Testat mig!

Datum: 2008-01-31 Tid: 07:57:54
Det var riktigt segt att ta sig upp nu på morgonen... hade det inte varit för Lucifer (han skrek som satan) så hade ja nog inte vaknat =P
Har nu suttit och läst igenom några av mina favorit-bloggar och hittar ett personlighets test på min kusin Gillas blogg. Var väldigt snabb med att gå in och klicka i alla uppgifter, tycker sånt där är jätte kul och jag tycker facktiskt att svaret var väldigt lik min person... hmm skumt men roligt! =)

image50


Ta mig till testet nu!

 

Skottlossning i Solle!

Datum: 2008-01-30 Tid: 14:25:58
Någonting helt sjuk har hänt i denna lilla stad!
Klockan 06:50 i morse så blev en man i 60 års åldern sjuten i sitt hem i Sollefteå.
Medans frun hämtade tidningen tog sig en gärningsman in i huset och sköt mannen i huset, han sköts i halsen.
sedan sprang gärningsmannen från brottsplatsen och vidare bort mot ångermanna-bron.
Anonserna kan ni läsa på aftonbladet  och .

Det här måste ju va bland de största som hänt i denna stad på typ 100 år haha! Vi hade en insident för några år sedan då det var ett yx-slagsmål på en pizzeria, men det här är sjukt!

Någonting jag reagerar på är att små-barns skolor och vanliga skolor inte blev informerade om detta. Gärningsmannen skall ha sprungit förbi ett par skolor. Tänk om det hade flippat för honom där och skadat ett barn?!
Jag ansér att det viktiga i ett sådant fall är att man måste försöka skydda allmänheten från gärningsmannen. Man kan ju inte skydda alla men man kan iaf varna skolorna!

Förhoppningsvis så har dom gripit rätt gärningsman nu...men det var väldigt oroligt här. helikoptrar i luften, poliser överallt, polishundar osv. Det man är mest orolig för är ju om man skulle veta vem det är, vilket är en väldigt stor chans eftersom att man känner alla i denna lilla stad!
Tänk om det är någon som jobbar på ditt jobb?! Någon som har lekt med dina barn!? Någon som bor granne med dig?!

Eftersom sånna här saker i pincip aldrig inträffar så blir man väldigt upprörd och fundersam. Och jag är rädd för alla barns skull!
Det som också är lite läskigt är att jag var i stan strax efter 7. Jag kanske har sett honom men inte tänkt på det?!



image48

Tro det eller ej men denna bild är tagen i våran stad, Sollefteå! Det är sällan man får se sånt här!

Heath Ledgers!

Datum: 2008-01-27 Tid: 16:48:49
Måste börja med att säga att jag är världens segaste människa! Får veta allt 70 år efteråt! HAHA

Jag var in på aftonbladet nyss och fick mig en chock! Heath Ledgers är död?!?! Ta mig till annonsen nu!

Denna extremt söta och charmiga skådaspelare finns inte mer... han har spelat i många romantiska filmer ( jag är en hopplös romantiker haha) . Nu måste jag köpa upp mig på ett par filmer med han så att jag alltid minns honom.

image47
Jamena, titta på hans leénde och hans ögon!! Vem smällter inte för det? oj oj oj en sorgens dag!

Skor efterlyses!

Datum: 2008-01-27 Tid: 15:48:22
Äntligen Söndag! Det är så drygt att jobba på helgen! Det är det värsta jag vet faktiskt. Allt går så sakta och man vet att folk ligger hemma och latar sig just i detta nu! GAHH! Vill va hemma och lata mig framför TV´n jue! Jäkla fusk!
Nu sitter jag och äter mina nudlar, gott men det börjar bli lite enformigt höhö! äter det typ jämnt!
Annars så har helgen varit lugn. Har typ bara jobbat, ätit, gosat med djuren och bott framför TV´n. Helt ok faktiskt.

I dag då jag kommer hem så ska jag städa, känns inte så värst jätte skoj om jag ska va ärlig men det måste göras. Ska även slänga en massa dynga ur extrarummet. Bojja kommer nämligen från Umeå i kväll och skall vara hos oss hela veckan. Han måste ju få platts i sin säng! haha! Det ska bli kul att få främande. Bojja brukar komma hit lite då och då ungifär 1 vecka åt gången, för att umgås och strosa omkring på Puttes jobb för att hjälpa honom med det han kan.  Hoppas han tar med sig sitt poker-spel så att man kan spela lite poker. så skoj!

I dag så ska vi hämta ut ett paket på ICA, skoj skoj! Puttes mamma har nämlign köpt en skinnväst till mig i julklapp-födelsedagspresent! härligt att ha en egen! Och Putte fick ett par skor =) Tack Yvonne!
Ska bli kul att få prova den, måste bara lämna in den så att ja får nå märken fast sydd på´n sen ska den bara invigas på partyn haha! Den kommer nog väl till användning till sommaren på alla cruisingar osv! weee!


image45

Min fina väst!


Måste säga att Groggen är så duktig nu när han är själv hemma på dagarna. Han har dödat nån liten smågrej men inget mer. Är så stollt över honom!  Jag har märkt att han har saknat Zilla. För när det är någon i familjen som inte är hemma på natten så sover han i soffan, annars sover han i sovrummet. I natt sov han i sovrummet!!! Va glad jag blev då jag märkte det i morse, min lilla bäjbis har börjat må bättre sen Zilla gick bort. Var så orolig att han skulle bli väldigt deprimerad men han värkar ha klarat sig väldigt bra.

Så nu sitter han och Klimpen hemma inne och filosoferar och tittar på...hmmm...animalplanet har jag för mig hehe.
Minne som en Guldfisk ;)


Å jag letar efter ett par nya skor... tyvärr så har man ju världens sämsta skobutiker här så de finna ju ingenting!
Jag skulle vilja ha ett par höga gymmpadojjor men dom finns ju inte! haha nu tänker ni ett par dojjor som ha rökt på eller nå sånt fånigt men ICKE. ett par som går högre upp på benet, typ över fotknölen. Vet hur jag vill att dom ska se ut men jag kan inte beskriva de....


... men om ni tittar på den här bilden, längst upp till vänster. Dom vita, höga... ungifär så vill jag att dom ska se ut...
MEN DOM FINNS JU INGENSTANS! Jag blir galen! De enda jag har hittat på internet är ett par högklackade lurviga vita! HAA! De e ju inte ens i närheten! GAHH! Vet ni av nånstans man kan köpa typ sånna här skor? Skissa in en kommentar tack =)

Nää hörreni nu ska jag fortsätta med att prata i telefunken dryyygt! men harre bäst alla!

Zilla....

Datum: 2008-01-25 Tid: 21:03:46

Nu har jag varit borta i 3 dagar... känns skönt att komma tillbaka så att man kan tänka på någonting annat och träffa lite arbetskamrater. Ska dock sitta här hela helgen, känns vill inte superskoj men men skit samma!
Varför har jag varit ledig i 3 dagar undrar ni nog.... jo, jag hade egentligen inte tänkt skriva någonting om det pga olika anledningar som har med så kallade "vänner" att göra men jag gör det endå, orkar inte bry mig om de faktikt.
Tyck va ni vill säger jag bara!

2008-01-21 Var min och Puttes sista natt med Zilla. Dagen och kvällen var mycket jobbig. Bara blotta tanken på att få se henne brottas med Groggen, Ruska om kopplet när man var ute med henne, krypa upp i sängen som en säl på kvällen gjorde mig tårögd. Jag satt länge och gosades med henne den kvällen, berättade hur mycket jag älskade henne och rådde om henne. Hennes ögon sa hela tiden: "- varför gråter du mamma? Jag är ju här hos dig". Bara av att se in i hennes ögon gjorde ont i hjärtat!
Natten var tung och full av sorg, mitt hjärta föll i små-bitar för var timme som gick....

2008-01-22 Var dagen jag aldrig trott skulle komma. Dagen jag knappt kunde andas. Dagen jag trodde att jag aldrig skulle överleva. Zillas sista timmar var kommen.
När vi satte oss i bilen för att åka in till Vetrinären var inte så tung, jag försökte stänga allt ute, försökte inbilla mig själv att allt bara var på lådsas och att jag snart satt hemma med Zilla i min famn igen. Verkligenheten kom ikapp mig då jag stod där utanför med Zilla i kopplet och Sophie vid min sida. Putte klarade inte av att följa med in vilket är förståligt, han ville minnas Zilla som den hon var förut, inte få den bild jag bär med mig framför ögonen varge dag, varge timma, hela tiden.
När vi kom in i ett enskillt rum fick hon lite lugnande, jag, Sophie och Zilla väntade på att det skulle värka och vi försökte prata om någonting annat så mycket som möjligt tills Vetrinärerna kom in genom dörren med de sista sprutorna...
Zilla placerades på ett bord med munkorg (munkorgen älskade hon alltid). Sophie och vetrinärerna var orolig över om jag skulle klara av att vara inne i rummet samtidigt som hon fick dom, innerst inne viste jag att jag bara ville gå ut och kräkas, svimma, ta med Zilla och springa allt vad jag kunde men jag bara nickade. Jag kunde inte lämna henne, inte ensammen med folk hon klappt kände, det sista hon skulle få känna var min doft och känna min trygghet.
Det var också vad hon fick göra, jag strök henne över huvudet och nosen hela tiden, då allting var klart kunde jag inte sluta, jag förmådde mig inte att sluta stryka henne gemms med hennes lena päls. Tårarna sprutade och jag kunde inte prata, försökte säga så mycket jag kunde till henne men det jag fick fram var: "- vi ses sen, jag älskar dig och zillan".  Sophie vek inte från min sida en sekund vilket jag är glad över, hon töstade, grät och fanns där hela tiden. Till slut viste jag att jag ej kunde stå där i all evighet, jag släppte taget och tog faväl för gott.
Efteråt stod jag och Sophie utanför, jag var darrig och tvungen att röka. Vi sa inte så mycket, tårarna rann fortfarande. Fick varma och tröstande kramar utav Sophie vilket var behövligt och även jag fick känna tryggheten.
hela vägen hem rann tårarna nerför mina kinder, även då jag kom hem och såg Groggen i ögonen "-hon är borta"  fick jag framm efter några timmar. I princip hela dagen låg jag ihop-kurad i soffan med Groggen i min famn, ville inte gå ut i hallen, jag viste att Zillas koppel och halsband låg på bordet innan man gick ut.  Sneglade hela tiden mot hennes mat-skålar och ögonen fyldes med tårar och ångest.

2008-01-23 fylldes mina ögon åter igen då jag av vana fyllde både Zillas och Groggens matskålar, det var endast en hund som kom och åt. Gjorde även ett till "misstag" av vana när jag skulle gå ut med Groggen "-Zilla!"  hörde jag mig själv ropa.  Groggen tittade på mig förvånat, klappade hans huvud och kännde gropen av sorg och saknad i magen. hela dagen var tung och jag hade svårt för att smälta verkligheten!
Dock så förmådde jag mig att plocka bort hennes matskålar lite senare på eftermiddagen.
Låg även denna dag ihopkurad i soffan med Groggen i min famn.

2008-01-24 började jag axeptera och bördan hade lättats från mina axlar något. Inga misstag gjordes och inte samma flod med tårar srömmade ut ur mina ögon.
Jag kunde äntligen börja andas igen.

Jag vill tacka alla som skickat medelanden dessa dagar och stöttat på det viset. Det har bevisat att jag har vänner som bryr sig och som känner sorgen jag burit på. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna dessa vänner men jag är djupt tacksamm över att ha dem i min närhet. Vissa har även skickat varge dag, bara för att skriva att dom hoppas jag mår bra och skickat en massa kramar.
Detta gjorde mig mycket rörd och lycklig. Att veta att jag har riktiga vänner runt om mig, vänner jag kan lita på och som jag aldrig vill släppa taget om. Dessa ansér jag vara mycket sälsynt eftersom man blivit "blåst" så många gånger förut! ni som visat er medkännsla och stöttat mig dessa dagar, jag vet inte hur jag ska kunna tacka er men jag kan iaf säga att jag älskar er och ni ligger varmt om hjärtat! Jag har dock inte svarat er... jag har tyvärr inte hafft orken till detta men förhoppningsvis förstår ni det och inte tar illa vid er. Ni har funnits där för mig, jag finns där för er om något skulle hända eller ni behöver mig.

Alla förtjänar ett särskillt tack eftersom ni alla fått mig att må bättre på olika sätt. Dock har jag 2 jag särskillt viljat tacka och det är:
 Putte min kära sambo, som suttit vid min sida och tröstat, funnits där och legat brevid min sida om natten. Han har inte frågat hur det gick, om nått hände eller varför jag var tvungen att stanna hemma i Onsdags, han har bara visat sin förståelse och låtit mig bli hel i min egen takt. Detta är jag mycket glad för. Att ha honom vid min sida är en underbar kännsla och jag är evigt tacksamm för var dag som går tillsammans med honom.

Den andra personen som ni kanske förstår är Sophie. Jag frågade henne inte ens om hon kunde följa mig till vetrinären, detta steg tog hon själv och frågade mig om jag ville ha henne brevid mig denna dag.
jag och Sophie har hafft våra dispyter och klarat oss igenom träsket upp till toppen som vänner igen. Detta är jag mycket glad över. Att gå från ovänner till 1 av de bästa vänner man har är helt otroligt. Hon vek inte från min sida en sekund och hon var ett enormt stöd för mig. Att känna hennes trygghet och kärlek var helt underbart! Som sagt så är hon en av de bästa vänner jag har och jag vårdar hennes vänskap väldigt ömt! Utan henne så hade jag förmodligen aldrig klarat denna dag. Hon ställde upp för mig mer än jag kunnat begära och hon visade en otrolig medkännsla. Vad skall jag göra för att kunna tacka dig nog?


Varför jag valde att ta bort Zilla orkar jag ej skriva om hä...inte nu....kanske senare nån gång, de flesta vet redan hur det ligger till. Jag vill bara säga att jag älskade henne väldigt mycket och hon var mitt hjärta!

image25

Love you Zilla always! R.I.P

Helgen!

Datum: 2008-01-21 Tid: 12:19:19
I Fredags efter jobbet 16:00 så följde jag med Lena och Macke till Ö-vik för att titta på en hund som Lenas pappa är intresserad utav. JÄTTESÖT! Man smälter ju då man tittar på valpar haha! Den for omkring som nå yrväder med sina förstora tassar och sitt förstora skinn! höhö!
Efter att vi tittat på den så åkte vi och åt på Max, mumms mumms men jag föredrar Macedonken! =P
Inne på Max for de omkring en skit stygg tjej, blötfet och jävlig i ett illgrönt linne, tights och blåa sockar! Hon va nog mupp eller nå. Tappade matlusten några gånger men men ;)
Senare på kväller så jag kom hem så hade Ilona rymt ner till grannen, gick ner för att hämta henne och försökte gå på isen, snacka om Bambi på hal is!!! Slutade med att jag och Ilona pullsade i djupsnön. Kan säga att de e gannska svårt att gå i djupsnö med en häst på 400 kilo som inte alls vill gå hem!!! Inget jag rekomenderar direkt!

I Lördags så satt jag, Putte, Lena och Macke framför Guitar hero! Fan va skoj de e! Vi spelade mot varann och jävlades på! jag blir helt salig så fort jag börjar spela! så kul! Känns som att man är barn igen! hahaha!

I går så följde jag med Lena och Macke in till stan. Vi hade bestämmt oss för att bowla! De ha ja inte gjort på hur länge som helst! Vi mötte upp en gammal kompis, jönsson nere på stan och vi gick in då dom öppnade klockan 14:00. Då vi började spela så märkte vi att det va nå jävla barnkalas där! 700 ungar i 6-7 års ålder som sprang omkring med bowling-klot ovanför huvudena och bråkade å skrek! Tror ni man vart lite less då?! Visst tycker jag om barn men när de börjar bli över 30 ungar så blir de jobbigt! PUHH! 
Senare på kvällen så kom Ellan och Jimmy, vi spelade guitar Hero och umgiks! De va riktigt skoj, länge sen vi umgick bara vi 4. surrade om allt och ingenting =)

I Dag har jag ont i magen och känner mig stressad eller orolig... förmodligen för vad som kommer att hända under morgondagen... Skriver inte ut här vad som kommer att hända men jag kommer vara hemma i morgon sen får vi se om jag kommer tillbaka på jobbe på några dagar. Kan eventuellt vara borta på Onsdag också sen så är jag ledig på Torsdag. Får se om jag orkar skriva om vad som kommer att hända vid ett senare skede de närmaste vet och det är det viktigaste iaf.
Måste tacka alla som står vid min sida och stöttar upp mig just nu, som håller i mig då jag är på väg ner. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan er alla... Jag är er evigt tacksam och jag är otroligt lycklig som har er som vänner!
 
Orkar inte skriva något mer nu... skriver mer då jag kommer tillbaka till jobbet.

Kramar på er!

Söta grejer!

Datum: 2008-01-16 Tid: 14:36:13
Sitter och små-flummar på internet och snubblade över dessa saker! Jag blev helt till mig! Me wanna!
Alla som känner mig vet att jag älskar Rosa! BaBy-Rosa är ju den sötaste färg jag vet! Blir helt salig om jag ser någonting med Rosa! Jag ska till och med få ett rosa rum (gammelrosa) i huset vi håller på och renoverar!
Ta mig till "mitt liv" där jag kan se hur Maria bor

Marajah is wery happy! 165327-11



image43

Världen Gulligaste Bil! Med helikopter-keps och allt! Ge mig!


image44

Titt! Gulli-Gull !! Rosa Rosa Rosa! Ge mig!

Samyang cup Ramen= Nudlar på burk

Datum: 2008-01-16 Tid: 11:46:01
Sitter och käkar nudlar nu. Vart så hungrig så ja va tvungen att äta tidigare. Hatar när man blir akuthungrig, Det är så frustrerande! Så nu sitter och och äter, skriver och tar samtal haha!   (äter INTE då jag pratar med kunder!!!).

Har hittat ett par nudlar som är så himmla lättsamma! Nudlar på burk /kopp nånting åt den stilen. De heter Samyang cup Ramen. Jag tycker att dom e svingoda! Men några här på jobbet tycker att dom smakar plast m.m Det är väll en smakfråga ;)
Hur som haver så är dom jätte simpel! Ta av locket, häll i kryddan, tillsätt varmt vatten, rör om Enkelt or what?!?! 
Eftersom vi bara har 30 min lunch så är det här den snabbast uppvärmda och sammtidigt ätliga mat jag provat på. 
Dessa har jag hittat på ICA remsle

Prova den du med! Antingen tycker du om eller inte ;) höhö!

image42

Den andra på höger sida äter jag nu. Svingod! Kryddstark smak... mumms mumms! Ta lite krydda om du är känslig!  

Candy Candy

Datum: 2008-01-16 Tid: 09:39:24
Jag är sedan länge helt frällst i Manga och Anime. Jag tycker dock mest om de "tjejigare" Manga filmerna ;) höhö!
Jag har ju mina favoriter som, Silver fang, Sailor moon, Sandybell, Candy Candy, weed osv.
Jag har hela boxen av silver fang, Sailor moon kan jag också få tag på via en person på Tradera, Sandybell finns att köpa, likaså Weed.
Dock så har jag inte hitatt Candy Candy än... *suckar* Jag såg den då jag var yngre men då fanns inte slutet på filmen utgiven i sverige!!! Fråga mig inte varför men så är det iaf.
Har i många år försökt få tag på hela filmen men det verkar hopplöst! Jag mena, jag kan gärna ha den på japanska om det skulle vara så men icke!
Mailade med en kille som har hand om mycke manga försäljning och kan få tag på det mesta, han sökte ett tag men hittade dock bara hela utgåvan på spanka?!?! japanska kan jag gå med på men spanska???! Öhhh skulle inte tro de va! Skulle få nå vansinnesutbrott på att sitta och lyssna på det språket i många timmar, NOW WAY!
Ska gå ner på widengrens ( en butik som har hand om filmer/spelmusik m.m) och höra med dom ifall att dom har några tipps på hur jag ska göra... hoppas!

image41

Candy Candy:

Handlar om en flicka vid namn Candy White som hittas utanför ett barnhem som spädbarn.
Vid 6 års ålder adopteras hennes bästa vänn till en rik familj.
I 12 år bodde hon på barnhemmet men blev därefter adopterad av en familj som använder henne som tjänsteflicka, som hjälp till deras bortskämda Dotter.
Candy blev bästa vänn med 3 pojkar  Anthony, Stear och Archie. Anthony avlider kort därpå.
Hon blir "omplacerad" till Anthonys familj men  efter den tragiska döden bestämmer hon sig för att flytta tillbaka till barnhemmet för att hälpa personalen på barnhemmet, men efter en tid blir hon övertygad om att åka till en internatskola i England där Archie och Stear går.
På Skolan träffar hon en pojke vid namn Terry som hon sedan förälskar sig i. Terry är plötsligt tvungen att lämna skolan och Candy för att flytta till USA.
Candy blir mycker ledsen och bestämmer sig för att åka till USA för att utbilda sig till sjuksköterska...
...slut!!!
Riktigt jobbigt då man inte vet vad som händer! Blir ju vansinnig! Måste få tag på dom filmerna!
GAHH! #%!#%!

Dilana Roblchaux.

Datum: 2008-01-15 Tid: 16:10:05
Jag tittade förut på Rockstar-supernova och fasnade  för en tjej där som heter Dilana.
Helt otroligt anorlunda och personlig klang på rösten, gav allt på scenen och enligt mig väldigt vacker!
Hon utstrålar självförstoende och styrka. Hon är en person jag lugnt skulle kunna välja (om man fick haha) att vara!
Var ut på internet i dag och kikade runt lite ang henne. Hittade hennes hemsida och lite information som jag tänkte skriva ner här. Ta mig till Dilana nu!

image39

Dilana Jansen Vanvüren, Född 10 Augusti 1972 i staden Johannesburg i Syd-Afrika.
Hennes efternamn ändrades till Smith då hon var 2 år gammal pga att hennes mor gifte sig med hennes styvfar som därefter adopterade Dilana.
Hon började sjunga i ett tidigt stadium för att "rymma" från obehagliga scener i hemmet, som bråk mellan hennes mor och hennes styvfar, Dilana sjöng även i skol och kyrk-körer.
När tillfället döck upp så släppte hon allt och reste runt som trubadur i Syd-Afrika sammt Nederländerna. Efter några år flyttade hon till Nederländerna och startade ett band, hon blev ett av landets mest förtjänta live-artist.
Under året 2006 deltog hon i reality showen Rockstar Supernova, hon blev älskad av Supernova och världens alla fans. hon slutade som 2a 17 November 2006. Efter finalen slog hon sig ihop med Magni (en annan i Rockstar supernova reality showen). De turnerar tillsammans med Supernova, som förband och arbetar på en ny skiva. hon var även förband till Aerosmith 28 April 2007 i Las Vegas.
En cover hon gjort som kommer att släppas på den nya skivan är Johnny Cash's "Ring of Fire" . 



Har ni inte hört henne förut och tycker om Rock/hårdrock så skall ni defenetivt köpa skivan eller ladda hem låtarna.
Hon är mycket speciell! Och jag rekomenderar henne starkt! Jag längtar tills att covern med "Ring of Fire" kommer ut. Eftersom det ursprungligen är en Rockabilly låt. undra hur hon har gjort om den... spännande! hehe! Dont miss!



image40

Spöka ut ungarna!

Datum: 2008-01-15 Tid: 08:42:14

Eftersom jag har lagomt med dö-tid på jobbet lite titt som tätt så sitter jag och plippar runt på internet och söker på allt möjligt konstigt!
för en tid sedan så hade Lisa och Jerry hittat skithäftiga nappar, som jag bara var tvungen att söka reda på för att få mig ett gott skratt! Hittade dem på ebay.

image37image38

Vissa tycker säkert, men gud va hemskt, men hur kan man göra så osv! Men va fan! De e en "vanlig" napp till barn hahaha! Jag ser inget fel med att "spöka" ut ungar höhö, dom förstår ju inte och det är roligt!
Jag vet inte om jag har helt fel inställning eller nått sånt men jag tycker att det är svinskoj!
Fan istället för att ha samma gammla vanliga (tråkiga) saker till ungar, köp nå ovanligt!

Nää nu ska jag flumma vidare! skriver mer sen om ja komma på nå ;)

Sjalen har hittat hem!

Datum: 2008-01-15 Tid: 07:36:40
I går då Putte hämtade mig så sa han att det fanns en överraskning i handsfacket... hmm ja brukar bli helt cepe av överraskningar, antingen tycker jag att det är jobbigt eller otroligt spännande eftersom jag är fruktansvärt nyfiken! HAHA jag erkänner att jag är nyfiken så det bara skriker om de ;) Va sägs om de?!! Höhö!
Hur som haver så öppnade jag handsfacket och vad låg där om inte..... Min palestina sjal !!!
Jag tror att jag nämnt i en tidigare blogg att det är en av mina favoritsaker och att jag tappat bort den. Jag har letat som en jäkla tok efter den i varge vrå! Trodde att jag tappat den på SMF på jul-festen men ICKE!
Frågade Putte vart den låg och det visade sig att den legat i bilen hela tiden i en påse... GAHH! Varför tittar man inte i bilen först? 
Min Sjal har hängt med mig sedan jag var 15-16 år och nu har den äntligen hittat hem! weeeeee165327-6  

 
image36

Typ så här ser den ut, förutom att den är lite sliten ;) höhö!

Drömm-Dator!

Datum: 2008-01-14 Tid: 18:36:15
Jag har länge varit Intresserad utav att köpa mig en bärbar dator. Att spela sims på, ha mina bilder och min musik på. Det skulle kännas skönt att ha en bärbar dator pga att man kan sätta sig vart man vill, i soffan, sängen hos en vän...ja vart som helst! Men jag har så svårt för sånt där... fattar inget av Grafik, ramar, processorer m.m det är som ett annat språk för mig.
Det som egentligen måste vara ett "måste" är att jag skall kunna spela Sims, lyssna på musik, titta på DVD (helst brännare) sammt ha mina bilder där. Ett stort Plus är att datorn har vitt tangentbord och rosa "fodral" FINNS DE NÅ SNYGGARE?! Jamena ja e inte kräsen eller så ;) höhö!

hittade aldeles nyss denna dator för ett rimligt pris. Den e ju sååå snygg! och jag hörde med ett par här på jobbet om den e ok... den var ok förutom att processorn va lite fel för att kunna spela Sims på. Tydligen så kan den börja hacka och jävlas.... Typiskt! Min jakt på perfekt dator fortsätter ;)

  
image35



Den är ju helt gudomlig! *dräggel*

En helt vanlig dag / helg

Datum: 2008-01-14 Tid: 16:17:40
Jahapp då sitter man på jobbet igen då.. började 10:30 slutar 19.30... dryyyygt! Händer inte så mycket just nu, lugnt i telen, sitter och sneglar på Lisa som sitter och läser en Blogg =P



I Helgen hände det inte mycket, Jag tog det lugnt, tittade på TV, spelade spel och umgicks med gubben och djuren. Det var härligt att ta det lugnt! 
I Går fick jag träffa Lena och Macke en sväng. Våran bil (Opeln) Hade fröse eller nått så den startade inte. Dom fick sjudsa in oss till Puttes jobb för att hämta nå grejs som skulle få bilen att funka (är inte så bra på bil-grejer haha). Det var roligta tt umgås med dom, även fasst att det bara var för en kort stund.
Hur som helst så fick vi iaf igång bilen, så vi tog oss på jobbet i dag som ni kanske märker hahaha!

Groggen är lika duktig som vanlig med sin medecin. Han sitter bara och tar emot all vård han behöver. =) Han är så duktig min lilla Bäjbis! 



Har pratat med Lena i dag via msn haha vi har ika tråkigt hon och jag! Sitter på var sin sida och muppar oss! Önskar att vi kunde vara på samma ställe, vi brukar ha skit skoj då vi väl sätter igång ;)
Hennes Pappas hund, Rex avled tyvärr i går... =(  Han hade epelepsi och hade fått 4 anfall i går...
Dit han kom efter detta liv är han iaf inte sjuk! mina tankar fallar till Lenas Far och hans Sorg!
Jag längtar till den 29de, då ska jag och Lena umgås förhoppningsvis hela dagen. Har nämligen "fridag" då så då ska vi passa på och umgås som satan!
Förhoppningsvis så får jag mitt Guitar Hero  på Fredag också, Då ska vi spela mot varandra i helgen!  =D KUNG!



I Dag händer det någonting som inte alls är så kul... skriver inget om det utan lov, i respekt för den person det gäller. Men ***** du ska veta att jag tänker på dig, och jag önskar att jag kunde vara vid din sida!
Många varma kramar på dig!

HAPPY BIRTHDAY!

Datum: 2008-01-14 Tid: 15:45:49

                 image34
Grattis Fredrik på 30 års dagen!  *Många kramar* 165327-10


Finns även en annons på Family!
 Ta mig till annonsen nu!

Senaste och helgen..

Datum: 2008-01-11 Tid: 09:23:54
Vad har hänt de senaste dagarna? Jadu inte mycke kan jag säga...

Har jobbat, åkt hem, ätit, gosat med djuren, tittat på TV och sovit.
Haha man har då ett tragiskt liv ;) höhö!

Groggen är så duktig varge dag, bara sitter och tar emot den vård han behöver 2 ggr om dagen. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån hund? =)

Men nu är det snart helg sköööönt! Började 08:00 i morse och slutar 16:30. Det e bra att man får ett tidigt slut på arbetsdagen på en fredag. då blir helgen som lite längre.
Ska försöka städa lite i dag, det ut som FAN hemma haha! Men va gör man då? Hatar att städa! 
Sen så kanske man hittar på nå med Lena och Macke, vem vet ;)

Helgen blir nog lugn... Fredrik Å fyller 30 på Måndag så han har fest i morgon, men jag tror inte att pengarna räcker för att festa någonting just nu. Får fira honom senare! =D hihi! 

Våran Gruppledare på jobbet fyller 28 år i dag, GRATTIS på han! Jag har ritat ett födelsedagskort till han där det står "happy birthday mr. teamleder" på åsså står Marilyn Monroe under med flygande kläning. Alla som vet vem hon är och lite om hon, vet också att hon fick sjunga för presidenten i USA , då sjöng hon "happy birthday mr. president". Jag håller på och sammlar underskrifter till kortet nu eftersom det rammlar in folk här utan att han ska misstänka nått =P haha! Önska mig lycka till!

 Nää nu ska ja fortsätta jobba. men jag kanske kommer på nå mer att skriva om sen ;)

Haré så länge!

Rockabilly

Datum: 2008-01-11 Tid: 09:00:32

Att hitta en slags "livs stil" och sig själv är gannska svårt för många...
Som jag, jag har varit det andra med det tredje i mina dagar, punkare, vegiterian, rebel, greenpeace osv. Men jag tror att jag alltid varit en rockabilly-brud innerst inne.
Växte i princip upp med det. Min far var som man så fint kallar det "raggare", min morbror är (då han har tiden) "raggare" och min kära mor tycker att det är jätte skoj med amerikanska bilar och livs stilen man lever i. hon är nog en liten Rockabilly-brud hon också ;)

När jag träffade Putte kom allting tillbaka och jag upptäckte "mig själv" !

Många tycker nog att "Raggare" är odrägliga, för ett jävlans massa liv och dricker hembränt år in och år ut. haha!
Nog fan kan vi va odrägliga, väsnas mycket och dricker, men det är väll inte nån skillnad mot för andra som går på krogen osv? Jag ser ingen skillnad iaf. Förutom att vi åke mycket finare bilar och har "raggarfrilla" ;) HöHö!
Jag kan tycka att det är mycket roligare att umgås med ett gäng raggare med öl i näven än med ett gäng fisförnäma killar i rosa skjortor med små söta drinkar i handen, det blir så stelt med dom.
Raggare ser en person som den är, inte som den borde vara och skulle kunna bli. Dom har roligt för stunden, och ger gärnet;)

Det som är roligast är ju Rockabilly-festerna! Då man har live-band! Vilket jäkla röjj det blir då haha!
När man känner basen "slappa" fortare än hjärtat, gitarren som får benen att röra sig, trummorna som får blodet att rinna fortare och sången som får en att lé och skratta!
Det är så en fest ska vara och man ska kunna gå nykter till en fest och ha lika roligt iaf!

Jag tror att anledningen till att folk fått en sån "dålig" bild utav oss är pga att vi sammlas på crusingar osv. Då det är många på samma ställe. Men då kan man ju tänka likadant med tex. Urkult, där är det bara en massa hippisar i princip. men är det någon som sagt nått om det? Rockfestivalen, där är det bara en massa hårdrockare osv.
Vad är det för fel på våran livs stil? Vi är också människor, människor som kan ha roligt och visa sig själv.
Vi behöver inte lådsas vara någon för att bli accepterad.

Om du inte vet vad det handlar om, dömm inte! Vi är inte mer anorlunda än ni.

KEEP ON ROCKIN` !!image33


Groggen 2

Datum: 2008-01-08 Tid: 16:20:48
I dag klockan 10:30 kom Jimmy för att hämta mig, vi for raka vägen och hämtade Groggen hemma hos mig. Han släppte av mig och Groggen på vet.stationen, för att sedan åka runt på stan.

Vetrinären Gudrun är fruktansvärt duktig måste jag säga! En vänlig personlighet och förståelse. *önskar att alla vore likadana*. Dock så fick Groggen ha munnkorg på sig för första gången i sitt liv, dom tordes inte hålla på med honom utan eftersom han är så pass stor och ser så elak ut haha. Hur som haver så rensade dom öronen ordentligt och tittade på sår och genomgick honom ordentligt. Jag fick en massa förklaringar på vad det kan bero på och vad det är. 
Han var så duktig min lilla Grogg! låg där och var jätte skötsam, dom blev väldigt häpna av att han skötte sig så bra och var så pass lugn.
Dom sa även att om medecinen ej fungerar denna gång så måste vi kolla på vilka sorters bakterier det är, det kan vara en hud-sjukdom. När det gäller hudsjukdommar så kan det I VÄRSTA FALL leda till plastik operation beroende på hur allvarligt det är.
Jag fick iaf ett antal recept på medeciner han skall ha 2 gånger om dagen i ca:14 dagar. samanlagt så är det fem medeciner han skall ha. 
Stackars Groggen han kommer ju vara en vandrande pillerburk! HAHA!
Huvudsaken är ju att han blir bättre. Han är min älsklings-plutt! =)

Så efter jobbet ska jag och Putte hämta ut en massa piller! haha!


 

Groggen

Datum: 2008-01-07 Tid: 17:08:06
Nu över helgen så har det varit lugnt. har mest suttit och spelat sims skeppsbruten på PS2. I Går så var vi en sväng till Lena och Macke, blev bjuden på middag och umgicks i några timmar. Det var jätte skojigt =) Tack så mycket för en kanon kväll! =)

I Helgen som varit så har Groggens Otit förvärrats. Han har kliat så mycket på öronen så att han har fått ett stort öppet sår på utsidan av ena örat... Har tyckt så synd om honom, och vetrinär-station har ju inte öppet över helgen om det inte är akut. Och med Akut här i stan menar dom med "döende".

Jag har upprepade gånger varit in med Groggen till vetrinären i Sollefteå med hans öron.  Har i princip fått samma bemötande samma jäkla gång. Dom tittar på öronen och grejar lite med dom. Skäller på mig för att det ser ut som att jag inte har gjort rent dom och skriver ut lite medicin som han ska ha inkletat i öronen 2 gånger om dagen.  Kommer tillbaka på återbesök med dett par öron som ser lite bättre ut men inte helt återställda. Dom ser sura ut och skriver ut lite mer medecin. Efter att medecinen är slut så säger det bara *POFF* så är hans öron likadana igen. Kommer in igen och dom blir sura åter igen och sen går allting runt i en cirkel!
Det jag blir så less på är att jag blir anklagad för saker som jag inte gjort och saker som jag har gjort får jag bara skit för. Tex. rengöra öronen, vetrinären säger åt  mig att rengöra öronen 2 gånger om dagen med vanligt öronrens efter att medecinen är slut, jag gör det men det hjälper ej. kommer in nästa gång och dom tror inte på att jag har rengjort dom!! Blir så vansinnig...

Det var som när jag ringde in i morse, för det första så får man sitta på återuppringning i 30-40 min tills man får tag på dom för dom har bara 1 timmas tele-tid. Sen så svarar en kille som knappt kan svenska och fattar inte vad jag säger, Nästa steg är att söka reda på mig och Groggen i datorn, Han hittar mitt namn ocg sen Skrot?!?! Han envisas om att Skrot är en hund, vilket jag borde veta! Till slut säger jag att Skrot var en katt och han är DÖD, då går han över till Zilla. Till slut ger jag upp och frågar vilken vetrinär jag komma få då jag kommer med Groggen, han velar lite och säger: jag vet inte, förmodligen mig! Då bad jag på en gång efter att få Gudrun (en svensk och skitbra vetrinär på stationen).

Jag kanske upplevdes som elak och sur men va fan?! Nån jävla måtta får det vara!
Jag vill få ett bra bemötande och att min hund ska bli bra behandlad. Jag kräver också att jag får så mycket information och förståelse som möjligt!

Eftersom att Gudrun bara jobbar vissa timmar om dagen så var han tvungen att ge henne mitt telenummer så att hon kunde ringa mig sen.
Hon ringde upp 14:26 i dag och bara av att prata med henne så höjdes förtroendet för Sollefteå vetrinär-station på en gång. Hon frågade en massa frågor, bad om person nummer så att hon kunde läsa igenom hans journal tills i morgon och informerade om att han ej fick äta mat i morgon bitti ifall att hon måste söva han för nån anledning.
Bara en sån sak som att läsa igenom journalen inför mötet varhelt otroligt! Så tror ja ingen gör på de stället förutom hon!
Hur som haver så fick jag en tid i morgon klockan 11:00 och han ska till och med få gå in via en annan väg så att han slipper stressa upp sig då han möter andra djur i reseptionen.
Jag ska fortsätta att be om att få Gudrun efter det här. Kan inte lita på dom andra... Det är synd för det är säkert många fler som känner som jag, och dom förlorar ju kunder på att vara på de viset dom är. 
Det jag önskar är att dom startar en ny vetrinärstation i stan med ny utbildad, trevlig personal.

Men man får ju va glad över att Groggen kommer få den hjälp han behöver nu iaf  =)

Älskar min Grogg, och jag missköter honom inte! Att man i huvudtaget kan säga en sån sak gör mig såååå förbannad! Älskar alla mina djur och gör allt för dom. Dom är ju mina barn och min familj. så de så!

Lite info om Otit:

Symptom

 Kliande eller smärtande öron är ett vanligt problem hos våra hundar. Extern otit ( yttre öroninflammation) yttrar sig vanligen som just klåda och obehag, hunden kliar sig över öronen med baktassarna, skakar på huvudet eller gnider öron mot golv och mattor. Lyfter man på öronlappen kan man ofta känna en sötaktig eller kraftigt illaluktande doft samt se ett brunt eller gult kladdigt sekret i hörselgången. Sekret och lukt innebär att en överväxt av svamp eller bakterier har skett. Misstänker du att din hund fått öroninflammation bör du uppsöka din veterinär. En otit kräver adekvat behandling annars kan den utvecklas till ett kroniskt tillstånd.

Komplikationer

Många hundar drabbas aldrig av öroninflammation medan andra drabbas någon enstaka gång i livet och tillfrisknar utan några komplikationer efter behandling. Ett fåtal hundar får stora problem med infektioner som inte vill läka, eller som ständigt återkommer. Hos de senare hundarna kan det vara idé att leta efter underliggande orsaker. Vi vet att vissa egenskaper ökar riskerna för otit. Dessa utgörs bland annat av vissa anatomiska detaljer som långa nedhängande öron, kraftigt behåring i öronen eller trånga hörselgångar. Andra orsaker kan vara att hunden har en allergi mot något som finns i luften eller i maten. Att vänta alltför länge med att gå till sin veterinär och få behandling försämrar också behandlingsresultatet.


sitter på jobbet...

Datum: 2008-01-04 Tid: 12:37:45
I Onsdags då jag kom hem så kände jag mig väldigt krasslig, jäkla förkylning som aldrig kan gå över! Blir så less!
Jag satt uppe i någon timma sedan gick jag till sängs runt 21.30 (brukar aldrig gå och lägga mig så tidigt) vaknade morgonen efter klockan 09.45 !!! Jag trodde inte mina ögon då jag tittade på klockan! Det värsta var att jag hade säkert kunnat sova 9 timmar till för jag kände mig inte alls utvilad och förkylningen var värre.
Jag hade ont i hela kroppen, feber och ont i halsen nått så jävulskt! Gick omkring som ett kolli hemma en stund tills Putte kom för att hämta mig, han såg nog hur dålig jag var för han erbjöd sig att mata Ilona medans jag tog hundarna... tack älsklingen!
Började 11.00 i går och slutade 20.00... dagen gick gannska smärtfritt och jag käkade Läkerol "salmiak" hela kvällen typ så rösten tinade fram mer och mer.  När vi kom hem efter lite handlande och alla djur var klara så satt vi och tittade på TV (min älskade TV), dom har ju börjat med Manga kvällar på ZTV! Helt underbart! Älskar manga, vet inte varför men det är någonting särskillt som får mig att fastna för manga. Putte tycker att det är jobbigt att titta på men jag sitter helt klistrad!  Ska se på manga i kväll också! Jag har bokat mig framför TV´n hela helgen, har sagt till Putte att jag ska ligga och spela död hela helgen hahaha!
Förkylningen är mycket bättre i dag, halsen är tillbaka och jag har ingen feber, fortfarande ont i kroppen och är "slut i huvet" som man brukar säga, men jag överlever nog haha!


Fick en komentar av min kusin Gilla om ett inlägg ledig över jul och nyår som jag var tvungen att svara på=)
Gilla skrev bla:
"Hur vore det om du fick en ny väckarklocka ?? Hahahha, du försover dej rätt så ofta va?? "

Haha jo jag försover mig typ jämnt men det är sällan jag kommer sent till jobbet...eller de tycker jag iaf haha! Jag försover mig i princip varge dag, men eftersom jag åker in med Putte dagligen till jobbet innan han börjar, så kommer jag typ aldrig sent. Han börjar som senast 07.00 på morgonen och jag börjar som tidigast 08.00.
Därimot de dagar då jag börjar runt 11.00 eller senare så kommer Putte för att hämta mig. Då brukar jag kunna försova mig ordentligt haha, vet inte varför.
Hmm... en ny väckarklocka tycker alla att jag ska skaffa hahaha! =P men jag har en tindens av att slänga mina väckarklockor åt h-vete å sen är dom döda haha! Jag hatar väckarklockor, dom låter sååå hemsk! Jag minns en väckarklocka jag hade då jag var yngre, den GAL som en tupp! Fy fan va hemsk den var! De lät som en Skrålande, full Tuppjävel som precis kommit i målbrottet. 
Nää fy fan då vaknar jag hellre till en glam-rock-låt så att man vaknar på rätt sida haha!

På tal om ingenting, jag kom på ett jätteroligt ord för killar nu i dag. Istället för kille, karl, man m.m m.m så kan man säga: försnablade handjur   =) Perfekt ord! Det skall användas flitigt ;) Jag delar med mig av min idé för att jag vet att det är fler som är less på "standard orden" för ett försnablat handjur. Ni får gärna använda det! =)

image32

Nää nu ska ja fortsätta jobba.

Men hare bäst alla!



 

Rolig grej, lite om mej ;)

Datum: 2008-01-02 Tid: 10:05:18

100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till:
Maria, gumma, mammen m.m

2. Någonting jag tycker om med mig själv:


Glad och stark psykiskt

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Några kilon för tung, liten röv, har för lätt att lita på folk.
 

4. Detta är jag rädd för:
Höjder, döden, insekter som flyger

5. Tre saker jag vill ha varje dag:


Mat, Gos med djur och sambo, en dusch

6. Två saker jag absolut inte kan göra?
Få stånd och kissa stående



7. Detta tycker jag om att göra
Titta på en bra film, mysa med djur och sambo, umgås med vänner

8. Detta vill jag göra just nu:
Hem och sova



9. Bästa känslan:
Då det är helg, alla djur har varit ute och ätit, det är en bra film på TV´n och man kan bara slappna av!



10. Värsta känslan:
Då man blir sårad och sviken



11. Egenskaper jag vill att min partner ska ha?
HAHA! Att han var städtokig/pedant i hemmet! De vore drömmen att få slippa städa;) HAHA!



12. Är jag kär just nu?
ja de klart ja e=)



13. Jag vill gifta mig:
Ja det är väll en drömm man har men inte än...



14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Se mig om i världen, få 2 barn, fått alla nära och kära att förstå att dom betyder allt för mig.



15. Min käraste ägodel:

Min palestina schal som för tillfället är bort tappad! =P och mina älskade mjukisbyxor!

16. Något jag vill ha i present:
Ha fått mer än jag kan önska i present=)



17. Detta har jag på mig just nu:
Mina älskade mjukisbyxor, ett boxar-linne och en zipp-tröja.



18. Favoritkläder:
Mjukis kläder!!!



19. Favoritdjur
Hundar... tro ja... älskar de flesta djur..


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Rockabilly, Rock, Vikingarock och balader.


21. Favoritlåt just nu:
UDO och Doro- Dancing with an Angel
Ozzy- mamma i´m coming home


22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste?
Tråkigaste: Matte, gympa, engelska m.m


23. Stjärntecken:
Stenbocken


24. En bok jag älskar:
Pojken som kallades DET


25. En film jag älskar:
Oj det är många... 80-tals komedier!!!


26. Tv-program jag gillar just nu:
Uggly Betty och Desperata husfruar (fast den sesongen e slut)
2 and a half men, Jerry springer, Dr. Phil m.m


27. Favoritdoft:
Kokos!


28. Detta äter jag gärna:
Chips

29. Dricker helst:
bubbelvatten (ramlösa), öl, juice


30. Favoritgodis:
Lakrits


31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Oj finns många ställen, Egyptien, Öknen, Las Vegas m.m


32. Färg på mina ögon:
Grön...nånting


33. Hur lång är jag?
Runt 1.60


34. Jag tror på:
På mig själv!=)


35. Jag spelar:
Sims =P


36. Person jag beundrar:
hmmm... kommer inte på nån annan än mig nu ;)


37. Så här bor jag:
Mitt ute i skogen i en liten villa =) Jehovas vitnen (sånna som går runt och knackar på) säger att det är paradiset!
haha!

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
HAHA 2 :P dom ända krukväxterna på säkert 2 år ;) Jultjärnor! Uppätna av katten! haha!


39. Det här tänder mig:
De skulle ni allt bra gärna vilja veta va;)


40. Det här gör mig avtänd:
humm... dålig lukt och när man är för full


41. Min favoritfärg?
Rosa, svart, vin-rött,

42. Favoritcitat:
"Om du väntar för länge, tappar du tid"


43. En hemlighet jag vet:
HAHA säger jag det så är det ju ingen hemlighet;)


44. Bästa present jag fått?
Oj... pengar?


45. Senast köpta skiva:
En jul-skiva med Mariah Cary


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina ögon och mina tatueringar


47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
kroppsformen


48.Udda förmåga/egenskap:
hmmm... vet inte


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Katt!!! Fan va härligt att bli matad och gosad med och ligga i soffan hela dan och gäsa!


50. Vad lyssnar du på just nu?
Arbetskollegor som surrar i telefonen


51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Jobba och sen dö framför TV`n

52. Var är dina föräldrar födda?
Mamma: Sollefteå Pappa: Åsele

53 Vad är det senaste du installerade på datorn?
Spelet "mitt djurhem"


54. Vilken är din favoritrestaurang?
Äter sällan på resturang...

55. När badade du i en pool senast?
Då jag var i Stockholm på facklig utbildning på Djurönäset.

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
De ha ja säkert


57. Hur många barn vill du ha?
2 en pojke och en flicka


58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
dansband och hipphopp


59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
haha nä men inte på rainfelt iaf.


60. Vad har du för TV-kanaler?
Många


61. Har du åkt moped någon gång?
ja de kan man ju lungt påstå =P


62. Har du busringt någon gång?
Ja, vem har inte det?


63. Har du fått felparkeringsböter?
Har inge körkort


64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungyjump eller fallskärm?
NEJ ALDRIG! Dör bara av att titta på en stege!


65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Turkland


66. Har du en egen trädgård?
Ja men inget i den förutom ogräs =)


67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Silver Fang


68. Kan du alla orden i nationalsången?
jo de kan ja


69. Badkar eller duschkabin?
BADKAR!

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Tjejen som föll överbord


71. Favoritpizza?
Dianas special


72. Chips eller popcorn?
chips


73. Vilken färg på läppstift använder du?
Blankt


74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
HAHA NÄ? Kan man göra det?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nää fan!


76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin


77. Vem var den senaste du åt ute med?
Oj... de måste va Putte


78. Favoritchoklad?
Hatar choklad!


79. När röstade du senast?
Ha aldrig röstat


80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Vet inte


81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
haha nä de tror ja inte förutom sånt man fick som liten då man simade å så =P

82. Är du bra på matlagning?
Nja bara å gö grytor.


83. Klarar du att tanka själv?
vet inte haha

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på reklamtevekanalen?
nope


85. Pepsi eller Coca Cola?
Cola


86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Ja som servitris


87. Vad var det senaste du handlade?
Mat.


88. Har du kräkts offentligt?
Ja vem ha inte de =P


89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken
hmm kärleken går ju först... men pengarna vore inte helt fel! =P

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja.. jo kanske


91. Har du ringt något betalnummer?
Ja


92. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja om man vet vart gränsen går. Är komis med typ alla mina och det funkar fin fint=)


93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Hmmm... Måste ha varit Jimmy då han bröt axeln tro ja...

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
JA värsta tuppkammen! =P


95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Inget alls


96. Vad har du i din väska?
Allt jag inte behöver och mobil, nyklar och plånkan


97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Lägger in natt-snusen

98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag har hittat äkta vänner!


99. Var hittade du den här listan?:
Lisas blogg


100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Alla som vill, det är bra tidsfördriv! HAHA!


Ledig över jul och nyår

Datum: 2008-01-02 Tid: 08:38:55
Jahapp nu kommer det att bli ett sånt dära långt blogg-inlägg igen *suckar*
Först så var jag ledig från den 22/12 till 25/12, jobbade 2 dagar sen så var jag ledig igen från den 27/12 till idag. Så nu ska jag sumera tiden lite kortfattat hahahaha!

Den 20de så åkte jag och Putte hem till mamma efter att jag hade jobbat klart och vi varit ut med hundarna. Det va mysigt=) Hon hade gjort så fint på bordet med små glittrande stjärnor och allt. Vi satt där i flera timmar och pratade och åt.  Det var riktigt skojsigt må jag säga! Och maten va god, julbordet är alltid godast första gången man äter den varge år haha =P Fick med oss lita julklappar och åkte runt 21.00 eller någonting sådant... kommer inte ihåg riktigt. Efter det så svängde vi in hos Mormor i Långsele för att hämta några klappar där och säga hej. Tyvärr så är min mormor fruktansvärt envis och kan inte ta ett nej så det slutade med att vi satt inne hos henne ett bra tag också. Till slut så lyckades vi slita oss ifrån henne och for äntligen hemåt! Jag säger som så här, jag tog lite hostmedicin (mirakel-drickan kokilana) tittade på tv en kort stund sen så gick jag och dog i sängen! Jag tror aldrig att jag har sovit så gott och djupt i hela mitt liv! Vaknade helt utvilad dagen efter, sååå underbart!

Fredagen var som en vanlig dag hände inte så mycket. jobba, tog hand om djuren, myste med sambon ja en helt vanlig dag typ... samma sak lördagen.

Söndagen så åkte vi till Sundsvall tidigt på morgonen för att hälsa på Puttes mamma, pappa, syster och hennes kille sammt hans mormor som var på besök ifrån Dalarna. Vi for först in på Birsta för att dö-titta lite, och jag köpte ingenting! Jag som alltid brukar handla så att plånboken glöder men inte då...nepp nepp höhö bra kontsigt faktiskt, känner mig stollt! =)
Det var en trevlig dag med mycket skratt och flumm hit och dit. Dom är riktigt trevliga. känns bra att man kommer så bra överens med svärföräldrarna och Puttes syster.
Efter mat och mycke skoj så åkte vi hemmåt.
när vi kom hem så orkade vi inte göra någonting, vi bara tittade lite på tv sen gick vi och la oss. Man blir så trött av att åka bil...

julafton var helt ok... började med att vi städade (för de hade man ju dragit ut på till dödagar) , sen skulle vi titta på Kalle Anka men våran 1a funkade inte, så vi satte oss ner och tittade på Disneychanel en stund för där var det kalle också haha lite kalle ska de endå vara! HAHA!
Sen så började vi med maten, vi var lite sent ute med jeanson och granering av julskinka men det ordnade sig som tur var. Vi åt en massa mat så man kände sig som en BOLL!
Efter det så skulle jag gå och duscha, MEN DÅ HADE VI INGET VATTEN !!!! Tro ni jag blev lite glad eller?;)  Jag säger som så, det existerar inga kort på mig sen julafton 2007 iaf =) haha! Tydligen så hade det fröse eller nå sånt i nån ledning, ja e inte så inne på sånt dära.
Efter den katastrofen så öppnade vi julklapparna, vi fick mycket grejer som man blev glad för! roligt roligt tack till alal! =) hihi.
Senare på kvällen kom Ellan och Jimmy på besök, vi drack några öl och martiní, tog det enbart lugnt. skööönt!
Jag gick och la mig någorlunda tidigt (runt 02.00) eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter.

Juldagen så jobbade jag som sagt, kom lite sent men men. Det ringde på som satan i telen så jag hann inte göra någonting annat typ. gannska drygt. på kvällen så var jag, Sophie, Ellan och Maria på jul-grejset på Hullsta. Det va roligt. tydligen så vart det 300 som hade köpt biljetter på förköp sen så hade dom släppt in runt 150 stycken på platts. DET VAR TRÅNGT! Alla som har varit på Hullsta kan ju föreställa sig nedervåningen med 3 barer och 450 pers! Inte det roligaste dårå.... hade det inte varit för dom man träffat där och dom man umgicks med så hade det varit en katastrof!  Fick sjuds hem runt 3 eller va klockan va. Dog i sängen gannska snabbt.

Annandagen var lite trög först men jag tog mig till jobbet och satt där hela dan. Försov mig litegrann då också men inte mycke. Kvällen var bara full i mys efter det.

Den 27 så umgicks jag och Putte med Lena och Macke typ hela kvällen. Roligt Roligt. Jag fick öppna mina födelsedagspresenter av dom en dag innan, som var jätte fina =)=) TACK TACK! Vi åt gryta tillsammans och tittade på film. Jätte mysigt facktiskt, synd bara att Lena var på väg in i en förkylning.. stackars gumman!

Den 28 så va det dårå min födelsedag, wee grattis på mig! haha! Mamma kom förbi med några presenter från henne och morfar. TACK TACK jätte mycke TACK=)
Under kvällen så kom Ellan och Frida och hälsade på, Ellan var också på väg in i en förkylning, stackars gumman!
Fick ett jätte sött smyckeskrin av dom haha! Ett rosa hjärta med en sån dära ballerina innuti! Sån som låter och snurrar! HAHA tack så mycke! =)
Jag fick 2 spel på min födelsedag ett sims spel till playstation "skeppsbruten"av mamma och jag fick "mitt djursjukhus" till PC av Lena och Macke. Så under kvällen och natten satt jag och Putte i varsitt rum. Han vid datorn med det spelet och jag vid TV´n med playstationet! HAHA! Det va roligt!
Den 29 spelade vi typ bara. haha!

Den 30de så åkte Putte till Sundsvall tidigt på morgonen, han skulle fira Nyår med familjen, och jag har ju alla djuren så jag stannade hemma. Jag satt framför dummburken med TV-spelet skiftandes med filmer på TV´n till klockan 06.00 dagen efteråt.

På Nyårsafton så hade jag bestämmt mig för att vara själv och ta det lugnt bara men Sophie kom förbi och tjatade på mig att jag skulle med ut så det slutade med det haha! Fick även en födelsedagspresent av henne, ett par rosa lurviga tofflor! SKIT-SÖTA!!!! TACK TACK! 
Jag hängde med Sophie till stan där hon gjorde sig iordning sen så for vi till nån fest vid valla-skolan, när man kom in där så kändes det som att vara BARNVAKT! Antingen så är jag jävligt gammal...hmmm 22 år??? Eller så var det där bara små små barn! Å fulla som nå ägg va dom! Hade jag varit deras förälder hade jag inte ens släppt ut dom! Fan dom ska ju leka med dockor och bilar...härregud! Det fanns några i våran ålder som man kände där men de va få! Aja det slutade med att vi åkte på en annan fest till en gammal kompis. Där fanns det några man kände iaf...  det var roligt. Vid 00.00 slaget så åkte vi upp på Hallsta berget för att titta på fyrvärkerierna, vi hade med oss 2 stycken fyllekajor! en av dom ramlade på hallsta och slog huvve i en järngrej och den andra ramla ner för berget! HAHA VILKEN JÄVLA CIRKUS! Vi återvände till festen efter att alla fyrverkerier va slut. Satt där i nån timma till sen så gick jag, Sophie, Marcus och Sjöström hem till Sophie. Där satt vi ett tag och surrade. Tills jag kände att det var nog och dax för hemgång. Hemresan var riktigt rolig! Har inte träffat Daniel på as-länge och det var riktigt roligt att prata med han igen! Vi kom överens om att vi inte ska tappa kontakten den här gången, eftersom vi är så pass bra vänner så är det ju synd att inte umgås och surra. Så det ska det bli ändring på minsan! =)
Tackar så mycket för sjudsen!

Nyårsdagen innebar, SOVA, CHIPS, JOUCE, TV, GOS MED DJUR! Jag var inte dålig alls eftersom jag inte hade druckit så mycket under nyår men jag var trött och tanken på att man skulle jobba i dag gjorde mig bara deprimerad! HAHA! Putte kom hem runt 18.00 så satt vi och tittade på TV och pratade om allt.
Den stackars har knappt fått sovit alls i natt eftersom djuren ha väsnas så mycket. Han är lite kännslig för ljud då man ska sova, inte alls som mig HAHA! Jag kan somna även om dom håller på att riva huset jag sover i typ haha! 

Så nu sitter man här igen. Börjar 09.30 var här 06.55 slutar 18.30. Dryyygt! vill bara hem och fortsätta va ledig haha! Men men man måste ju få nå pengar på slute av månan också...

Så nu vet ni lite förkortat vad som har hänt mig under jul och nyår=)
   

RSS 2.0