt som fan! Det var roligt att lära känna Johan lite bättre åxå, värkar vara en trvlig prick! bra de! Det är roligt med lite nytt folk, men är lite halv lé allt folk i den här stan så.

Senare på kvällen efter krogen stängt så träffade vi på nå Kramforsbor, som naturligtvis skulle mucka! Det har alltid varit ett litet krig mellan Sollefteå-bor och kramfors-bor av nån konstig anledning, stöddig var dom iaf! Åsså killar år ju som dom är, står och bröstar upp sig som så jäkla tuppar och står å mäter sin styrka med ögonen! Jag ansér att om man ska mucka så går man antingen därifrån eller så slår man! Finns ingen anledning till att bara stå och stirra på varann! Eller har jag fel? 
Efter ett tag blev naturligtvis jag helt galen för jag ville hem och hade ingen lust att stå där som nå fån hela natten, sopade på nån jävel i kramforsgänget och det blev ett jäkla liv kan jag säga! 
Senare så åkte kramforborna därifrån, bra de för annars hade ja kastat ut dom från den här stan! Va ska dom hit för om dom bara ska bråka?! Hatar sånna människor! GRRR va arg ja blir!
Putte hade gått hem till en vän strax innan så där stog jag och Johan mitt i natta.
Jag ringde min kära vän Daniel och bad honom sjudsa hem mig. Och han klev upp på en gång. Jag har mina skydsänglar och jag är så glad att jag har dom som ställer upp till 100%. Jag skulle göra lika för honom om han ringde mig. Tack Daniel för att du alltid ställer upp! 
Följde med johan mer än halv vägs hem så att han inte skulle vimmsa bort sig, han hade ju inte ens bott här i en vecka lixom!  Sa hej då och åkte hem.
I vanlig ordning så var det jätte skoj att prata med Daniel då ja åkte hem. Synd att man inte talas vid oftare, de närmaste vännerna ska man hålla fast vid! Måste försöka gottgöra honom på nå vis för alla gånger han har ställt upp för mig mitt i nätterna å så....hmm får komma på nå bra.

Dagen efter var lite seg, Putte kom hem runt 12, tittade på Film och sen sov. Vaknade av att någon höll på å slå sönder fönstret till sovrummet (de lät som det).  Klev upp och mötte Lena och Mackes oroliga ansiktsuttryck. _"Vi måste åka till akuten" Säger Lena. Och jag får ju självklart panik att det har hänt henne någonting. Det visar sig då att Johan har ringt till Lena på morgonen för att han inte fått tag på oss. Han hade vaknat upp på sjukan?!?
Han hade blivit misshandlad på den korta bit han hade hem efter att vi tagit adjö.
Blev ju självklart väldigt orolig och skyndade oss att göra oss iordning, satte oss i bilen mot Stan och ringde Johan. Han mådde bra men han hade fått en skall-fraktur och hade blivit överflyttad till en avdelning från intensiven iaf.
Jag, Putte, Lena och Macke åkte upp till honom och hälsade på. Han hade ett stort blått öga, sår i tinning och hårbotten och väldigt blodig tröja, jag trodde att det skulle vara värre än det var så det var en lättnad. Det hade ju kunnat vara värre. Han kommer dock inte ihåg någonting från det att vi sagt adjö så han vet inte riktigt vad som har hänt. Vi hade dock en aning.
Mackes mor bor i samma hyreshus som Johan. Hon och johan har sina bilar parkerade brevid varandra, och hennes bil blev stulen den morgonen. Och eftersom jag åkte från stan runt 04.00 och det tagit en stund för Johan att ta sig fram så lär det vara ungifär samtidigt. Dessutom så gick han den vägen (mot parkeringen) då vi skildes åt. Troligen så har han kommit på tjuvarna och det blivit bråk.

Vi var upp till honom i går med för att hälsa på och lämna några grejer till honom. Han mår bättre och förhoppningsvis får han komma ut från sjukan i dag. Så då får han åka hem till Kalix ett tag och piggna till. Stackarn! Första veckan han är här så hamnar han på sjukan...huvva!Va säger man? "välkommen till Sollefteå" haha! Hoppas han förstår att sånt här inte händer varge helg i Sollefteå. Naturligtvis händer det (händer överallt) men det är sälsynt! Troligen så var de nå jävla knarkare från Långsele eller nå snorungar för bilen hittades i Långsele.

Så just nu har man mycket i huvet...mycket man tänker på, blir ju så då det händer mycket på en gång. Tänker inte blotta mina tankar... alla funderar nog mycke nån gång på allt som finns och händer.

Fan va mycke det blev att skriva och för er att läsa... blir så ibland hehe!
Skriver nog mer sen men nu ska jag fortsätta jobba...eller rättare sagt sitta och stirra ut i tomma intet eftersom det inte finns nå att göra!

Hade bäst alla!

weee!

Datum: 2008-03-14 Tid: 08:36:15
Jahapp då var det Fredag... I morgon är det sista dagen med ett uppdrag här på bygget, känns förjäkla skönt! Dom dära jäkla 08-fjollerna där nere kommer säkert att konka! Dom har satt sig själv i skiten men vi har fått den slängd i ansiktet av kunderna så jäkla länge nu att vi håller på å bli galna! nu får dom ta hand om detta själv f.o.m Söndag!
I morgon är det personalfest åxå! Jippi! Va roligt! Mycket som måste ordnas och fixas innan. Jag har dock inte hittat några dö-skalle ballonger än... vill ha de men verkar inte finnas. Ska försöka leta reda på några i dag.
Det är nästan 40 stycken som har anmält sig till festen! Fy fan va roligt! Alla verkar vilja gå eftersom det är sista festen innom de här uppdraget och dom är kända att riktigt spåra ur på slutet höhö! De ska bli spännande! Synd bara att Lisa och Jerry inte kunde komma. Dom skulle ner till Stockholm på ett dop, hoppas ni har det bra där nere!




I dag jobbar jag till 16.30, känns konstigt att sluta så pass tidigt... är van vid att jobba till 18 eller längre! Tro fan att ja komma växa fast i den här stolen snart! haha! Jag ha bleve en riktig datanörd på äldre dagar! Troligen kan dom mer än mig på datorer eftersom jag är helt jäkla nollad på de men endå! haha! Ja känner mig som en eftersom man sitter här och degar hela dagarna.
Jag tycker Dennis största önskan är gannska kul: " när jag blir stor ska jag bli en jättefet datanörd" haha! han e så rolig de lilla livet!




hur har vi det med vädret kanske nån av er undrar... De e skit väder ska jag få be å tala om! Det är grått på himmlen, det snöar ch regnar om vart annat. Så det är halt på vägarana och ruggit i luften. Snön får gärna försvinna nu! Är så less på den, vill att det ska bli sommar! Fåglar som kvittrar, och färg glada färger överallt, men som det ser ut nu så är den nya is-tiden på väg in! Jäkla skit! Man känner sig som en mishilingubbe (vet inte hur de stavas) när man ska gå ut för man har packat på sig så jävulskt med kläder att man knappt kan gå!
Få dansa sol-dansen eller nå!


Nä nu ska ja fortsätta jobba! Hade så bra mina kycklingar! (snart påsk)

Senaste dagarna...

Datum: 2008-03-12 Tid: 08:14:24
Oj oj oj nu har jag inte skreve här på ett tag.. Nu blir det mycke att läsa och mycke för mig att försöka komma ihåg och skriva haha! Jag får skylla mig själv!

Fredag

Jag började dagen med att städa huset... jäkligt drygt men jag var ju så illa tvungen. Jamnea vem vill bo på en soptipp lixom?! inte jag iaf. När det var så skinande rent som det gick att få så satt jag och djuren å tittade på Dumburken ända fram till klockan var strax efter 16.00. Då kom Jimmy på besök. Våran varmvatten-beredare har börjat droppa på mystiska ställen så vi bad honom komma och kika på´n för att se om nått var helt galet.
Som vanligt med min/våran tur så var den ju självklart pajj! Den går att använda men den har troligen sprucke invändigt, tur att vi har en till som är ny stående! Jag och Jimmy satte oss för att dricka kaffe och surra lite. Ja jag har börjat lite smått med kaffe! höhö dutti marajah!
Efter att Jimmy åkt så satt jag och surre i telen med Ellan skit länge! Och som vanligt så surrade vi inte om nå viktigt. Vi är expert på det! En gång så satt jag och läste texten från Tv´n på ett program för na då hon duscha! Så viktiga samtal har vi haha! Men det är roligt.
Efter några timmar så kom Putte hem från jobbet, satte oss framför Dumburken och bara kopplade av!

Lördag

Jag sov ut riktigt ordentligt och sen satte jag mig framför Tv´n med telen vid örat och Ellan på andra sidan tråden. 
Vi surrade ett ex antal gånger eftersom hon aldrig har nån mottagning där ute i forsmo! Surrade även med Jimmy. Vi kom överens om att han skulle hjälpa mig hämta en höbal som senare visade sig vara en total katastrof! haha!
Jimmy, Ellan och Bojja kom lite senare på eftermiddan, dom var redo att hämta hö men var lite skeptisk när det gällde våran oplogade, slaskiga väg. Bestämde oss för att prova, lastade på släpet och burnade iväg... enda tills han körde fast med bil och släp! Vi kom inte ens av gården! Åhh vikken cirkus! Fick genast ringa till bonden och säga att vi inte tog oss nånstans, börja gräva fram bil och släp, putta på och jävlas. jag kan säga att jimmy var inte så jäkla glad! haha hans egna ord var "jag slösar dyrbar tid på detta då jag kan dricka öl". Efter mycke om och men fick vi lös både bil och släp. Jimmy vart less, tog fyrhjulingen och började skotta gården och uppfarsten till oss medans jag och Putte gjorde oss klara för att åka på partaj.
 Några öl senare så satt vi hos Erik och Kamilla. De spelades på gitarrer, sjöngs och surrades som satan den kvällen. Det var riktigt roligt! Vi gjorde egentligen ingenting. Bara satt och umgicks och hade trevligt. Smakade nå skit äckligt där åxå! Nå jäkla bacon-ost rullar...minns inte va dom hette riktigt men dom va fruktansvärt vidriga! Dom går att köpa på konsum och de va så vidrigt! Ingen annan än hunden ville äta mer än 1 ! 
Vi kom hem runt 4 tro jag... Putte satte igång och gjorde macaroner och fiskpinnar hehe han är alltid hungrig då man kommer hem efter partaj, jag åt jag med förstås så helt oskyldig e inte jag heller. Sen så gick vi till kojs.

Söndag 

jag vaknade runt 11.00 då Henke ringde (Ellans bror) Han skulle hjälpa mig att hämta hö eftersom han hade fyrhjulsdrift på arbetsbilen men eftersom han hade jour så satte det käppar i hjulet då bonden inte va hemma på några timmar. Tackade för omtanken men vill ju inte att han ska missa en massa jobb för min skull.
Pratade istället med Lena och Macke. Dom har hjälpt mig förut om dom var beredda på att försöka. Dom har dock bara bakhjulsdrift men men. Efter lite sladdnig och krångel tog vi oss ut från gården iaf. Vi for och tog ut pengar i Långsele och tog storvägen till stan där vi köpte snus och sen for vidare till forsmo där höe fanns.
På vägen tillbaka så kom vi unifund med att vi aldrig kommer få upp bilen med ett släp som nu vägde mer än 300 kilo upp för våran långa backe upp till gården.
Macke gjorde några tappra försök men kom inte längre än till grannen. Vi satt en stund och funderade på hur vi skulle göra tills Macke rusar ur bilen och går in till ina grannar och hör med dom om dom kan skota med traktor upp till gården. Jag var mycket nervös över va dom skulle säga och jag ville inte alls va i närheten, kommer inte riktigt överens med mina grannar för olika anledningar. Dom har trampat mig på tårna lite för mycke om man säger som så. Som tur var så gjorde dom det, bara att tacka och bocka! Det krävdes ytterligare några försök för Macke att få upp bilen men tilslut så kom han brummandes upp för backen med en rykande bil och svarta ögon haha! Blev nästan lite rädd för han! haha! Han kom faktiskt ända in på gården! Efter att bilen fått stå avstängd ett tag så fick Macke för sig att dra fram fyrhjulingen. Det som hände efter det är helt sanslöst, går nog inte att beskria hur roligt det var! Macke är en riktig pajas! Han hoppar ut med hjulingen i djupsnön, fastnar, kutar omkring men snö upp till knäna  med bara träskor och börjar gräva fram hjulingen. Så gjorde han ca: 5 gånger! HAHA! Jag trodde jag skulle dö! Jag skrattade så jag hade ont i kinderna! Å han är ju inte den som bara gräver, nää han ska surra så in åt helvete åxå! Två tag med spaden och 10 minuter surr åsså höll han på så! Han är helt otrolig!
Efter at han hade gett upp hjulings-hoppen och vi fått in höe i hagen så gick vi in för att dricka en kopp kaffe. Tills vi kom på att vi måste ut med släpet igen! Johan från Kalix skulle komma 18.30 och han behövde en säng att sova på. Han ska flytta till Sollefteå för att börja jobba på Lacken med Putte. Vi lastade sängen och for in till stan för att möta upp Johan på busstationen och fara till det rum han skulle få hyra.
Efter att vi lastat av sängen så for vi allihop och åt pizza (slabbe eller degen). Vi surrade lite med johan för att lära känna honom och hade enbart trevligt.
Efter det så sjudsade Lena och Macke hem mig, Putte kom hem efter nån timma för han var tvungen att stanna på jobbet en sväng med en hyrfilm och godis! hihi så lite mys fick vi iallafall! 



Så såg min helg ut. Vi har umgåtts med så många och gjort så mycke att man blir helt snurrig bara av att tänka på´t. Sen så har dessa dagar sett vanliga ut haha! jobbade 9-18 i måndags och 14-21 i går. I dag jobbar jag 9-18 igen. Efter jobbet så är det alltid dumburken, djuren och sambon som gäller. 

I går då jag jobbade kväll så satt jag och Carl (skåningen på jobbet) och klagade av oss lite. Tro vi klagade på allt som gick att klaga på. Mest hur den här arbetsplattsen fungerar. det finns personer som absolut inte gör någonting alls förutom att surfa runt på internet och latar sig, men får högre lön och inga tillsägelser? Sånt stör mig nått så fruktansvärt! Jamena det här jobbet är så lättförtjänta pengar så de finns inte! Finns ingen anledning att sitta och lata sig mer än va vi gör i dag. De kan man göra då man inte får nå samtal! GAAAHH! blir så arg!
Som nu... det sitter två stycken inloggade men tar inga samtal, dom bara surfar runt och chattar. Å jag tänker inte hoppa in heller för jag börjar inte förns om en timma men man tyck ju att cheferna ska bli arg för de här men ICKE! Lama chefer och rövslickeri är vad som är på denna arbetsplats! BLÄ!
Inge ont om personerna i sig men har man ett jobb så ska man sköta det åxå!

Nää nu ska jag fortsätta störa mig på dom här och hoppas att Lisa eller nån komma som man kan surra med.
nu har ni iaf fått en insikt över hur dessa dagar sett ut.

Ledig i 3 dagar!

Datum: 2008-03-06 Tid: 18:39:29
Jahapp då va det sista dagen innan helgen! Härligt värre! fy fan va skönt det ska bli och få långhelg. Det börjar kännas i kroppen att man har jobbat 7 dagar nu. Kroppen vill vila ut! höhö!
Ska nog inte göra så mycke i helgen...ska nog bara städa och mysa med djuren.

Putte han ska jobba som vanligt! Hon jobbar hela tiden...är så rädd att han ska jobba ihjäl sig, bli utbränd osv. Som tur är så har han fått tag på en som ska komma och börja jobba på lacken! Weee! Då får han lite hjälp iaf. Det funkar inte att jobba själv på ett sådant ställe. Han är ofta på jobbet ca: 12 timmar eller mer. Hoppas den killen komma så snart som möjligt! Helst NU NU NU nU!
 Vill ju att min älskling ska kunna slappna av ibland! Älskar dig Putte så in i nordens! Puss Puss Puss! image15

image2

I går satt vi (okej jag erkänner att det mest var jag, putte bara lyssna och nickade) och planerade vad vi skulle fixa ute på gården till sommarn. Nu ska det äntligen bli ordning på våran gård. Ska gräva upp buskar, shakta ur infarten och vägen på gården, lägga dit nytt grus, fixa i trägårdslandet, fixa uteplatts, fixa i minneslunden m.m det ska bli så fint! Hoppas att vi kan bygga lite i gamm-huse också! Vill så gärna flytta in i det huse!  Vi kommer ju säkert inte kunna göra allt det här och allt man har planerat men endel iaf. Vi får ta ett steg i taget. Det blir säkert en hel del träd fälda iaf! höhö, björkar bort! Ska ta et ytterligare försök att ta dö på alla myror åxå! jävla mutant-myror!
Jag vet inte hur många gånger vi försökt döda dom! Nån som har ett bra tips?!


Nää nu ska jag joba den sista timmen... ringer inget men man får väll spela nå spel så länge då! höhö.
Hade bäst alla!            I´ll Be Back On Monday!

Ny Design!

Datum: 2008-03-04 Tid: 10:38:30
Hallojsan!

Nu har man en lite mer personlig design på bloggen! Känns förjävla skönt!

Jag har inte gjort den själv haha! Sånt här kan jag inte. Är helt nollad på sånt här haha!
Matilda gjorde den åt mig och jag är så nöjd! Tack Tack Tack!

Hennes blogg är helt klart läsvärd! Hon lägger ut mycke bilder (bra på foto) och värkar vara en fartfull människa. 
Det tycker jag är jätte kul! hon värkar vara ett litet flumm som gillar att ha så kul som möjligt! Me like!
Av den lilla kontakt man har hafft med henne  så har jag fattat tycke för na, De e då typiskt att det ska vara flera hundra ljusår mellan oss haha! Annars hade jag helt klart bjöde ut na på en fika eller två för att lära känna henne bättre. 

Jag tackar dig super-duper mycket Matilda för denna kanon Design du gjort! 
Vill ni ha en snygg design så kontakta Matilda!

 

Dennis

Datum: 2008-03-03 Tid: 14:46:29
I går efter jobbet så for vi direkt till Puttes jobb för att grejja lite med hans bil. Macke, Lena och Lenas lille-bror Dennis kom dit för att hjälpa.
Jag och Lena stod mest och surra om allt mellan himmel och jord, Putte och MAcke grejjade med bilen och Dennis sprang omkring som ett yrväder runt runt runt! HAHA!
Han har så mycket energi den lilla killen, riktigt skojigt!
Det hände en grej som var roligt då...kanske lite svårt att se det roliga i det om man läser men det var svinskoj! Och vi stog bara och skoja!

Maria: Du är en liten dvärg!
Dennis: Näää Ä!
Maria: jo du är en liten dvärg med små små dvärg-saker!
Dennis: Näää Ä! Jag har bara en STOR sak!
Lena: Va fan säger du?!
Dennis: Jag har en STOR sak....min Dator!
Maria: hahahahaha!
Lena: Jaha jag trodde du menade lill-masken du har mellan benen!
Maria: HAHAHAHAHA!
Dennis: *fnitter* näää ÄÄÄ! va ni e dumma!
Maria: Dennis med den stora dvärgen mellan benen!
Lena och Maria: HAHAHAHAHAHA!
Putte och Macke:HAHAHAHAHAHA!
Dennis: *fnittrar och springer omkring som en djungelapa.* image55

Måste poängtera att Dennis är 12 så han vet vad vi menar och han vet att vi skojar med honom. Han är ett riktigt litet busfrö! Gillar Dennis, han e så rolig! Det kan bli lite mycket eftersom han springer omkring på väggarna dygnet runt i princip men han e go hehe!

Efter att bil-grejandet var klart åkte jag och Putte hem och åt. Sen så tog vi och for till Macke och Lena en sväng för att fika och surra lite till. Självklart var det full fräs på Dennis fortfarande...trodde inget annat heller! haha!

Ska försöka hälsa på Lena och Macke lite mer den här veckan. Dels för att umgås mer med dom och dels för att hinna träffa Dennis lite mer.Han är inte så ofta på besök så.
Han ska vara kvar här hela veckan över sitt lov, så det kan va skönt för Lena och Macke att prata med nån annan än ett yrväder och det kan va kul för Dennis att reta nån annan än dom hela tin! höhö

Efter besöket hos dom så åkte vi hem och la oss för att titta på film med djuren. mys mys!


Nä nu ska jag fortsäta jobba. höres!

drygt!

Datum: 2008-03-02 Tid: 10:31:56
Nu ha snart hela helgen gått och jag har inte gjort nått annat än att jobba i princip...
Det är så drygt att jobba helg! det värsta som finns! Åsså ska jag jobba ända till torsdag eftermiddag... sen är jag ledig Fredag, Lördag och Söndag! Tro ni jag längtar eller?! Hyffsat!
Som sagt så ha jag inte gjort så mycket nu den här helgen... ha typ jobbat jobbat jobbat, tittat på Tv och myst med sambo och djur.
Vill att det ska bli sommar nu! Så att man kan sitta ute och äta, hänga tvätt ute osv. Jag blir så avslappnad då det är sommar! Fåglarna kvittrar och solen skiner, längtar inte ni?!
Ska försöka göra nå åt gården i sommar... köpa nya utemöbler fixa till trädgårdslandet och pyssla hihi Roooligt!
Nu när det är vinter kan man ju inte göra nånting typ! Skotta då men hur jävla roligt är de på en skala 1-10?
Vill försöka ta mig till östersund också framöver eller till sommaren... Vill hälsa på min kusin och hennes mamma och pappa. skulle va hur skojigt som helst! Saknar verkligen Fia (min kusin)... vi umgicks jämnt förr men nu hörs vi väldigt sällan... synd de. Älskar henne iaf! image70
Skulle va kul att åka ner till min kusin Gilla också i Göteborg och hällsa på. Få se hur och vart hon lever sitt liv nu!

Ja de är mycke man vill på kort tid... får se om nånting slår in i huvudtaget!

Ska fortsätta jobba nu. hade bäst!

RSS 2.0