1 ½ timma kvar till semestern!

Datum: 2008-07-25 Tid: 14:59:38
Det känns förjävla bra att de bara e 1½ timma kvar nu... sitter och räknar minuterna!
I kväll ska jag umgås med Ellan, Johan, Putte, Angelica träffa Lisa och alla andra som kommer i min väg! Det är Nämligen Laxfestivalen i kväll! Förjävla kul. Vet egentligen inte varför de e så roligt...de e väll för att det är så mycke folk ute i våran lilla stad kanske! 

Och i morgon är det Crusing! Då blir det Jag Putte Bojja Sjöström Katrin och kanske Ellan och Johan! Ska bli riktigt skojigt det med! Första gången det är riktigt crusing 2 gånger i rad! Då ska man ut å åka Ford Fairline och leva satan på stan! haha! 

Ja vet att jag har nämnt det förut men säger det igen. Jag har inget internet hemma så under den tid jag har semester 3-4 veckor så kommer jag ej kunna uppdatera min blogg, om jag inte är hos någon som har internet förståss.
hoppas ni får det kanon i sommar!

Ciao bella!   

Lite bilder på händelser den senaste tiden!

Datum: 2008-07-24 Tid: 11:23:10

1½ dag kvar till Semester!

Datum: 2008-07-24 Tid: 11:16:14
Helloo alla!

Nu sitter man på jobber och flummar...eller *host host* jobbar haha!
Längtar som satan efter att få gå härifrån i morgon klockan 16:30 och inte komma tillbaka på 3 veckor! Det ska bli sååå skönt! Man behöver verkligen en längre paus från de hära jobbet ibland.
Jag skulle kunna jämföra mig själv med svampbob-fyrkant just nu. Känner mig som en svamp i huvet. En såsig gammal svamp! Jag måste få ladda batterierna.




Igår då jag var här så kom Lisa och Pontus på besök! Det va skoj, länge sen ja träffade Lisa nu. Lisa är en av mina go-gummor! Även om vi kanske inte umgås privat så känns det som att vi är mycket nära vänner och att vi kommer att vara det till den dag vi grävs ner i jorden. Åhh! Pontus e ju så söt! Sötaste ungen ja sett tro ja! Ett leénde som absolut får en att smälta totalt! Man vill bara ta honom, stoppa ner han i handväskan och springa! haha, ingen fara Lisa ja ska inte kidnappa Pontus! Här kommer en bild på Pontus och Lisa! ÄR DOM INTE FINA!






Efter att jag har slutat jobba i dag (16:30) så kanske jag och Putte ska iväg och fiska med macke och Lena. Det ska bli trevligt! Länge sen vi umgicks nu. Jag har hafft så fullt upp med jobbet och dom har hafft fullt upp med flytten in till stan.
Det är synd att jag jobbar i morgon annars hade jag hjälpt dem med de sista knycket på flyttningen men men...
De ska bli roligt å se hur dom kommer att få det i lägenheten. Jag tycker inte riktigt om området men vissa lägenheter brukar kunna vara väldigt fina. Är dom nöjda och glada så är jag det!


Nä nu ska jag fortsätta jobba!

Ciao Bella!





   

Marajah is back!

Datum: 2008-07-21 Tid: 16:05:48
Helloo!

Nu har jag tagit ledigt ifrån Bloggandet ett tag som ni kanske har märkt men nu är ja tillbaka!  Det känns skönt, det har ju hänt en del så hehe. Orkar därimot inte skriva om allting just nu...blir så jäkla mycket text men ska försöka hitta på nå så att det blir så lätt som möjligt för er läsare att förstå.

Det jag kan skriva är att jag ska bli Gudmor! Känns förjävla skönt och roligt! Längtar som satan efter att få snusa lite bäjbis! Lena och Macke kommer att bli underbara föräldrar! 

Ska försöka uppdatera mer i morgon! Hade bäst alla!

Ciao bella! 

RSS 2.0