Boyd Coddington R.I.P

Datum: 2008-02-29 Tid: 20:06:39

Boyd har man följt i serien American hot rods på Discovery chanel och hans konstnärliga bilar.
Han kunde verkligen göra bilar! Många blev man helt såld på! Duktig som satan!
Nu har han tyvärr gått bort... han dog 63 år gammal.

Hans arbetskollegor har skrivit på hans hemsida:

"Varje gång vi ser ett moln på himlen så vet vi att det är du som visar Gud hur han ska göra en riktig burnout."


 

image71

R.I.P  Boyd Coddington

överraskning!

Datum: 2008-02-29 Tid: 16:12:59
I Fredags så berättade Putte att han hade skickat efter en överraskning till mig. Blev helt tokig och tjatade, funderade, bad om ledtrådar o.s.v. Jamena hallå! Man säger inte till nån att du ska få en överraskning och inte berättar vad! hahahaha!

Efter mycket om och men i helgen så fick jag veta vad det var, jag blev såå glad! Min älskning är så snäll! Vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara människa? Jag har ingen aning men jag släpper honom inte!
Älskar Putte så himmla mycket och vill bara krypa upp i hans famn just nu! hihi.

I Onsdags kväll kom Putte hem sent för att han hade jobbat över och kom med denna underbara varelse! weeeee! Den är MIN bara MIN! så himmla söt! Tycker inte ni det?!

image69
  

Jag älskar Gizmo! Tyckte om han som liten också! Han e ju så söt! Tänk om dessa djur / varelser fanns! Hyffsat jag skulle ha miljoner sånna hemma! nu har jag en och jag är så GLAD!

Tack hjärtat för denna underbara lilla sötisen! hihi! Puss Puss Puss! Lovla lo!image70

...

Datum: 2008-02-27 Tid: 08:54:48
image68

Skor!

Datum: 2008-02-27 Tid: 08:34:28
I går kom mitt paket med skor som jag beställt ifrån skopunkten! Åhh helvete va nöjd jag blev!
Dom är mycket mycket snyggare i verkligheten! Me löööv!

image67

sökt jobb...

Datum: 2008-02-25 Tid: 17:16:26
Sådärja... då har man sökt ett nytt jobb då! Det ställe jag sökt på söker ingen personal men man kan ju inte få mer än ett nej eller hur?!

Börjar bli lite less på det här jobbet nu... har suttit här i 3 år och nu börjar vi mista en massa uppdrag så man har ju inget att göra längre? Kanske blir överflyttade till ett annat uppdrag på andra sidan bygget men där vill jag inte sitta! Där vill ingen sitta, det är så tråkigt och vissa personer är så snoffsig så man passar inte riktigt in. tvi och blä!

Så vi får väll se om jag får nå svar ifrån dom innom tid!=) Gör inget om man får sitta här i några månader till, men jag hoppas hoppas hoppas! Håll tummarna för mig!
Men ni kan få hålla dom ett tag haha så håll inte så hårrt att dom blir blå ;)

swish!

Datum: 2008-02-25 Tid: 17:05:23
Ojsan va helgen gick fort?! Jag hann sluta i Fredags åsså sa det *swish* så började jag på måndag igen! höhö!
Hatar då helgen går undan så pass fort...vill vara hemma mer! haha!

I Fredags så gjorde vi inte så mycket, vi köpte pizza och tittade på film...bara myste och hade trevligt!

I Lördags så sov jag ut ordentligt *deja vue?* Sedan klev jag upp för att sätta mig framför tv´n en stund. Efter att jag konstaterat att det bara var dynga på tv´n så satte jag lite smått igång med att städa, upptäkte även med fasa att gardinerna i sovrummet är för små?! Hur har jag kunnat missa detta hemska?! gardinstången syns ju! Så jag satte igång med att leta rätt på ett par nya längder som jag ska sätta upp i mitten av gardinerna så att det ser bättre ut... dock så hittade  jag bara en av dom? hummm... gardinjakt! Gav upp efter ett tag. Får fortsätta med dektektivarbetet senare.
När Putte kom hem från jobbet.....han jobbar så mycket min gubbe... stackars... så gjorde vi mat och sen fortsatte vi med städningen tillsammans, de blev så fiiiint! Puss på dig hjärtat!
Senare på kvällen kom Ellan brummandes in på gårn. Så det blev mycke surr, skvaller och skratt! Har inte umgåtts med henne på ett tag så det var riktigt skojigt! Sen så tvingade vi Putte att koppla in Playstationet så att vi kunde spela Guitar Hero, åhh va vi spelade! Vet inte riktigt va klockan va då vi slutade men den va väll runt 04.30 höhö!
Hoppas på ett snart återbesök!

I Söndags så kom Puttes mor och far på besök. Dom hade med sig en massa gotta till alla djur! Grisöron till groggen, finmaten till katterna, äpplen och en massa hårdbröd till Ilona.
Dom hade köpt ett bord och 4 stolar till oss... vi vet inte än om vi ska ha dom inne eller ute, skulle passa överallt! Tror att det blir inne faktiskt. Vi surrade, fikade och tittade på tv. det var riktigt roligt!
Efter att dom hade åkt, gjorde vi mat och myste. La oss i sängen och tittade på film.

Så har min helg sett ut och den har som sagt bara swishat förbi haha! Så nu är det långa arbetsdagar framför mig igen... jobbar till helgen också...*suck*

Nu väntar jag på att mina skor ska komma! =) Har beställt 3 par.... åååhh va jag längtar!

Fint väder

Datum: 2008-02-22 Tid: 19:20:45
I dag har det varit skit fint väder här uppe i Sollefteå! Första gången jag verkligen har kännt vårkänslan! ca: 3 plusgrader varmt! Solen sken och man hör det mysiga ljudet från taket ner till marken...dropp...dropp...dropp...Snön smälter! Underbart!
Vi har visserligen BRA MYCKE snö kvar men nu när det börjar försvinna är jag glad som en solstråle!
*långnäsa* till alla nyblivna skoterkörare!  Lisa!! Höhö!

Sov länge i dag eftersom jag började 11.30..skönt att få sova ut på en fredag, värsta lyxet! Stod ute hos Ilona länge och pratade med henne. hon är så ensammen där ute i hagen, stackarn! Hon kommer på en gång då hon ser att jag är påväg till hagen, för då vet hon att det blir klappning och skvaller! haha!
Medans jag fyllde på vatten till Ilona så sprang groggen ut i skogen och kom inte tillbaka, jävla hund! Stog och skrek som en vettvilling ute på gården...men ingen hund, bara Lucifer som kom utskrikandes från Skogen raka vägen mot mig. Tog upp den lilla hårbollen och vi tog en promenad för att söka efter Groggen... efter 30 minuter, fortfarande ingen Groggen, men som tur var kom Putte hem, visslade några gången och VIPPS så kom Groggen!
Jäkla tjurskalle han e alltså! "Bara då husse ropar" tänker han säkert. Men han e så söt så man kan ju inte bli arg på han heller. jäkla hund! höhö!

Jag slutar 19.30 i dag... och det ringer INGENTING! Jag har nu suttit i över 20 minuter utan samtal, less jag blir! 
Har suttit och läst bloggar 10.000 gånger, snart kan jag dom utantill, höhö! 
har även hunnit rita lite... får nå skov ibland när jag får för mig att rita...det är väldigt rogivande och tiden bara flyger iväg! härligt härligt.
Läste föresten att min kusin Gilla nere i Göteborg har klass 2 varning i storm! Herre gud! De e svårt att tro när det är så fint väder här.... visserligen har jag inte varit ut på några timmar eftersom jag har suttit här men endå! 
Hoppas allt går bra för henne och hennes familj! 

Lite uppdate efter träningen vi gjorde i går.... TRÄNINGSVÄRK! Har ont i benmusklerna och lite i arm musklerna, känner mig som en gammal tant då jag ska kliva upp från stolen eller sätta mig! Å RÖVEN! helvete va jag hatar cyklar! Efter spinningen i går på en STENHÅRD sadel är jag så jävla öm! Fan det är värre än att rida första gången på 100 år! oj oj oj men men de ska ju va bra å träna säger dom... och "dom" är dumma i huvet! HAHA

I Helgen händer det nog inte så mycket faktiskt... ska väll försöka städa lite och tvätta...BLÄ! Annars blir det TV-tittning haha! Jag och TV´n har ett hemligt förhållande.....pssst säg inget till någon!
På Söndag så komma Puttes mor och far på besök. dom ha köpt nå ute-bord och stolar vi ska få titta på. Det ska bli intressant, då kan man slänga gamm-härke åt helvete! sköööönt!
Så då kanske man har fina utemöbler till sommarn! helt okej! hehe.

Nää nu ska ja fortsätta med att göra ingenting... slutar ju snart iaf... så får man åka hem och gosa med alla djuren och sambon! weeeeeeee!
Hade bäst alla och ha en trevlig helg!

Jocks!

Datum: 2008-02-21 Tid: 16:44:08
Tro det eller ej men jag har tränat i dag! HAHA ja skratta bara, ja vet va ni tänker! Jag tänker samma sak!
Träning för mig är typ att ligga i soffan med en chips påse! Haha det är livet de!

Det var så att cheferna på jobbet skulle iväg på Jocks men ala kunde inte gå pga förkylningar osv. Så dom frågade oss anställda om vi vile gå ist. Jag var inte så jävla "hopp och studs glad" men Sophie övertalade mig.
Så jag, Sophie och cheferna har tränat body-pumping och spinning i dag! 2 timmars-pass.
Det bästa av allt var att vi gjorde det under arbetstid så vi får betalt och passet var gratis haha! Skönt att slippa jobbet litegranna haha!

Jag har tränat mycket förr men inte nu... tror att jag blivit lite för bekväm för de...bra eller dåligt?

Dåligt om man tänker på att jag höll på å dö efter halva passet! hahaha!

har blivit sugen på att börja träna igen men har man tid för det? Bor ju utanför stan och har inget körkort...tar mig ingenstans på egen hand....

Ska fundera på det här med träningen på jocks.... Det finns mycket att variera mellan och man får stöd och tipps från personalen... ja man vet aldrig, ja kanske blir värsta tränings-freaket! hahaha!

image66

Marajah wanna nallebörn!

Datum: 2008-02-18 Tid: 17:35:37
Hittade just denna ur-gulliga nalle, Jag skulle döda för den alltså! Vill ha! 

image65

Helgen i förkortning.

Datum: 2008-02-18 Tid: 09:55:36
Fredagen

Efter jag slutat klockan 18.00 så for jag och Putte hem till mamma och hälsade på en snabbis.
Surrade lite med henne om allt och ingenting, hämtade jackan och efter kanske 1 timma for vi vidare.
Vi stannade på ICA i Långsele och köpte mat, chips och hyrde 2 filmer. De e bra att man kan hyra film på ICA nu tycker jag... det blir närmare för folk som inte bor i stan där videoteket finns och det är billigare!
När vi kom hem så gjorde vi mat och satte oss framför TV´n. Tittade på lite olika serier som gick och sedan var det filmdax!

image62 Chuck och Larry är två duktiga och präktiga brandmän, som även är bästa vänner. Larry är änkling och lever nu för sina två barn. Chuck njuter i fulla drag av sitt singelliv.

En dag stöter Larry på problem när han vill göra sina barn som förmånstagare till sin livsförsäkring. Informationen är tagen från disc shop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. Enligt lagen behöver han ha en partner, m.a.o, han måste ingå äktenskap. Men vem säger att det måste vara med en kvinna? Larry frågar sin bästa vän Chuck om att göra honom sitt livs tjänst och Chuck ställer upp.

Allt är frid och fröjd tills medierna nosar reda på det nygifta brandmänsparet och börjar forska.


Jag trodde att den skulle vara bättre eftersom det är Adam Sandler... blev lite besviken men filmen hade sina ljusa stunder och den är helt klart sevärd. Men ingen film man ser 2 gånger...

image63  image63

Två poppcorn-gubbar utav 5.






image64 Berättelsen tar sin början när en stjärna faller ner i ett magiskt kungarike. Stjärnan är ingen vanlig meteorit utan en vacker kvinna, vars mystiska krafter lockar en rad lycksökare att försöka vinna hennes kärlek. Elaka häxor, maktgalna prinsar, flygande pirater och duellerande troll, alla närmar de sig den fallna stjärnan för att tillskansa sig makten över hennes hjärta.
Resultatet blir en hisnande historia och en bländande saga om sann kärlek och äkta äventyr.

Denna film blev jag också lite besviken på... Dom hade försökt klämma ihop filmen tror ja... Väldigt mycket som händer på en gång. Jag hade velat att den var 1 timma längre så att dom hade kunnat gett filmen lite bättre handling.
Den är helt klart sevärd fast att den va så ihop-
tryckt.

image63  image63 

Två poppcorn-gubbar utav 5.








Lördagen


Då vaknade jag gannska tidigat eftersom grannen ringde och berättade att Ilona var nere hos dom...
Vandrade ner och hämtade henne och grejade lite i hagen som hon hade förstört! IGEN! Sen stog jag och Ilona ute och gosade och pratade länge.
Efter det så gjorde jag klart allting inför kvällen. Packade ner alla kläder och smink som jag skulle ha med mig. så att allt skulle gå så smidigt som möjligt sen då det var dax att åka.
Runt 13.30 for jag, Putte, Jimmy och Ellan iväg och hämtade en stor hö-bal till Ilona. Nu jäklar ha hon mat ett bra tag =) höhö! Hon vart nog gannska chockad eftersom hon fick jätte mycke mat på morgonen och sen en hel bal!
Hon är van vid att få morgon och kväll men i Lördags vart det annorlunda.
Sedan bar det iväg in till Stan till Sophies lägenhet. Nu började det bli stressigt eftersom vi sagt att förfesten kunde börja runt 17.00.
Förfesten var helt okej, det var mycket surr, skratt och tokigheter! Spelade drickar-spel och vart lite lagom rund under fötterna.
Strax före 20.00 vandrade vi ner till krogen som vi skulle möta alla andra på och äta på. Vandringen ner var gannska intressant, Is och klackedojjor är inget jag rekomenaderar!
när vi kom fram fick vi Taco-bufé och vi hade jätte kul!
Efter en stund gick vi över till en annan Krog Impuls där vi dansade lite och hade skoj!
Sen vart det en massa flumm ute på stan, träffade en massa folk man inte sett på länge, det blir lätt så när man sällan är på krogen.
Vet inte hur mycket klockan var då jag gav upp men jag gick hem till Sophie någon gång under natten, la mig framför TV´n och bara slappade av. Skönt att man har någonstans att sova då man är i stan, så behöver man inte jaga sjuds hem. Putte ska ju inte behöva vara uppe hela natten bara för att jag vill hem=)

Kvällen var helt klart lyckad! Och jag hoppas att det blir ännu roligare på nästa personal-fest den 15 mars!



Söndagen

Först vaknade jag runt 06.00 för att jag hade somnat med TV´n på. Lilla huset på prärien visade sig i TV´rutan. låg och tittade på det en stund sen somnade jag om. vaknade efter någon timma och började titta på TV´n igen. Pratade lite med Sophie i telefonen (hon var hos Andreas). Sen gick jag och badade.
Hade väldigt lite att göra så jag passade på att städa undan efter förfesten. Så att Sophie skulle slippa göra det. Så jag plockade, diskade och donade! Packade ner alla mina kläder och mitt smink.
Sen vart jag hungrig så jag gjorde nudlar och Juice.  Tittade på Disney filmer och bara myste.
Sophie kom hem runt 15.00 någon gång. Satt och pratade till 15.45 och sen så åkte hon och jag iväg till Stallet för att ordna med hö åt alla hästar.
17.00 sjudsade hon hem mig, för hon skulle ändå ut till Forsmo. Hade försökt få tag på Putte hela dan men han svarade inte i telen, det visade sig att han hade suttit och spelat TV-spel hela natten till klockan 10.00 i morse, HAHA inte konstigt att han inte svarade i telen under dagen, jag skulle åxå va jätte trött om jag varit uppe så länge.
Vi for iväg in till ICA för att lämna filmerna vi lånat i Fredags och köpte mat. Sen satt vi och tittade på TV och myste hela kvällen. Han är för go min gubbe!
Sen så släpade Putte in lill-TV´n i sovrummet för att jag hade tjatat hela kvällen om att jag ville titta på Disney innan jag somnade, och det fick jag också! HIHI! Somnade som en stock efter filmen.



Så har min helg sett ut i förkortning, den har varit helt perfekt! mycket mys och mycket fest och har umgåts mycket med mina vänner. nu kan man slappna av i några helger!
hoppas ni har haft en bra helg!

Äntligen helg!

Datum: 2008-02-15 Tid: 17:06:58
Om en timma slutar jag för helgen! Känns hyffsat skönt! Nu vill jag bara hem och dö i soffan.

Innan jag åker hem så ska jag åka till min lilla mamms och låna en jacka av henne som jag ska ha i morgon då jag och arbetskollegorna ska på krogen! Vill inte ha min pluffsiga dunliknande jacka, så jag lånar en lättare istället.
Tack mamma som lånar ut kläder!=) hihi

Känns skoj att gå ut i morgon! Ska till Sophie först under dagen och sen så kommer det fler kollegor dit. Så ska vi sitta där tills det är dax att gå ner på krogen och äta klockan 20.00! Tacos-buffé bjuder dom på, mumms mumms!
Har fått låna benvärmare av Malin (sophies syster) både rosa och vit-svart randiga, vet inte vilka jag ska ha på mig än men det löser sig.
Har fått låna ett par ur-snygga klackedojjor av Emma som jag ska ha till åsså lånar jackan av mamma.
Sen blir det väll ett svart linne och svarta kort-byxor. Fint fint!
Jag och Sophie ska bada i morgon och göra oss fina, sedan ska Emma fixa håret på mig och vi girleys ska måla fransk manikyr! kommer at bli såååå kul har jag en kännsla av!

Ska eventuellt till stallet också och hjälpa Sophie med utfodringen innan allt sätter fart!

Ni får ha en kanon helg allihopa!
image61

Happy Valentine´s Day!

Datum: 2008-02-14 Tid: 08:49:25

Hoppas ni alla får en underbar Alla hjärtans dag! Puss på er alla!


image60

Jävla nacke!

Datum: 2008-02-14 Tid: 08:39:00
Nu har jag hafft ont i min nacke och vänster sida av ryggen i 3 hela dagar... Skit drygt!
Det första jag gör då jag kommer innanför dörren till jobbet är att ta en Ipren (som inte hjälper) sedan sätta mig i massagestolen och därefter värmer upp en vete-påse att ha på nacken. Vetepåsen blir upvärmd ett antal gånger under dagen eftersom jag sitter med den på i ca: 8 timmar.... GAHH! På kvällen innan jag går och lägger mig så tar jag en riktigt varm dusch, riktigt skollhett! Då brukar det släppa någorlunda iaf. Men sen dan efter gör det lika ont igen. Har nog bara sträckt mig men va fan de måste få ett slut snart!
Sådär ja, nu har jag fått klaga av mig! höhö!



På Lördag ska man på Personalfest! weee! Ska bli riktigt roligt. Vi (några från jobbet, mest tjejer så klart) ska väll förfesta hos Sophie är det tänkt och sedan gå ner på Valvet och äta =) tur att det bjuds på gomaten! höhö!
Har ett problem dock... vet inte vad jag ska ha på mig?! Den eviga frågan. Ska iaf få testa nått par klackedojjor av Emma i dag så man ha nått på fötterna att ha iaf. 
Jag har så dåligt med klackedojjor... Zilla käkade upp allihop så det ända jag har typ är Adidas gymmpisar, å hur roligt e de att ha på sig på fest lixom?! Okej om man bara ska sitta hemma hos nån men om man ska ut på krogen (vilket inte händer så ofta) så vill man ju försöka vara så fin som möjlgt... Det vill jag iaf.

Sen så är det en till Personalfest den 15 / 3. Då är det bara vi som sitter på ett specefikt uppdrag som får gå. Å vet ni vem som är Party-fixarn?! Jo jag!! 165327-11 Det känns roligt att dom utvalt mig till det. Ska försöka göra allting så roligt som möjligt. Det är nämligen så att det uppdrag som vi sitter på blir vi äntligen av med den 15 / 3 så då ska vi fira det med en sista fest! Skojsigt Skojsigt!
Synd bara att alla inte kan komma pga av att dom jobbar eller far bort... lite trist men än så länge är det väldigt många som har anmält sig till festen iaf.
Uppdatering om hur festen blir får ni veta senare i månan eller i Mars. 

Nää nu ska jag jobba vidare!
 

Utlovade Bilder!

Datum: 2008-02-11 Tid: 11:32:30
Jag lovade er i ett tidigare inlägg att lägga ut bilder på våran nya kattunge Lee-Rocker och på våran hund Groggen då han leker med Alma. Så här kommer dom! Dåligt tagna men man ser ju vad det är kanske? höhö

image57

Alma och Groggen ute och busar!

image58

Lee-Rocker sitter i sitt hål i klätter-trädet.

image59

Lee-Rocker, Guld-klimpen och Lucifer äter middag.

Marajahs helg!

Datum: 2008-02-11 Tid: 10:14:16
Nu är helgen över och en ny vecka med jobb väntar... På något sätt känns det helt okej. Jag har vilat ut ordentligt så nu är jag redo för en omgång till! Marajah vs. kunderna! Ding Ding rond 3 !

Helgen har varit väldigt lugn. Var som jag nämnde i ett tidigare inlägg, hos Lena och Macke i Fredags. Vi åt en jätte god middag, spelade mario cart, pratade om allt mellan himmel och jord och slutligen så tittade vi på Grinchen!
Gillar Grinchen! Gizmo är så söt! höhö.

Annars i helgen ha jag inte gjort så mycket, har städat huset, gosat med djuren, tittat på Tv, spelat settlers och bara funnits till faktiskt. Det har varit en väldigt skön helg!

Jag har även försökt tjata åt mig ett mobilt internet... Vill så gärna ha internet hemma men eftersom vi inte har telefon indragen på gården så kan vi ej ha vanligt internet. Men mobilt bredband ska fungera! Det är väldigt långsamt men det är ju internet iaf! Får se hur det blir... men jag vill, vill, vill !

Har ni gjort någonting skoj i helgen?

Helgen är kommen.

Datum: 2008-02-08 Tid: 16:56:29
Nu har en hel arbets vecka gått och snart är det hemgång. Känns skönt, inget fel på jobbet i sig men det är så skönt att få vila ut!
Det har iof varit ganska lugnt här i dag, Fredagar brukar det bara vara en massa flumm på. Det har flugit papp-flygplan fram och tillbaka, kärleksbrev (sånna man skrev då man var liten) har blivit skickade och vi gjorde en loppa där vi skrev olika roliga saker att göra. Så det har varit en vanlig Fredag på jobbet, en cirkus! Roligt Roligt!

Sophie och Maria kom förbi på jobbet i dag, vi for till vetrinärstationen och hämtade Zilla, hon har äntligen kommit tillbaka efter krimeringen. Det har inte smält in ännu... Kan inte förstå att det är hon som ligger där i.
jag har försökt vara som jag alltid är, skämtglad, crazy och totalt cepe. Men ibland faller blicken mot den lilla kistan som just nu står på mitt bord, och jag drömmer mig bort tillbaka i tiden.
Jag var tvungen att ha henne här några timmar eftersom vetrinärstationen stänger 16.00 och jag slutar 17.00...
Nä nog med självömkan! Hon ska äntligen få komma hem!

Efter jobbet så ska jag hem och mata alla djur, gå ut med Groggen (hunden) och vänta på att putte ska göra sig klar. Vi är bjuden på middag hos Lena och Macke i kväll och det ska bli trevlitg! Har inte träffat dom på ett tag nu så. Då blir det nog en massa skvaller och härliga skratt! *Längtar*image55

Som jag sa tidigare så har vi skickat kärleksbrev till varandra här i dag och jag fick en jätte söt lapp av en vän där det stog:

"" Maria!
Du är det finaste som finns :-)
Finns ingen gladare och snällare än dig.
Världen är lycklig över att du finns.

Kram
/Hemlig beundrare""

Det gjorde mig glad att se att mina vänner tycker om mig så som jag tycker om dem! Att man kan bli så glad för en liten lapp med några bokstäver på?! Tack Tack till dig vännen de orden värmde!

Fick även några fina rader utav Lisa på msn, dock så råkade jag stänga ner inlägget i världens hast så jag glömde spara det... Men det var oerhört gulligt skrivet! Tack Lisa för de vackra orden! Dom sitter djupt inne i hjärtat! 

Nä nu ska jag ta ett sista ryck och jobba de sista minuterna innan det är hemgång!
Hoppas ni får en super trevlig helg! image56


Blommor...

Datum: 2008-02-07 Tid: 15:46:24

...Fick Emma på jobbet i dag!!! En stor buket med rosor. jag är grön av avund! Jamena, fan va romantiskt att få blommor uppskickade till jobbet med ett gulligt litet kort där det står att den man delar sitt liv med älskar en!
Man behöver inte mycket för att känna sig älskad, till och med en buket rosor som efter ett litet tag dör, får en att känna sig uppskattad!
Emma sken upp som en
sol då hon fick se blommorna och det fina kortet!
Vi tjejer runt omkring sprang så klart dit som ett par nyfika pyrajor! Det klart man gör så, man blir ju nyfiken!
Emma log genant och frågade sig varför?
Ja varför inte lixom?! höhö!

Man är väll inte direkt överöst med rosor. Man vet ju vart man har varann men nån gång ibland skulle man ju vilja bli överraskad med en sån fin gest.
Man vet ju hur det känns inombords att få en fin överraskning, man blir helt varm i kroppen och pirret i magen är plötsligt tillbaka!


Har ni fått nån romantisk överraskning någon gång som ni vill dela med er?


image54


Halsband...

Datum: 2008-02-06 Tid: 18:25:30
Tack vare en anonym tippsare har jag nu hittat halsbandet med jordgubben. Dock i svart och Vitt... skulle gärna vilja ha den i rött eller rosa..någonting sådant. Sidan som den anonyma tippsaren gav kan du kika på här!
Tack till dig! =)

Nu slutar jag snart...bara 12 minuter kvar tills man får åka hem och grisa ner sig i soffan! höhö! nice!

Hare bäst alla!

Marajah wanna 2 !!

Datum: 2008-02-06 Tid: 09:26:38
Har nu på morgon-kvisten suttit och slösurfat som vanligt. Börjar inte jobba förns 10.30 så jag har mycke tid att sitta här och flumma! Höhö!

Hittade ett till halsband som jag gärna skulle vilja ha... jag har dock inte hittat vart man kan köpa detta halsband, någon som vet var dom finns?? Marajah Like, me wanna!
image52

Marajah wanna!

Datum: 2008-02-05 Tid: 16:35:17
Nu var det ett tag sedan jag skrev... har ärligt talat inget att skriva om... har inte hänt så värst mycket faktiskt.

Har tagit hem våran lilla kattunge från
Lena.. Han är jätte söt och kurrar hela tiden!.Han fick namnet Lee- Rocker efter världens bästa stå-basist. Honom kan du läsa om här! (Kort på kissen kommer inom kort).
Varför har jag skaffat en katt så kort efter Zillas bortgång kanske in undrar... Jo vi hade
bestämt oss för att ta katten långt innan det vart bestämt att ta bort Zilla, vi var med ända sedan kattungen blev född, så därför blev det så tätt intill... jag behöver inte förklara mig, det räcker så här tycker jag.

Vad har mer hänt? hmmm.. jo Puttes syster med sambo kom till oss i Lördags med deras lilla valp. Alma. Det var roligt för då fick Groggen leka av sig lite. Dom kom bra överens förutom att han kanske vart lite för
kär! Om ni förstår vad jag menar?! Barnarov! Som tur är så fick dom inte till det och Alma är inte än könsmogen än heller. Groggen fick vara valp igen och det var riktigt roligt att se! (Kort på dem kommer inom kort).

Annars då? jo jag har i vanlig ordning hunnit med att slösurfat i dag, har hittat en
skit gulligt halsband som jag skulle vilja ha! Marajah Like, Me wanna!
image51

Nu kommer Sophie rullandes så nu ska jag vara social!



(Detta inlägg tog ett tag att skriva höhö, har provat med att skriva in färger osv. är inte så insatt i HTML koder, så det kanske inte ser så bra ut nu men snart är ja haj på det här! höhö!)

RSS 2.0