Jakten på ET !

Datum: 2009-07-16 Tid: 16:25:14
Alltså denna annons är lite kufisk, en man som letar efter bevis på om utomjordningar besökt jorden. Han hackar sig in på datorer i Pentagon, hos NASAs, Amerikanska flyvapnet och även hos marinen. Detta höll på i ett års tid.
Man kan ju fråga sig hur mycket information han verkligen kom över?! Tänk att veta allt han vet om, alla USA´s hemligheter osv. Helt sjukt! Den största frågan är ju, fick han veta vad han sökte efter? Finns utomjordingar?
Man blir nog lätt galen då man börjar tänka i dom banorna, jag tror ju dock att vi inte kan vara ensamma i hela universum sen om "utomjordingar" ser ut som ET med lång hals och stora ögon och äckliga korv-fingrar, och har tefat som rymdskepp är ju kanske den minsta möjligheten! Det är nog en myt så det skriker om det.
Haha en sak e ju gannska roligt, att folk verkligen tror att Elvis Presley  och Mickael Jackson är återfödda som utomjordingar! Jamenar, kunnde dom inte komma på nått bättre än äckliga utomjordingar?! Vackra änglar, nya jesus, ett troll? Nää men vi tar Aliens! Hur fräch är dom då?!
Aja läs artikeln själva, det står inte så mycket om det hela utan mest att dom självklart  har klassat mannen med en sjukdom som heter Aspergers syndrom. Han kan ju naturligtvis inte vara frisk!!!!


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1639040/jakten-pa-e.t.-slutade-med-atal-for-terrorism

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0