Livets goda

Datum: 2007-11-30 Tid: 20:56:07

I går så var jag ledig, gud va skönt det var att få sova ut litegranna! Finns det någe skönare än att få sova ut?!
Vaknade av att Jimmy skickade medelande till mig (han skulle sjudsa mig till Lena). Han kom hem på gården till 11.20. Han fick dock vänta lite tålmodigt för jag var inte riktigt klar med alla djuren än. Efter mycket matning,klappning och pussar till höger och vänster på alla lurvtussar så bar det iväg till Lena.
hon hade städat hela huset typ å det va skit fin inne hos henne! Möblerat om och grejat. Skit fint! *beröm åt Lena*
Vi satt och surrade en massa och pysslade med kattungarna länge å väl.
Sedan satte vi oss vid datorn och gick ut på lunarstorm. Där ha man ju inte varit inne på 1000år så det va kul.
Vissa personer är så patetiska så det finns inte på denna planet! Tycker synd om personer som är sjuka i huvet! HAHA fan va ja e evil! 165327-5
Senare så satte vi oss för att spela MarioCart! Fan va skoj det är! Man blir ju helt besatt! hahahaha!
När Macke kom hem så följde jag med dom till Konsum, där köpte jag lättsaltade chips med taco-dip! Fan va gott! Blev toksugen på lättsaltade chips! mumms mumms!
Macke köpte ett playstationspel som heter Guitar hero, det är ungifär som en dansmatta fast man spelar gitarr! SVIN SKOJ! Det spelade vi typ hela eftermiddagen och kvällen. Å det bästa av allt e ju att det typ bara är Rock-låtar!
        Måste ha!

På eftermiddagen kom Leif (Lenas pappa), han tyckte att Spelet såg roligt ut men han ville aldrig prova hehe ;)
Runt 21:00 kom Putte och hämtade mig. Vi for hem och var svin hungriga bägge två. Värmde köttfärs sås och spagetti som vi gjort i förrgår. Och åt som en häst! Å helvete va ont i magen jag fick efter det! Låg och vände å vred på mig i säkert en timma efteråt. Jag hade inte ätit på hela dan åsså sätter jag i mig svinmycke mat och skitfort! Då kände jag att jag aldrig mer ville äta, haha gissa hur länge de höll ;)

I dag ringde Putte och väkte mig runt 10:00 sedan kom han hem och åt lunch 11:00 sen så sjudsade han in mig till jobbet. Sen så har jag sutte här sen dess, dryyyyygt! Slutar 21:00 sen så ska jag hem och dö i soffan med alla djur i famnen! jobbar helgen, fan va drygt. men men då slipper jag jobba helg nå mer på ett tag. Dock så jobbar jag dagen efter jul och dagen efter nyår. men måste försöka byta bort dagen efter nyår med någon... Har ingen sjuds in till jobbet... jävla skit!

På tal om jul, alla surrar om jul! Jag fattar inte... jag är en jul-hatare, GRINCHEN nummer 1 !!!!
Kan tycka att det är liiiite mysigt nu när man har hus (2a julen i huset weee) men jag hatar endå Julen. Det e bara stök å ringa hit å dit å stress och ett träd inomhus! Det fattar jag defenitift inte! TRÄD inomhus som man ska klä med glitter å skit, nä fy fan! Tur att Ellan komma på kvällen på Julafton! Då kan man hitta på nå skoj tillsammans. Hoppas att Jimmy också kommer så att Putte har någon att umgås med =)

nää nu slutar jag snart! Ska fortsätta jobba. Hade bäst alla! Puss Puss! 


Blandad info...

Datum: 2007-11-28 Tid: 11:42:31
Nu är det lite som har hänt känns det som iaf. HAHA!

2007-11-21 åkte jag Sophie och Therese ner till Stockholm. Det var en lång resa BAKLÄNGES! Hatar att åka baklänges i tåg, det är så hemskt! Vi blev även plaserade i den "tysta" vagnen. Där man inte får ha mobilen påslagen m.m skit drygt!
Vi kom fram till hotellet Utsikten i Nynäshamn runt 23.00 efter många timmars buss, tåg och taxifärd.
När vi går igenom entrén så kom man direkt till en bar! öööööhh ofta man har en bar i reseptionen! De gav fel intryck i mina ögon iaf. Vi fick rums-korten (nyckel) och det var en döskalle på kortet! Jag höll på att tappa hakan!  Fan va fräckt! Jag och Sophie hade våra rum 2 trappor ner... I KÄLLAREN! och therese hade sin ca:2 trappor upp.
Efter att vi hade inspekterat våra rum, som såg likadana ut föruom att Sophie hade nån naken kärring utputandes från väggen ovanför handfatet, therese hade en konstig mullvad utputandes från väggen i duschen och jag inget konstigt alls i mitt badrum så gick jag och Sophie till mig och tittade på TV.
Vi bestämde oss för att hon skulle få flytta in i mitt rum så att vi fick det lite trevligare. Efter att vi flyttat allting så låg jag och Sophie vaken till 05.00 och pratade om ALLT! Det var riktigt roligt. Sen sov vi i två timmar.

Dagen efter, då vi skulle börja våran utbildning innom facket så var jag och Sophie FRUKTANSVÄRT trötta. Jag höll på att somna hela tiden! Sophie hade några koffein-tabletter som vi tog, då vart det fart på oss må jag säga! Utbildningen gick på räls och det var jätte skojigt!
Den kvällen flyttade vi alla Therese´s saker in i Sophies rum, så att vi var närmare varandra. Vi satt alla och pratade och flummade oss länge.Den kvällen var jag och Sophie vaken till runt 02:00.

Den tredje och sista dagen var allting i prinsip som dag 2. Pluggande och övningar=skit skojsigt!
Vi åkte ifrån Utsikten i Nynäshamn runt 14:30 in till Stockholm central station. Därefter låste vi in väskorna och gjorde stor stan! Vi gick in på Åhlens och 2 stycken HM butiker. mer hann vi tyvärr inte pga att det var så jävulskt med folk överallt och köer till förbannelser! Inte så konstigt kanske eftersom att det var lönedag! haha!
Jag köpte en BH, trosor, ett linne och smycken. Alltid skoj att köpa kläder! =P Åt på Macedonken sen så var det hemresa med tåg, buss och taxi. Var hemma runt 00:45
När jag kom hem så var inte Putte hemma. han hade åkt på fest den lilla filuren! haha! Men Bojja var hemma iaf. Så vi satt och tittade på Tv och pratade tills han var tvungen att gå och lägga sig. 
Bojja spelar i bandet Ebenholt och dom hade spelning dagen efter i Norge på en Hells Angels klubb så han var tvungen att kliva upp tidigt.  

På Lördagen vaknade jag av att Putte kom och la sig i sängen runt 10:00. Blev så glad att se honom så vi låg och pratade ett tag innan han somnade. Älskar min Puttis!
Senare på eftermiddagen (efter mycket strul) kom Sophie och hämtade mig hemma för att sedan åka in till henne i stan och göra oss i ordning för fest! Det blev mycket strul fram och tillbaka men till slut så var vi klara för att röjja på stan! HAHA vi är så flummiga! HAHA! Hade skit skojigt! Träffade många gammla vänner och arbetskollegor.
Putte kom och hämtade mig runt 03:00 sen var det hem och sova! haha!
Sov ut på Söndagen ordentligt och sedan bosatte jag mig framför TV´n.  Fram mot kvällen så tyckte Putte att vi skulle köpa China-mat =) Så vi åkte in till stan och köpte en massa gott. Pekingsoppa och fyra små rätter mumms!165327-4

I Måndags så åkte jag och Therese till S-vall på ett HTF möte (facket). Vi pratade med dom på Anthill i Svall. Deras nystartade fack-klubb och medlemmar. Det var skojigt. mötet slutade 16.30
efter det så shoppade vi gärnet! Iaf Therese haha =P hon köpte en massa julsaker (observera orden "en massa"), och jag köpte lite smågrejer. Underlägg som man kan ha under matskålarna till hundarna, doftljus på Ikea och 5 filmer. Därefter så åkte vi runt lite på olika affärer med Thereses mamma och 2 av hennes syskon. Vi åkte in på fyndlagret för att köpa ett vardagsrumsbord till hennes lillasyster och sen åkte vi hem till henne tills det var dax att åka bussen hem klcokan 20.00, vi var hemma 23:30

I går (Tisdag) så var jag på jobbet och ungifär mitt på dagen så hade jag och Therese HTF möte med några medlemmar här på jobbet. Det var roligt, eftersom att dom som jobbar här känner oss så törs dom fråga och diskutera om olika saker, skoj skoj! =)
Efter jobbet 17:30 så kom Putte och hämtade mig, åkte och handlade sedan åkte vi hem och la lite kött och Kårn i marinad. Efter några timmar så stekte vi detta och åt gott! Älskar då Putte får sina som anfall att äta gott! Det är så mysigt och han är duktig på att laga mat.
Sen tittade vi på Tv och myste.

I dag är det åter igen ett HTF möte med de resterande medlemmarna på jobbet. sen så slutar jag 16.30
Efter det så är det matlagningsdax med Putte sen gos med djuren och städning som gäller! haha! =P
Tänkte städa i dag så jag slipper göra det i morgon då jag är ledig.
Funderar på att om jag ska försöka ta mig till Lena och flumma mig under dagen i morgon! Det skulle va skojigt och sitta å surra en massa skit med henne några timmar! Åsså ska jag titta på hennes kattungar! Dom e såå söta!



Nä nu ska ja fortsätta jobba.
men hade bäst alla!
Puss Puss!

Fysikens lagar?

Datum: 2007-11-20 Tid: 16:26:24


Nu har jag och Sophie precis hafft en väldigt lång diskution med ett par arbetkollegor.
Det började med att Sophie fick se en film härom dagen där en man på skoter störtar från ett berg. Mannen och Skotern föll till marken lika snabbt...?
Detta tyckte både jag och Sophie var väldigt knepigt. Skotern är ju tyngre än en människa!
Sophie fick då höra att Om man släpper en bomullstuss och en järnklump från samma höjd så faller dom lika snabbt.
Detta begrep varker Sophie eller jag så vi tog upp detta med våra arbetskollegor.

Det blev en fruktansvärd krånglig och invecklad förklaring efter den andra. Många var delaktig i diskutionen, och bara killar! varför är det så att dom alltid ska ha rätt?

Dom började prata om luft-motstånd, höj från fallet, acceleration och att vikt inte hade någon betydelse.
Vi trodde inte på någonting dom sa, för allt låter så olågiskt! Så vi ställde en motfråga, vad är maxhastigheten att falla?
Det blev då ett väldigt sökande på google och surr hit och dit. Sen så fick vi en massa länkar skickade till oss på vårat interna chattprogram på jobbet.
Nedan följer lite förklaringar:

  • Tyngdacceleration är inom klassisk mekanik den acceleration som är resultatet av gravitationsaccelerationen och den centrifugalacceleration som härrör från jordens rotation. Tyngdaccelerationen på jordytan (också kallad jordaccelerationen) varierar mellan 9,78 och 9,83 m/s2 beroende på position (främst latitud, men även topografin spelar in); värden med upp till fem decimalers upplösning finns angivna i tabeller. Den kan även beräknas som funktion av latituden φ med den internationella tyngdkraftsformeln:

g(\phi) = 9,78049\;(1 + 0,0052884\; \sin^2  \phi - 0,0000059\; \sin^2 \, 2\phi) \  m/s^2 

Formeln, som baseras på det förenklade antagandet att jordklotet är en homogen rotationsellipsoid, antogs av Internationella Unionen för Geodesi och Geofysik vid ett möte i Stockholm 1930.

Som normalacceleration används vanligen värdet 9,80665 m/s2. Värdet fastställdes 1901 av 3:e Allmänna Konferensen för Mått och Vikt, CGPM. Värdet bygger på gravitationsmätningar utförda i Paris, vilka sedan omräknats till havsytans nivå och 45° latitud.

I Sverige varierar tyngdaccelerationen huvudsakligen med latituden från ungefär 9,815 m/s2 i söder till 9,824 m/s2 i norr. Noggrannare uppgifter om tyngdaccelerationen på olika orter kan erhållas från Lantmäteriverket.

Ovanstående formel ger vid 45° latitud accelerationen 9,80629 m/s2 vilket skiljer sig 0,00036 m/s2 från normalvärdet från 1901. Den skillnaden indikerar en gräns för pålitligheten hos modellerna från 1901 och 1930.


 

  • Om man släpper en sten från hög höjd, kommer den de första sekunderna att accelerera nära jordaccelerationen, som är 9,81 m/s2. Med andra ord kommer stenen efter en sekunds fritt fall att nå en fart av 9,8 m/s (cirka 35 km/h) och efter två sekunder 19,6 m/s (ca 70 km/h). Efterhand som farten ökar, växer emellertid även luftmotståndet, och eftersom detta växer med kvadraten på hastigheten, får det snabbt en stor inverkan. Varje gång hastigheten fördubblas, växer luftmotståndet fyra gånger. Så småningom kommer luftmotståndet att bli så stort att det motsvarar accelerationen, och då har det fallande före- målet uppnått sin sluthastighet. Hur hög sluthastigheten blir beror på en mängd faktorer, bland annat höjden över jorden och föremålets form och yta. På stora höjder är luften mycket tunn och luftmotståndet därför litet. Luftmotståndet är dessutom störst på en stor yta. Därför faller en fjäder långsammare, medan en projektilformad tingest kan uppnå en väldigt hög sluthastighet. Detta utnyttjar fallskärmshoppare. Om de vågar hoppa ut med sträckt kropp och huvudet nedåt, kan de uppnå en slutfart på över 500 km/h. Vid mer normala hopp når man oftast en sluthastighet på 60 m/s (216 km/h) efter 10 sekunders fritt fall. Efter att fallskärmen lösts ut, fortsätter man i en lugnare fart på ungefär 5 m/s, vilket motsvarar 18 km/h.


  • Ett föremål sägs befinna sig i fritt fall om det endast påverkas av gravitationskrafter.Vanligtvis menar man med fritt fall att föremålet endast påverkas av jordens gravitationskraft, när det är i närheten av jordens yta. Ett föremål i fritt fall ovan jordytan accelereras med en acceleration nedåt a = -g, där g är tyngdaccelerationen på ungefär 9,8 m/s² vid jordytan. Alla föremål som faller fritt på samma ställe, faller enligt ekvivalensprincipen med samma acceleration.Om kroppen som faller har initialhastighet 0, ökar farten nedåt varje sekund med 9,8 m/s (med ungefär 35 km/timme): v = -gt. Sträckan ökar kvadratiskt med tiden, enligt s = -½ gt ². Hastigheten ökar med roten ur fallsträckan v = ?(2gs).Om ett föremål släpps en bit ovan jordens yta, kommer det dock normalt inte att falla fritt, eftersom också andra krafter, såsom luftmotståndet, verkar på det. Den uppkommna accelerationen blir då något lägre. Luftmotståndet ökar normalt med kvadraten på fallfarten, vilket gör att fallande föremål som påverkas av luftmotstånd till slut uppnår en maxhastighet.
  • Gravitationskonstanten ska inte förväxlas med tyngdaccelerationen på jordens yta g ? 9,81 m/s²


Vi Fattade absolut ingenting utav det här. Och absolut inte ekvationen! Är det någon som förstår bättre eller kan förklara bättre? Snälla skriv då till mig på komentaren! Blir tokig av de här! Vi tyckte iaf inte att det stämde.
Efter ett tag så kom Daniel, Malin´s pojkvän. Han höll med oss! Tack Daniel! =)
Han skrev sen detta:

  • The terminal velocity of a falling human being with arms and legs outstretched is about 120 miles per hour (192 km per hour) - slower than a lead balloon, but a good deal faster than a feather

Som sagt så har det varit en väldig diskotion ang detta, och jag skulle uppskatta ett enkelt svar på detta.
Det kan väll inte stämma att om jag och en bomullstuss skall falla till marken lika snabbt från samma höjd om vi kastas ut samtidigt? Även om det är i ett vakum?
Fundera på det du!

Och varför heter det Fysikens lagar? Är det bara för att ingen skall försöka motbevisa detta? Dessutom: Lagar är till för att brytas! HAHA!

Nog om det nu slutar jag för dagen, ska nu åka hem till Lena och käka bullar, dricka Daim-kaffe, surra en massa skit och hämta en väska! Hade bäst alla!

Puss Puss!

P.S. Tycker synd om min arbetskollega Lisa Wånder! hon har varit på sjukan i dag för att kolla om hon har katarr. huvva!  =( 
Vill även Gratta Lisa och Jerrys son Pontus på namnsdagen! =) GRATTIS PONTUS! 



 


Helgens bravader

Datum: 2007-11-19 Tid: 11:41:44
Hejsan!

Nu är helgen slut...*suck* hade velat ha helg i några vekor till! =P hahaha!

I Fredags slutade jag 18.00, min älskling  Putte kom och hämtade mig. Vi for till ICA och handlade lite smågrejer vi behövde. Sedan for vi hem till mamma och snokade igenom förrådet hennes. Jag har fullt i grejer där och det är roligt att gå igenom ibland. Ska rensa där någonting framöver men det e så jäkla mycket så man behöver en hel dag!!
Vi fick med oss mitt gamla vardagsrumsbord, gamla skor som jag ska använda i hagen, 2 högtalare som Putte ska använda i bilen och lite annat smått och gott.
Efter att vi varit hos mamma så for vi till Långsele på ICA där. hämtade ut ett paket som Putte fått med några nya filmer! Älskar filmer!!!
När vi kom hem så städa vi lite och satte oss ned för att titta på TV och umgås. Det var riktigt mysigt! Åt lite snask och pysslade om familjen.

I Lördags så sov jag ut ordentligt sedan pysslade jag om alla djur. Stog ute hos Ilona länge och pratade och kramades. Hon är en riktig bra lyssnare =)
Efter det så gick jag in och tittade på TV. När Putte klev upp så började vi pyssla. Vi städade lite och sedan tog vi bort vårat gamla vardagsrumsbord (Glasbord=skaffa inte det om du har djur) . Satte ihop mitt gamla (som var mycket högre än jag mins men men). Efter det så satte vi ihop en till DVD hylla. fylde den med filmer och flyttade runt på tavlor m.m
Det blev riktigt fint=) Det ser lite fullt ut då man har så pass många DVD hyllor och möbler men skit samma!
Efter det så satte vi oss ner och tittade på Pirates of the Caribbean 2 och sedan 3. Dom är inte lika bra som      
1an men Jack Sparrow e ju bara KUNG! Jag älskar den mannen! Så fort han kommer in i rutan så skrattar jag! Oj oj oj va bra han e! HAHA!

I Söndags så sov vi också ut väldigt länge. skööönt! 
Efter det så små-pysslade vi lite mer, hängde upp 2 knivar som Putte fåt av mig på väggen, fixade lite med några blommor,  tände ljus som doftar jordgubb och satte oss ner i soffan och myste. Efter ett tag så blev vi jätte hungriga och bestämde oss för att köpa pizza, körde in till stan och köpte en Hawaii till Putte och en Dianas special till mig, det var riktigt gott! 
Efter att jag hade smällt maten så ställde jag mig för att diska, HATAR ATT DISKA! Har sagt till Putte att vi måste skaffa en diskmaskin så i får väll se hur det går. Medans jag diskade "grovdisken" så kom Bojja.  Han var ganska trött efter gårdagens spelning och vi satte oss ner allihopa för att umgås. Vi tittade på van vetren på Tv4 och efter det lite små program. Senare på kvällen så visade det sig att ingen av oss egentligen var trött så vi bad Bojja välja en film att se på. Han valde slutligen Hot Fuzz. En engelsk krimal komedi, lite info:

Nicholas Angel (Simon Pegg) är Londons bästa polis. Han haffar fyra gånger så många brottslingar som sina kollegor och har dessutom en arbetsmoral som får de andra poliserna att framstå som en bunt slashasar.

För att undvika att dra skam över kollegorna blir han omplacerad till Sandford, en slumrande landsortsstad som nästan helt saknar brottslighet....

Den var inge bra alls! Se den inte! huvva! Man börjar ju fundera på varför vissa människor får betalt för att göra filmer, vissa borde inte få skriva en film! Helt sanslöst! Hatar dåliga filmer! Urk.

Vi gick och la oss väldigt sent. Men kände oss väldigt optemistiska.
I morse var det tungt, Hade kanske sovit i 3 timmar sen skulle jag kliva upp, pyssla med alla djuren väcka pojkarna typ 1000 gånger och sen åka till jobbet. Vi skulle åka 06:45 men vi åkte kanske 07:45 haha killarna hade det väldigt svårt att kliva upp. Vi satte oss ner allihopa framför TV`n och tittade på "ocensurerat" sen åkte vi.
Putte släppte av mig på Shell så att jag kunde köpa snus sen så skildes vi åt.
Nu sitter jag på jobbet och surrar i telefonen, haha ovanligt va ;) Jag började 10:30 och slutar 19:00
Gruvar mig för hur mycket jag måste göra tills på Onsdag. måste tvätta en massa, hämta en väska hos Lena och be Ellan komma förbi med datorn. Det är så jobbigt att åka till Stockholm, det är så mycket saker man måste komma ihåg! *suck* jaja.
Jag hoppas på att en affär nere i Stockholm har fått in en grej (kan inte säga vad för det är en julklapp) som jag ska köpa till Putte! Annars kan han få den nästa gång jag åker ner.

Nää nu ska ja fortsätta jobba.
Hare bäst alla!
Puss Puss


Allt möjligt konstigt.

Datum: 2007-11-15 Tid: 12:41:36

Hellooooo!

Nu var det länge sedan jag var in här och uppdaterade. Jag väntar på lite cash (lite klirr i kassan) så att jag kan betala en vän till mig för att hon skall göra en helt ny "personlig" blogg, då blir det lite roligare att skriva åxå.
Hon är svin duktig! Har alltid sagt till henne att det hon gör är som konstvärk. Hon är riktigt säker på att göra hemsidor, bloggar m.m. Om ni vill kika på Gabben´s blogg å är det:. Jag rekomenderar den starkt! 

Va ha hänt i mitt liv då? hummmm... MYCKE! haha! *asg*

Lite uppdatering på förra inlägget:

Efter mycket ringade hit och dit så fick jag veta vem det var och hur det var beställt. Personen i fråga hade beställt ifrån sånna dära blad man får hem i brevlådan i ett litet häfte. Begärde kopia på allt personen hade skrivit under, och jag kände mig riktigt illamående då jag såg handstilen, det var han jag trodde det var. Jag blev redigt förbannad och frustrerad! hur kan man göra så här? Varför?! 
Den enda förklaring jag fått i efterhand var: "Jag kan ju inte beställa någonting själv..."
Efter det här så rullade det på. Fick 2 inkassokrav å kronokrav till ifrån okända företag. Det visade sig att han beställt mer grejer. Allt blev polisanmält från min sida och jag fick 3 olika handläggare!!!! *arg* Fel å ha 1 å samma handläggare? Till slut tog en polis hand om ärendet helt och hållet, han förstod min situation. Han kände även mannen som gjort detta mot mig, gått i samma skola eller nå sånt shit!
hur som helst så fixade allting sig. jag togs bort ifrån Krono och jag behövde inte betala en krona *pustar ut*.  Mannen som gjorde detta fick stå för allting och han skall även få ett straff för detta. Vad det blir vet jag inte än. Har inte fått det beskedet. Men det är skönt att allting är över! Detta höll på att ta knäcken på mig totalt! 
Jag vet att denna man är kapabel till mycket men det här hade jag ingen aning om.... helt stumm!
Den här personen är nu död i mina ögon. Han är nergrävd i en okänd grav någonstans och jag vill aldrig mer se honom! Har inte träffat honom på ca: 5 år och så kan det fortsätta! Bäst så, vet inte vad som skulle kunna hända om jag träffade honom. Det som är värst är att jag har lånat ut vissa möbler som jag vill ha tillbaka till honom, och jag vet inte hur detta skall gå till. Jag har fått lov ifrån polisen att få polis"backup" men det ändrar ju ingenting, jag måste ändå träffa honom öga mot öga, tanken gör mig fruktansvärt kallsvettig och illamående! Allting känns som en mardröm!

Nog om det....

Jag och Putte har nu bott i huset lite mer än ett år nu. Känns skönt! jag trivs verkligen och jag vill aldrig skilljas ifrån huset, gården och Putte! Allting är så vackert och lugnt! Allting känns så underbart! 
Jag älskar Putte och han betyder såååå mycket för mig. Mitt liv med honom går inte att beskriva! puss puss på dig hjärtat!          
 


Sen är det lita blandat som har hänt:

* Varit ner till Stockholm ett par gånger på HTF utbildningar
* Min älskade kisse "mr. skrot" har avlidit.... RIP
* Provat på att banta, gick åt h-vete då ja åkte ner till Stockholm  (finns så mycke gott å äta där, hahaha)
* Blivit 100% anställd på jobbet
* Tatuerat mig igen.
* Partajat :)  (urkult, laxis, cruising, halloween,m.m)
* Varit på en massa cruisingar!
* Va på semester till lapplandshotellet med Putte
* Köpt 2 bilar. En BMW ny grej på 4 hjul och en gammal Opel-kombi
* Fått kontakt med min kusin Gilla igen efter många år =D WEEE!!
* Slutat röka
* Börjat snusa höhö
* Varit på spelningar med Ebenholts
* Varit på hullstfred på Ozzy Osbourne spelning   (min dröm gick i uppfyllelse)
* Klippt och färgat håret
Det är en massa som har hänt så jag kan hålla på i evigheter haha! =P


Jag har även "klippt bort" vissa personer ur mitt liv! Personer som har sårat mig på vissa sätt och som bara snackar en massa skit om mig, mina vänner, mina djur och sambo. Detta är ingenting som jag tolererar! Jag har gett dessa personer chanser på chanser men ingen förbättring, så nu skiter jag i dom. Det finns ingen anledning till att sitta och bli sårad gång på gång. Jag har mina vänner som jag litar på, mer behöver jag inte för att leva ett bra liv! Vill dom snacka skit så får dom göra det men då får dom stå ut med konsikvenserna= Dom förlorar mig som vän!

Just nu:
Jag sitter på jobbet och surrar i telefonen som vanligt haha! Sitter och pillar på ett äpple som Sophie  ha lämnat på mitt bord haha! Funderar på att äta upp det för jag e väldigt hungrig!
Sitter även och sneglar på Lisa som ska shoppa lite kläder =P Vill åxå shoppa kläder men har inte den ekonomin just nu när jul börjar närma sig, tråkigt tråkigt!
Sitter åxå och funderar på alla resor framöver....PUHH! Det blir mycket!
Den 21/11 åker jag, Sophie och Therese till Stockholm på HTF utbildning
Kommer hem 23/11 på natten.
Jag,Ellan och Frida åka till Övik på Lördagen 24/11
 26/11 åker jag och Therese till Sundsvall på HTF möte på Anthill.

Allt går nog bra men det blir så mycket farande fram och tillbaka. Men men de blir nog kul endå.

Nää nu ska jag fortsätta jobba. Men jag ska försöka uppdatera den här bloggen lite mer.
Hade bäst alla!
Puss Puss!


RSS 2.0